dr.chala 3 Napisano Septembar 10, 2008 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Kupio motor lani u 7. mjesecu,slomio nogu u 9. mjesecu,pauzirao od vožnje do 6.mjeseca ove godine i u to malo vremena natukao 30 000 km.I nemam neki osjećaj da sam se navozio.Usput natuko i 5000km Hard Endura na svom DRZ-u! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milloske 39 Napisano Septembar 10, 2008 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Ja za sad 13000km ali to nije sve za ovu sezonu. Prvi mi je motor a ne silazim sa njega. Svaki weekend sam negde bio a tek se kroje planovi sta jos treba obici. Barem jos 2000km do kraja sezone i onda mogu mirno da spavam do prvog letnjeg dana iduce sezone. :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SikSnake 0 Napisano Septembar 11, 2008 U prolazu, 8 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Ja 4 zamene ulja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8638 Napisano Septembar 11, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam , sezona jos traje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki94 2 Napisano Octobar 26, 2008 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Pulser 125 Prijavi odgovor kao problematičan 6 000km ipak za skuter od 50ccm dovoljno, ali jos nije kraj ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kopljas 86 Napisano Octobar 26, 2008 Svrati ponekad, 279 postova Lokacija: Zmajevo-Novi Sad Motocikl: Honda Africa Twin RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Od kad je motor stigao u CG (avgust 2008) do danas nesto malo preko 6,000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Octobar 26, 2008 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan 3-4 hilj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Octobar 26, 2008 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan 2200 smrc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Octobar 26, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan od kad sam uzeo..pre mesec i po,sve po mestu...i sa blokadom na 45kmh...~810km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Octobar 27, 2008 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan od 20.08.2008 do juce 2000km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulekawasaki 2 Napisano Octobar 27, 2008 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Sa ER6F-om,oko 400 km,a sa Ninjom oko 8 000 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrdjan1 49 Napisano Octobar 27, 2008 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ZX6R 2007, Versys 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan nesto preko 14.000km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Octobar 27, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan oko 9.000km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Octobar 27, 2008 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan 17000 and counting Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnynovak 4 Napisano Octobar 27, 2008 Svrati ponekad, 471 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan za sada 6500 ali jos nije godina gotova ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Octobar 27, 2008 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1293 km za nepunih mesec dana od kako sam uzeo motor. Nadam se da ce sledece godine predjena kilometraza biti petocifrena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Octobar 27, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kada vidim koliko ste prešli i mene je sramota da kažem negde oko 6200 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1362 Napisano Octobar 27, 2008 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan ha tebe je sramota a sta ja da kazem nesto malo preko 3500 ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Octobar 27, 2008 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan 10000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolans 1 Napisano Octobar 28, 2008 U prolazu, 8 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 13 000 sa mojim Transalpom. 3-4 hiljade po gradu. Ostalo ..... Novi Sad-Zabljak preko Romanije, Novi Sad - Ada Bojana preko Zlatibora i Zabljaka, Novi Sad - Sarajevo. Do Subotice par puta. Necete verovati al skoro svaki put me pratila kisha non stop!!!! Al je bio dobar ride. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pudla 1 Napisano Octobar 29, 2008 U prolazu, 72 postova Lokacija: Karlovac/Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Oko 21.000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8638 Napisano Octobar 29, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Meni sezona jos uvek traje... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Octobar 29, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan do sada nesto preko 11 iljada ali vreme je i dalje lepo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki021 27 Napisano Octobar 29, 2008 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Er 6n Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki sam kupio u junu i do danasnjeg dana malo jace od 5000km. Bilo bi vise ali nisam imao para da kupim kofer, pa nismo mogli da putujemo dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duleduka 35 Napisano Octobar 29, 2008 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan oko 6000, iz Novog Sada do Sokobanje, Banje Vrujci, Subotice, Bačke Palanke i lokal. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...