vlajko 2670 Napisano Maj 19, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Gde je glinara? Pokusacu da se iskombinujem da dodjem sa boljom polovinom ako uspem da odlozim obaveze od sutra. Samo nisam skontao gde bi isli (da li da dolazimo kinezom ili jamahom - malo je zajebano ceo dan provesti na SM-u u dvoje)? Udvoje ne ide ni na endurači.. a kamoli na sm-u.. (u kineskom manualu piše dvoje u slučaju nužde..misleći na asfalt) Devojčici drugi motor.. pa nek se dogovori sa Nevenom za časove.. Za uputstva nalaženja Glinare baci mi broj moba na pp pa da ti objasnim.. Posle nalaženja i malo blejanja idemo nekuda uz Dunav ka SD..ili već đžadama svile, pamuka i članova Rome.. Maxxo, wussy turi bre telefon u uvo i dolazi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Maj 19, 2012 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan 1. Karlo 2. Nensy 3. Vlajko 4. MladeR 5. Tarabić (mlađi) 6. Nidža aka Perun Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Maj 19, 2012 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sad ste nasli kad su mi sve masine kod majstora . A sledeci vikend gledajte da svi budete zauzeti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rooster12 52 Napisano Maj 19, 2012 U prolazu, 64 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ660 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi pridruzujem vam se i ja a mozda dodje i jedna moja drugarica al to cemo videti jos Jel nalazenje bas u glinari ili na pocetku gde prestaje asfalt? 1. Karlo 2. Nensy 3. Vlajko 4. MladeR 5. Tarabić (mlađi) 6. Nidža aka Perun 7. rooster12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rooster12 52 Napisano Maj 19, 2012 U prolazu, 64 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ660 Prijavi odgovor kao problematičan Sad mi potvrdila drugarica ici ce i ona tako da dodacu je na spisak 1. Karlo 2. Nensy 3. Vlajko 4. MladeR 5. Tarabić (mlađi) 6. Nidža aka Perun 7. rooster12 8. Milena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 19, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Jel nalazenje bas u glinari ili na pocetku gde prestaje asfalt? baš u glinari,,pa neka ladovina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Maj 19, 2012 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Udvoje ne ide ni na endurači.. a kamoli na sm-u.. (u kineskom manualu piše dvoje u slučaju nužde..misleći na asfalt) E jbg, to znaci da ja nemam motor za ovu akciju kojoj bih vrlo rado prisustvovao, jer Diverzija nema sta da trazi ni po utabanoj zemlji i pesku, a kamo li necem malo tezem u dvoje. Za uputstva nalaženja Glinare baci mi broj moba na pp pa da ti objasnim.. Gledao sam neke snimke iz Glinare, mislim da cu jednom otici solo tamo na SM-u. Pisem ti pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Maj 20, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan cekam slike Evo ti par komada od pre dva meseca, dok ekipa ne okaci sveze. Ovo je od Visnjice ka Beloj Steni. Sam pocetak Karlove price o puteljcima kojima se moze stici pored Dunava, od Velikog sela do Vince. Za ekipu: Ako budete isli preko Visnjice, cim predjete prvo brdo i napustite urbanizaciju, a i dalje ka Vici, po sumarcima je vrlo moguce da se sretne sa divljim svinjama. Budite oprezni! Takodje, posle Velikog sela i Slanaca, ne prilazite mnogo Dunavu jer ima zivog blata, a tesko se primeti razlika u boji terena. Birajte puteljke na 100-200 metra od Dunava. Maryan, aka poglavica Pozutelo Klasje Poglavicin kanu Uzivajte i ne zaboravite da fotkate sve u detalje! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Maj 20, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan ja sam zaboravila gde je glinara... O.o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 20, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan 44.822836,20.553077 i nemoj da mi dremaš za volanom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 20, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Busmane, mnogo ubave slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maryan 84 Napisano Maj 20, 2012 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Karaburma Motocikl: Dominator 500 & Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan Busmane, mnogo ubave slike Ili su ubavi ovi sto su na slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Maj 20, 2012 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Bili, provozali se, zabavni putevi i puteljci, prilično obećavajuće za početak. Super ekipa. Track logovi na http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/81261-track-logovi-mape-rute/page__gopid__1304610#entry1304610. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 20, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je simpatično.. tereni srednje zahtevni Samo i dalje nemam pojma kuda smo prošli.. moraćemo da ponovimo.. Guma bitna stvar..imali smo i krampone i gume za kišu... I dobili smo novoog saborca u prašini.. to vam je ovaj prosedi gospodin Neki su poslušali dobronameran savet.. a neki i nisu na forumu, pa su došli sa koferom i suvozačem.. naopaki neki manijaci Karlo bio si dobar vodič i čekaj samo da upoznaš ostatak bandita 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarabić 107 Napisano Maj 20, 2012 Kurblao Trijes Minuta, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cowasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Par slika sa današnje vožnje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 21, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pored raznoraznih stvari, forumi nam služe da se upoznamo, vozimo negde.. a sutradan i naredne zime kuckamo .. Imajte to u vidu i ne serite po njemu.. Karlo se vozao ovim džadama sam.. a eto jednog jutra pojaviše se desetak njemu sličnih.. Pritom nam je sve ispred nosa.. a nemamo pojma.. Umesto kafa na ušćetu..slađa je ova kod goleme konobarice Nidžo, hvala tebi i garminu.. ovako nekako je to izgledalo ozgo..i sad znam kuda smo vozili.. Kad ćemo opet? nemora da bude vikend.. jer vikendi su uglavnom već prebukirani.. još nekoliko ovakvih turica.. pa da napravimo jednu jesenju Bg.off turu.. Mislim da u Glindži kamp nikom nebi smetao.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Maj 21, 2012 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan planiraj da utabate trasu od kote gš: 44°42'20.03"С gd: 20°40'53.53"И do tebe. uz reku ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Maj 21, 2012 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan Neki su poslušali dobronameran savet.. a neki i nisu na forumu, pa su došli sa koferom i suvozačem.. naopaki neki manijaci Karlo bio si dobar vodič i čekaj samo da upoznaš ostatak bandita jak neki suvozač - ni džak cementa stvarno bilo interesantno, naročito u blatu, lakše dvoje podigne mrcinu ekipi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Maj 21, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Busmane, mnogo ubave slike Pa sta znam... ipak su Divcibare zakon!! Da nije bilo onog Poglavice, sve bi to bilo bledo! Alo endurasi, jel ima jos koja fotka? Dzada, skela, blato, uzbrdo/nizbrdo... samo kafane slikaste?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarabić 107 Napisano Maj 21, 2012 Kurblao Trijes Minuta, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cowasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Slikali kad se odmaramo. Nije bilo vremena u vožnji 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karlo 193 Napisano Maj 21, 2012 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KLX 250s Prijavi odgovor kao problematičan Uh, napokon mi je proradio internet. Lepe slike, poneke "naročito". Evo par komada na kojima se vidi forsiranje Dunava 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Maj 21, 2012 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan u jbt ovo bas dobro bre,a sad tek provalih temu...ocem i ja al od sl.ned ako bude nekih planova ,za vikend sam u temisvaru.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4433 Napisano Maj 21, 2012 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo obozavam: 20min kucanja i ubacivanja slika nakon cega lepo zatvorim prozor... Idemo, pokusaj dva: Kada vec stignete do Beske ili Krcedina lako mozete produziti do Sremskih Karlovaca, cisto Off-ovanje, naravno. U prilogu je trasa ucrtana na Google Earth-u (prijavite da liradi, nisam imao iskustava sa kacenjem ovih fajlova). Put posle nadvoznjaka preko autoputa ide prvo njivama (ima vise paralelnih puteva, spojeni su svakih par stotina metara. Tu se mozete popeti na greben sa kog puca pogled na Dunav i dalje prema severu, ima i vise lovackih ceka...) a posle Cortanovaca zalazi u sumu. Oko navigacije nema problema. Jedina tacka gde treba obratiti paznju jeste skretanje kod trafo stanice (ili tako nekog objekta) posle ulaska u Cortanovce. Glavni put na tom mestu pravi ostru krivinu na levo a put kojim treba ici se odvaja desno. Postoje i putokazi, vas interesuje put prema Kozarici. Odatle se polako uvlacite u sumu, posle par stotina metara je jos jedna raskrsnica: glavni put ide pravo a ostro desno je spomenuta Kozarica. Poseta je obavezna (livada u sred sume sa klupama, stolovima i izvorom 'ladne vode. 50m od pruge, 100m od vikendica i ako sam dobro video nekog planinarskog doma a opet potpuno mirno i odseceno mesto. Za rostilj savrseno) Posle se opet vracate na glavni put. Kod zeleznicke stanice Cortanovci Dunav na kratko izlazite na asfalt. Prvo odvajanje sa asfalta na desno, pre nego sto put udje u sumu, je ono koje vas interesuje i vodi prema Karlovcima. Dalje nema gde da se zaluta, samo se prati glavni put. Ima vise puteva koji se odvajaju levo u brdo i izlaze ili u Cortanovce ili negde na uspon prema Banstolu, kako koji-to ostavljam vama da ispitujete ako budete raspolozeni. Na asfalt se izlazi u samom podnozju uspona na Banstol, na ulasku u Sremske Karlovce. Slike: Sutra, trenutno internet odbija poslusnost... Ovako direktna ruta ima oko 16km, sa lutanjem po njivama moze da se nakupi i koji km vise, sve u zavisnosti od raspolozenja. Od mesta izlaska na asfalt se dosta naokolo moze doci do samog NS tj do Petrovaradina, najvecim delom van asfalta. No, o tome nekom drugom prilikom Beska-Sremski Karlovci (off).kmz 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Maj 21, 2012 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Umesto kafa na ušćetu..slađa je ova kod goleme konobarice Idemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 21, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Džaba, kad ja pijem gorču Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...