Jump to content

Moto Zajednica

nikolans

Članovi
  • Broj tema i poruka

    8
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu nikolans

  • Rođendan 25.01.1980.

Contact Methods

  • MSN
    nikola.derikonjic.80@gmail.com

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novi Sad

Poslednji posetioci profila

1028 profile views

nikolans's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Gde te gurali šrafciger? Zadnje ili prednje sediste?
  2. Ako neko moze da slika ispod sedista da vidimo kako to izgleda, taj mehanizam za otkljucavanje, jel to neki kabel ili poluga ili slicno? Da li se nekako tome moze prici sa nekom zicom savijenom i povuci? Mislim nema sanse da se sediste skine a da se mehanizam ne oslobodi.
  3. Meni nece kljucar pomoci .... Otici cu ali cisto sumnjam.
  4. Cao narode, imam ogroman problem. Ne mogu da otkljucam sediste na mom BMW Gs-u(2013 godiste). Ispada mi ona bravica kad okrenem kljuc levo ili desno. Pokusao sam da pritisnem sediste, da savcigerom okrenem onu plastiku gde je bravica levu desno ali nema sanse. Sediste ne mrda. Sto je najgore, koliko sam pritiskao savcigerom zeznuo sam tu plastiku unutra potpuno, taj kao neki kvadrat unutra gde je isao metalni deo bravice se skroz izlizao. Hteo sam nekako da skinem blatobran ali to ne moze jer su oni torexi za to ispod sedista. Tako da sam skroz zapeo i ne znam sta da radim. Imate li kakav savet?
  5. Cao, da li neko ima neki kontakt ko bi mogao da radi elektrolizu i farbanje rezervoara iznutra u Novom Sadu? Ja sam cuo da neko to radi u Kisacu ali ne mogu da nadjem broj od coveka. Treba mi za R6. Aj pomazite!
  6. imam 160/50/17 zadnju kad je vidis sam prosudi.. dajem je za 60 eura stoji mi badava...

  7. nidzo sretan ti rodjendan. pozdrav iz zr-a

  8. To je moja honda koja je ukradena zimus. Taj koji je ukrao je i slupao al na svu srecu ne puno. - Vile su ispravljene i ne flisuju nigde. - kupio polovne plastike koje moraju da se farbaju (desna strana motora). To mogu i ja ofarbati za 100 evara. - kupio sam nove retrovizore - nove gumene navlake za korman (original hondine za korman). - novu rucicu od kvacila i kocnice - novi zmigavci - novi far (mada je i stari ispravan ne znam zasto sam to pazario) - Promenjena je i namontirana brava i poklopac od rezervoara. - Bitna stvar je da auspuh nije ispravljen i kad se sedne na motor auspuh kaci zadnju gumu. - Od nosaca vise nema nista - Ostao je ovaj vizir MRA Vario na njemu. - Nema nikakav kofer - Na motoru moraju da se kupe gume jer stoji vec skoro 8 meseci pa su ispucale. - Registracija je naravno istekla Razlog prodaje je jer nemam zivaca da se zezam vise sa tim, a i kupujem novi motor. Ovo je sjajan motor. Ja sam ga kupio sam 40 000 il slicno sad ima 60 000. Nema gde nisam isao sa njim. Malo mi je tesko da se rastanem al bolje i to nego da stoji i propada josh vise. Ko ima zivaca i volje da ulozi malo rada (i jedno 300 evara) bice prezadovoljan. Koga interesuje mogu da slikam motor pa da vidi u kakavom je stanju. Telefon: 060 45678 08
  9. Menjao bi ja kawasaki er6n 2007 za ovo uz moju doplatu .... al kad ne moze zamena! Motor ti je odlican!
  10. Gde mogu da kupim il da narucim Power Pilot gume? 120/70/17 i 160/60/17. Nove me interesuju ne polovne.
  11. Prodajem gore navedeni moped, 2005 godiste. Presao oko 15000km. Nergistrovan. Prvi vlasnik. Cena 1000 eura. Moguc dogovor. Dodatana oprema: Givi kofer, prednji blatobarn od TTR-a. Otvoren auspuf. Opis rada motora: Pali, ide, koci. Maksimalna brzina: 100km na sat al nizbrdo.
  12. OTISLA HONDA ZA BG DO DULETA. HVALA NA SARADNJI
  13. Stvarno ne znam sto se ulja tice. Znam da je do karika i dihtunga sto je oko 100evara. Bice sutra slika. Spreman sam za pregovore.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja