Mr. No 558 Napisano Maj 5, 2012 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam usred voznje imao pucanje sajle za kvacilo Sreca pa sam prosle godine kupio iz Louisa set za popravku sajli. Uzevsi u obzir da kosta 3.99 EUR i da me je danas postedeo lepog maltretiranja, preporucujem da se nosi za svaki slucaj. Ne zauzima mesta uopste a kada zatreba bas znaci. Ima puno dodataka tako da moze da se iskoristi za (skoro) svaki motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Maj 5, 2012 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno se nadam da će se neko od domaćih trgovaca setiti da se otvori za uvoz desetak komada ovih setova i da će se skromno ugraditi 100 % na ovu cenu, pa da za male pare (jer Srbinu recimo deset evra mnogo manje znači nego Nemcu dva) i na opšte zadovoljstvo nosimo sa sobom na putovanja ovo umesto luster klema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 5, 2012 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Realno da mi pukne mogao bih sesti i plakati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10460 Napisano Maj 5, 2012 Hronični Motociklopata, 7312 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan super stvarcica, kupujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 558 Napisano Maj 6, 2012 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno se nadam da će se neko od domaćih trgovaca setiti da se otvori za uvoz desetak komada ovih setova i da će se skromno ugraditi 100 % na ovu cenu, pa da za male pare (jer Srbinu recimo deset evra mnogo manje znači nego Nemcu dva) i na opšte zadovoljstvo nosimo sa sobom na putovanja ovo umesto luster klema. Meni je Sekula doneo po ceni koja je u Louisu Sa njim imam jako dobra iskustva. Jednom je zaboravio rukavice koje sam mu porucio a ja sam ih greskom platio misleci da su i one stigle u paketu. U sledecoj turi su mi stigle rukavice i vratio mi je deo para posto su rukavice u medjuvremenu bile na popustu u Louisu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Maj 6, 2012 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Taj set je dobra stvar ali isto će da posluži i redna stezaljka koju možete kupiti u bilo kojoj prodavnici elektro-materijala. Redimo ona od 2mm je dovoljna da se provuče sajla. Dobro je imati uz redne stezljke i sajlu bez bužira, ima da se kupi na metar i u slučaju pucanja sajle provuče se kroz bužir i krajevi se stegnu rednim stezaljkama i vožnja može da se nastavi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Maj 6, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam usred voznje imao pucanje sajle za kvacilo Sreca pa sam prosle godine kupio iz Louisa set za popravku sajli. Uzevsi u obzir da kosta 3.99 EUR i da me je danas postedeo lepog maltretiranja, preporucujem da se nosi za svaki slucaj. Ne zauzima mesta uopste a kada zatreba bas znaci. Ima puno dodataka tako da moze da se iskoristi za (skoro) svaki motor. Bilo bi lepo da postavis ovde link i Louis kod za taj set. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Maj 6, 2012 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lalajko, link se nalazi sakriven iza podvučenog teksta u poruci. Klikni na ''set za popravku sajli'' u Mr. Noovoj poruci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 558 Napisano Maj 6, 2012 XXX, 474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Lalajko, link se nalazi sakriven iza podvučenog teksta u poruci. Klikni na ''set za popravku sajli'' u Mr. Noovoj poruci. Evo i ovako: http://www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=460&wgr=345&list_total=16&anzeige=0&artnr_gr=10019100〈=en NIPPLE REPAIR KIT MOTORCYCLE RANGE Order No: 10019100 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 6, 2012 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ja narucio preko sestre iz Nemacke. Izgleda da louis ima u Dizeldorfu. I plus ovo da se nadje http://www.louis.de/_3061f821a5e114717f81f645c5fffcd25a/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=490&wgr=414&list_total=52&anzeige=0&page=0&artnr_gr=10031110 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1847 Napisano Maj 6, 2012 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Komplet sajli u maloj privredi kod nas košta do 25 evrića tako da nevidim razlog za krpljenje kad odma može za male pare konačno rešenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 799 Napisano Maj 6, 2012 Zainteresovan, 553 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam ovaj set iz Louis-a u moto radnji u Tošinom Bunaru prošle godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 6, 2012 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Komplet sajli u maloj privredi kod nas košta do 25 evrića tako da nevidim razlog za krpljenje kad odma može za male pare konačno rešenje. Kakav komplet za 25 evra? Koliko vidim ovde se dobiju i 2 sajle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Maj 6, 2012 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan JevtaNS verovatno misli na sajle napravljene baš za određeni motor, dakle odeš recimo u "Boban sajle" i kažeš im da ti naprave po jednu kopiju svake sajle koju imaš na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Maj 6, 2012 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Treba se dovesti do "Boban sajle"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Maj 6, 2012 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Pričamo o nošenju rezervnih sajli na motoru. Ako već nosiš kit za popravku, koji sadrži dve sajle i ostale zezalice, isto tako možeš da nosiš i dve zamenske sajle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2639 Napisano Maj 6, 2012 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Sajla od kvacila nisu problem, bar na BMW-u, ali od gasa veliki. Sinoc mi pocela pucati gas sajla, jedva sam dosao kuci, i danas utrosio celo pre podne na zameni nove i to u garazi sa svim mogucim alatom. Skidanje rezervoara, pa oba usisnika, zatim montaza sali i sve vracanje nazad. Zagrevanje motora pa sinhronizacija ubrizgavanja, i onda mi neko kaze moze to i na putu. Na putu je lakse napraviti blizance nego menjati gas sajlu. Lalajko kupuj sajlu na vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Maj 6, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Hocu, naravno mada sad nesto merkam MRA Vario vizir, u T3 je bezobrazno jeftiniji nego u EU. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Maj 6, 2012 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hocu, naravno mada sad nesto merkam MRA Vario vizir, u T3 je bezobrazno jeftiniji nego u EU. Pošto je? Izvinjavam se zbog oftopika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1847 Napisano Maj 6, 2012 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan U NS sajla kvačila sa bužirom izašla ranije oko 12 evra,bez bužira su smešne cene .Ko god krene ne neki dalji put razmišlja o sajlama u rezervi i meni je uvek bolje rešenje nositi gotovu sajli nego je praviti negde na putu.Ta pravljenja su mi na nos izlazila u neka davna vremena kada svi ti delovi nisu bili baš pristupačni. Ja inače imam rezervni komplet sajli i ručki spreman za put i to mi se čini kao bitan deo pakeraja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marshall 380 Napisano Maj 8, 2012 motordzija opste prakse, 700 postova Lokacija: Novi zaSad Motocikl: Tomos, Sprint (Jonway) Explorer 150, Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se vidi, ovde se radi o improvizovanoj univerzalnoj sajli za vecinu svrha. Cilj je da se u nevolji na drumu, covek sa tovarom dovuce do kuce ili bar sigurnog mesta za popravku. Kada se vec nosi ovoliki komplet u rezervi, onda je bolje nositi onaj komplet koji se nemora kasnije ponovo menjati za originalni. Pucanje prvo rucke gasa, pa zatim i sajle gasa istog dana u drugom gradu, nateralo je autora ovog teksta da nosi sa sobom i rezervnu rucku gasa i rezervnu sajlu gasa, po meri (original). Ako je neophodna intervencija na drumu, sa originalnom sajlom bar nije potrebno prilagodjavanje i krojenje, a mogu pri tome usfaliti i neka specijalna klesta, ili sl. Jos bolje resenje je lepo kod kuce provuci rezervnu sajlu i spakovati (sakriti) krajeve. Ako na drumu u nedodjiji pukne glavna (radna) sajla, samo treba prekopcati na rucki i karburatoru novu (rezervnu, vec provucenu) sajlu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Maj 14, 2012 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se vidi, ovde se radi o improvizovanoj univerzalnoj sajli za vecinu svrha. Cilj je da se u nevolji na drumu, covek sa tovarom dovuce do kuce ili bar sigurnog mesta za popravku. Kada se vec nosi ovoliki komplet u rezervi, onda je bolje nositi onaj komplet koji se nemora kasnije ponovo menjati za originalni. Pucanje prvo rucke gasa, pa zatim i sajle gasa istog dana u drugom gradu, nateralo je autora ovog teksta da nosi sa sobom i rezervnu rucku gasa i rezervnu sajlu gasa, po meri (original). Ako je neophodna intervencija na drumu, sa originalnom sajlom bar nije potrebno prilagodjavanje i krojenje, a mogu pri tome usfaliti i neka specijalna klesta, ili sl. Jos bolje resenje je lepo kod kuce provuci rezervnu sajlu i spakovati (sakriti) krajeve. Ako na drumu u nedodjiji pukne glavna (radna) sajla, samo treba prekopcati na rucki i karburatoru novu (rezervnu, vec provucenu) sajlu. Na svom motoru je uvijek zgodno imati vec uradjen rezervni set, ali prednost univerzalnog seta je sto je - univerzalan. Znaci mozes pomoci i drugaru u nevolji . Po meni, nije toliko skup niti zauzima puno mjesta. Ja sam ga uzeo, nek se nadje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...