boza_kg 6053 Napisano Ponedeljak u 07:18 Ne silazi, 4482 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, i to je opisano. Ako imaš elektronski sertifikat, možeš sam da upravljaš nalogom. Al nemam cert. Imam user i pass i ConsentID, a nisu objasnili šta da se radi u toj varijanti. Moraću kod Mice na šalter, pa ću videti. Javljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 8344 Napisano Ponedeljak u 09:05 -, 1854 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Meni se isto razbio telefon, obrisao na onaj nacin sve sa njega (zbog nekih drugih aplikacija, ne zbog consenta) i kad mi je zatrebao consent, instalirao ga normalno i svratio u postu po nove parametre. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peppermint 860 Napisano Ponedeljak u 13:13 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: ex Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan Čak i da ne menjaš telefon posle par godina (nemam pojma da li tri ili više) prestane da radi ConstentID tj zahteva ponovnu aktivaciju, tada su ti potrebni parametri koje si dobio prošli put u pošti (koje ja naravno nisam sačuvala) ili odeš ponovo po parametre. Tačno je da te nedeljama upozorava na to ali ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6053 Napisano Ponedeljak u 13:28 Ne silazi, 4482 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ti parametri sa papira važe samo 48 sati, i za to vreme moraš da aktiviraš app. Ja sam za divno čudo sačuvao papir, ali nije moguće ponoviti aktivaciju sa istim. A i ako istekne ConsentID token, ili kako se to već zove, OK je da moraš da zatražiš novi. Ako imaš i login sertifikatom, to možeš sam elektronski, ili u suprotnom mora na šalteru. Ali poenta je da nigde nisu objasnili proceduru šta se radi kad ti se shebe tel ili ga izgubiš, a to i nije neki tako redak slučaj, očekivao bih. A hrpa nekih uputstava ima, za sve i svašta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7588 Napisano Ponedeljak u 14:03 Drug član, 2156 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Kad vec ides do poste bolje da odes do policije da ti aktiviraju e potpis u licnoj karti, kupis citac licne karte neki najjeftiniji za par stotina dinara i ne razmisljas vise. imas sve pogodnosti euprave a i za sve ostalo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6053 Napisano Ponedeljak u 14:09 Ne silazi, 4482 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa jeste, nego imam i par računara koje koristim (kuća\poso), nekad sa telefona, zgodnije mi je bilo bez čitača... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...