Jump to content

Moto Zajednica

BJB dan na stazi, 10. Jun 2012

Recommended Posts

• Drug član, 1162 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750

.

6qk-IMG-40.jpg

dq2-IMG-40.jpg

pls-IMG-41.jpg

7nu-IMG-41.jpg

ojw-IMG-41.jpg

grz-IMG-41.jpg

1wb-IMG-41.jpg

6sr-IMG-41.jpg

knf-IMG-41.jpg

c3y-IMG-41.jpg

eo6-IMG-41.jpg

hky-IMG-41.jpg

g69-IMG-41.jpg

q1-IMG-41.jpg

oeu-IMG-41.jpg

hcq-IMG-41.jpg

1eg-IMG-41.jpg

z4b-IMG-41.jpg

zx9-IMG-42.jpg

pma-IMG-42.jpg

pma-IMG-42.jpg

prm-IMG-42.jpg

5hm-IMG-42.jpg

7kx-IMG-42.jpg

frp-IMG-42.jpg

u48-IMG-43.jpg

157-IMG-43.jpg

yne-IMG-43.jpg

7yr-IMG-44.jpg

73c-IMG-44.jpg

2kg-IMG-44.jpg

3nb-IMG-44.jpg

ztt-IMG-44.jpg

tmx-IMG-44.jpg

svu-IMG-44.jpg

x9y-IMG-44.jpg

58d-IMG-44.jpg

s2f-IMG-44.jpg

d96-IMG-44.jpg

6ob-4wr-IM.jpg

d6x-s11-IM.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Svaka cast BJB AMS na organizaci jednog ovakvog dana :care: :care: .

Zaista je bilo vrhunski organizovano po visokim standardima bez i jednog propusta bravo.Jedina zamerka ako se moze reci da je zamerka je to sto se nismo negde skupa provozali tu do okolnog sela u neku kafanicu na druzenje.

Iako nisam vozio nisam ni zazalio jer sam se super proveo gledajuci vas kako vozite.

Zelim Misi da se sto pre oporavi i da nam se obrzo vrati na stazu.

Hvala vam sviima na jednom ovakom prelepom provedenom danu i nadam se da ce vam se fotografije svideti.

Pozdrav pa se vidimo na nekoj od buduci voznji.

• Podržavam 4

• Drug član, 1192 postova
  • Motocikl: R6

motoras, svaka cast na foto umjecu. :takoje:\

(jos samo fale stikle na ovoj zadnjoj :D)

stvarno bi te molio da dodes i1 jula,ovo je umetnost,hvala je malo reci0staa2.gif

• Svrati ponekad, 171 postova
  • Motocikl: SUZUKI gsxr 750

Hvala svim foto i video reporterima na postavljenom materijalu - prava uživancija. Ja sam doživeo debakl sa on-board kamerom, a imam nešto materijala na "ručnoj" kameri koji tek treba da skinem, obradim i postavim. Ko ima znanja i volje da mi u tome pomogne , neka mi se javi što pre.

• Integrisan, 8350 postova

Motoras, zaista - ako je moguće dođi 1. Jula.

Nemanja vozi, ali ti i Olja napravićete umetnost za sve!

Ne verujem da ćete sledećih 6 meseci vas troje platiti pivo na bilo kom moto okupljanju :lol:

• U prolazu, 2 postova

Preskocio sam predstavljanje, nemojte mi zameriti ;), dosao sam da postujem slike od vikenda.

navak_td_motori_71_bud3.jpg navak_td_motori_1_bud3.jpg navak_td_motori_2_bud3.jpg

navak_td_motori_3_bud3.jpg navak_td_motori_4_bud3.jpg navak_td_motori_5_bud3.jpg

navak_td_motori_6_bud3.jpg navak_td_motori_7_bud3.jpg navak_td_motori_9_bud3.jpg

navak_td_motori_10_bud3.jpg navak_td_motori_11_bud3.jpg navak_td_motori_12_bud3.jpg

navak_td_motori_13_bud3.jpg navak_td_motori_14_bud3.jpg navak_td_motori_15_bud3.jpg

navak_td_motori_16_bud3.jpg navak_td_motori_17_bud3.jpg navak_td_motori_18_bud3.jpg

navak_td_motori_19_bud3.jpg navak_td_motori_20_bud3.jpg navak_td_motori_21_bud3.jpg

navak_td_motori_22_bud3.jpg navak_td_motori_23_bud3.jpg navak_td_motori_24_bud3.jpg

navak_td_motori_25_bud3.jpg navak_td_motori_26_bud3.jpg navak_td_motori_27_bud3.jpg

navak_td_motori_28_bud3.jpg navak_td_motori_29_bud3.jpg navak_td_motori_30_bud3.jpg

navak_td_motori_31_bud3.jpg navak_td_motori_32_bud3.jpg navak_td_motori_33_bud3.jpg

navak_td_motori_34_bud3.jpg navak_td_motori_35_bud3.jpg navak_td_motori_36_bud3.jpg

navak_td_motori_37_bud3.jpg navak_td_motori_38_bud3.jpg navak_td_motori_39_bud3.jpg

navak_td_motori_40_bud3.jpg navak_td_motori_41_bud3.jpg navak_td_motori_42_bud3.jpg

navak_td_motori_43_bud3.jpg navak_td_motori_44_bud3.jpg navak_td_motori_45_bud3.jpg

navak_td_motori_46_bud3.jpg navak_td_motori_47_bud3.jpg navak_td_motori_48_bud3.jpg

navak_td_motori_50_bud3.jpg navak_td_motori_51_bud3.jpg navak_td_motori_52_bud3.jpg

navak_td_motori_53_bud3.jpg navak_td_motori_55_bud3.jpg navak_td_motori_62_bud3.jpg

navak_td_motori_64_bud3.jpg navak_td_motori_65_bud3.jpg navak_td_motori_66_bud3.jpg

navak_td_motori_67_bud3.jpg navak_td_motori_68_bud3.jpg navak_td_motori_69_bud3.jpg

navak_td_motori_70_bud3.jpg

• Podržavam 3

• Svrati ponekad, 211 postova
  • Motocikl: cb750f kr250s zzr600 xt350 dr650djebel vt600shadow gsx1100r vfr400r 650tangai yzf6r gsxr600r zx6r YZFR6R

ja izbazdario stopericu od 6min i 44sek, bato vozio si 1 32 bravo , za 1jul kod mene novi stapovi sto znaci bolji ulaz stari prokuckali ,mana kod r6 ,svi smo vozili mnogo brze i pozdrav svim drugarima i naravno hvala ljudima koji su ovekovecili svojim snimcima, vidimo se 1 jula :zdravo:

• Podržavam 2

• Svrati ponekad, 171 postova
  • Motocikl: SUZUKI gsxr 750

Vocko, sila si!

Da se razumemo, super su fotke i od ostalih fotkaša, ali ova je za moj desk top.

Hvala svima

post-4109-0-43206100-1339702140_thumb.jpg

Zadovoljstvo mi je bilo gledati vas a i fotkati vas.Drago mi je sto vam se fotografije svidjaju tako da se onda vidimo prvog jula i svih naredni track day.

Vocko fotografije su ti profi kakve se i mogu ocekivati od tebe.Svaka cast :care: :care:

• Podržavam 2

• Svrati ponekad, 120 postova
  • Motocikl: VT750RS

Posto imam dosta problema sa uploadom, morali ste malo da me cekate... Da ne bi snimke skidali jedan po jedan (jer je obavezna pauza izmedju dva fajla pola sata), grupisao sam ih u 3 zip fajla. Ko ne zna, treba mu program WinZip ili WinRar, kojim to otvori i iskopira fajlove na hard. Jako je jednostavno, a programi su besplatni.

Snimci su daleko od profi, posto smo i kamera i ja drugorazredni, ali cete moci da vidite motore prisutnih, kako ste izgledali u pripremama, izlaske na stazu a mnogi i sebe u "box" krivini, a u svakom slucaju cete moci da vidite druge u istoj.

Evo linkova:

http://fiberupload.com/pp68fin21s1d/moto1.zip

http://fiberupload.com/02plpjuczfmi/moto2.zip

http://fiberupload.com/mx6p2d4a3679/moto3.zip

Ako budete imali nekih poteskoca, pisite pa da pomognem.

Pozdrav svima!

• Podržavam 1

Slusam, cak i u ove sitna sate?! :) Evo sad probah i nece da mi skine... Ne da nece da mi otvori linkove, nego ne moze da izadje na sajt... Izgleda da ova americka sajber policija radi u korak sa nama :) Aj sad cu da stavim na neki provereniji sajt da se "dize" pa sutra da pustim nove linkove... Ispade od ovih snimaka muka kao da stavljam novi Severinin moto-akcioni film 1zvizduk.gif0stabre.gif:)

• Podržavam 1

• U prolazu, 89 postova
  • Motocikl: CBR 600RR

E ako i to imas snimljeno,ubicu i tebe i nju jer lepo sam joj rekao da ne zelim popularnost na taj nacin(preko Q)1nanana.gifhahahaha1lol.gif

Seve je "cudo"......0takoje.gif

Ajd obradi/preradi to pa da uzivamo u fotkama,ja sada odo`1zzz.gif

• Podržavam 1

Samo srolaj dole i klikni na "slow download", u sledecem prozoru ukucas ono prepoznavanje reci i potvrdis, onda sacekas 10ak sekundi dok krene... :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja