Jump to content

Moto Zajednica

Kolega presechen

Recommended Posts

• Elbow dragger, 2405 postova
  • Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa

sad kad sam se vrachao sa posla, na terazijama je neki lik pravio kolima (mislim da je opel astra siva) polukruzhno gde ne sme, neko ostrvo pre semafora i presekao kolegu na zhuto crnoj cbr F3.

stao sam da vidim dal mogu pomochi, momak je valjda vech odvezhen na hitnu, valjda je sjebao ruku samo... F3 je rasturene prednje maske, far i plastike, chini mi se i iskrivljenih shtapova..

prebacili motor na trotoar i shta drugo nego pozheleo brz oporavak.

ako neko ima josh informacija nek podeli.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 44 postova
  • Motocikl: Yamaha Dragstar 650 classic | Yamaha Royal Star tour deluxe

Momak se zove Goran, kako mi rece njegov drug koji je dosao na mesto nezgode. On rece da je sve ok sa njim. Evo par fotkiimag0003kp.jpg

imag0004em.jpg

• Svrati ponekad, 166 postova

školski bi bilo da mu je samo oduzeo prednost a za ovo nemam reči. uff da sam vlast kako bi kažnjavao mamlaze koji izazivaju nesreće praveći ovakve gluposti >:( >:(

genralno petak i subota uveče treba biti malo hrabriji pa voziti motor po gradu kad je pun neiživljenih mamlaza u automobilima

• U prolazu, 44 postova
  • Motocikl: Yamaha Dragstar 650 classic | Yamaha Royal Star tour deluxe

tu si skoz u pravu, vikendom uvece je pravi ruski rulet. to vece sam video 2 bezobrazna prolaska na crveno u fazonu ma ja sam faca...dodje do semafora uspori (crveno svetlo upaljeno) izadje malo ispred semafora vidi da nema nikog i po gasu. i sad sta reci tom mamlazu nije ni svestan da moze tako nekog da ubije.

• ODUSTO OD DIJETE, 2645 postova
  • Motocikl: GSX650F & NMAX155

Šta zna stoka šta je dupla puna...hebo mi mi mamu maminu za ovo >:( >:(

A možda je mislio ono kao u školi 1-1=0 pa smatrao da tu sad i nema pune linije :lol:

• Malo Zlo, 753 postova

dodje do semafora uspori (crveno svetlo upaljeno) izadje malo ispred semafora vidi da nema nikog i po gasu. i sad sta reci tom mamlazu nije ni svestan da moze tako nekog da ubije.

Ne rade to samo pajseri u autu.

Juce dva pajsera na skuteru, u zelji da se pokazu kako su smekeri (bez kacige oba naravno) su na 2 crvena prosli.

Drugo crveno je raskrsnica kod Pravnog, Beogradska.

Kolegi zelim brz oporavak, i da naplati svaki sekund bola i pretrpljenog straha - kako svog, tako i od motora. ;)

• Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3649 postova
  • Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka)

Nije normalno da te neko na ovaj način ugrozi, ali je meni već postalo normalno da uvek očekujem da će to neko da uradi. I zato sam još uvek živ.

• Podržavam 6

• Ne silazi, 6591 postova
  • Motocikl: konzerviran

Bravo Ziko...

To je nazalost jedini lek. Ja evo jutros, kao da mi se javilo...da nisam usporio, ovo ne bih kucao.

I ovde isto,mislim da je srecna okolonost to sto motor nije isao brzo, inace bi presekao auto i ko zna kakve druge posledice bi sve to izazvalo.

• Svrati ponekad, 331 postova
  • Motocikl: H H-Crni

ali je meni već postalo normalno da uvek očekujem da će to neko da uradi. I zato sam još uvek živ.

:takoje: Tačno tako,,,

• Zainteresovan, 952 postova

Od poslednjeg udesa po gradu vozim iza nekog više levo da neko ne pokuša da se ugura. Ranije sam preticao da ne bi rizikovao uletanje u nečiji gepek ali to je mnogo bezazlenije od čeonog susreta.

• Ne silazi, 6084 postova
  • Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering

Nije normalno da te neko na ovaj način ugrozi, ali je meni već postalo normalno da uvek očekujem da će to neko da uradi. I zato sam još uvek živ.

Takodje. Vozim kao usran al zabole me uvo ko ce sta da kaze. Uvek ocekujem da me neko nije primetio i samo lagano.

• Drug član, 1604 postova
  • Motocikl: SUZUKATI SV650N

jako davno, umalo da se nabodem u neosvetljenu prikolicu sa senom .., pa onda odjednom traktor na sred krivine. i sad, stalno vozim pod presijom., u svakoj krivini, manje preglednoj, čak i na auto putu, priviđa mi se traktor, ili sporedni put sa kog se neko uključuje bez da gleda itd. deprimirajuće. od silnog straha, peglam kao baba. a oči; :staa2:, takođe i pozadi. bem ti život, nema više opuštene vožnje. :ups:

• Podržavam 3

• Svrati ponekad, 166 postova

jedini način da se sačuva glava jeste da se razmišlja o nemogućim reakcijama ostalih učesnika u saobraćaju. nažalost postoje reakcije vozača koje ni najbolja intuicija ne može da pretpostavi

• ENDURO, 1344 postova
  • Motocikl: Honda XR600R

Reče Žika56 kako treba, samo svakog trenutka očekuj da će neko pokušati da te ubije, da izleti iz sporedne ulice, skrene levo ispred tebe iz suprotnog smera, obuci se kao da znaš da ćeš pasti pa šta bude...

Za godinu dana, koliko vozim, nagledao sam se svega i svačega, suviše lako se stiže do dozvole ::)

• Podržavam 1

• Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3649 postova
  • Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka)

Najopasnije su situacije kada uočite auto koji bi da se uključi ili okrene ili ... i vi usporite (za svakis lučaj). A onda tip iz auta uredno stane i proveri da li će nekom da zasmeta njegova radnja. I učini vam se da vas je uočio i stao upravo da vas propusti! I vi "po gasu", a auto krene upravo u momentu kada više ne možete ništa da učinite.

• Podržavam 1

• U prolazu, 51 postova
  • Motocikl: ER6N

Najopasnije su situacije kada uočite auto koji bi da se uključi ili okrene ili ... i vi usporite (za svakis lučaj). A onda tip iz auta uredno stane i proveri da li će nekom da zasmeta njegova radnja. I učini vam se da vas je uočio i stao upravo da vas propusti! I vi "po gasu", a auto krene upravo u momentu kada više ne možete ništa da učinite.

I naravno nije vas video pošto ste "mali" na motoru >:(

• Podržavam 1

• Drug član, 2234 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013

Jbg, koliko se secam, prica je kako se silueta motorcikliste ne vidi iza grafitne olovke koju neko drzi vertikalno u ispruzenoj ruci na samo 50 metara...:neznam:

• Drug član, 2234 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013

:lol: :lol: :lol:

He, he, pa niko ne drzi grafitnu olovku, ali ima zato krstace od pola metra, jelkice, priveske i ostala cuda okacene na unutrasnji retrovizor od auta, "A" stubove... :nanana::lol:

• Svrati ponekad, 214 postova
  • Motocikl: Honda XL1000VA

Evo subota lep dan za vožnju, crni Passat karavan ispred mene (Jajinci) put ka avali, tip u kolima uredno naslonjena glava na bočno staklo, pošto ima neodložan razgovor sa "poslovni partneri" (zida svinjac u Ralji ili poljski WC) staje uz desnu ivicu puta ja dajem levi migavac da ga obidjem, kad ničim izazvani Jajinački preduzimač skreće levo pravo ispred mene. Nekako sam uspeo da zakočim,motor se zaneo ali nisam pao. Postoji neverovatan faktor sreće u svim tim situacijama, da nisam odreagovao kako treba bilo bi motocikl se kretao neprilagođenom brzinom itd... E sad svega toga ne bi bilo da policija radi svoj posao i da država misli na bezbednost saobraćaja!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja