Jump to content

Moto Zajednica

Rastko25

Članovi
  • Broj tema i poruka

    4
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Leskovac
  • Motocikl
    Peugeot Speedfight

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Rastko25's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. Da li je neko imao ili vozio Kymco K pipe 125. Konkretno našao sam 2017 godište za 1400 evra. Na YouTube nema nikakvih recenzija od naših ljudi. Zanima me i koji mu je otprilike top speed.
  2. Pozdrav. Da li je neko imao iskustva (ili zna nešto) sa ovim motorom? Video sam ga na oglasima i svidja mi se kako izgleda.
  3. Razmišljam se o kupovini QJ TRX 125 motocikla. Ako ste imali priliku da ga vozite ili ako ga posedujete javite mi iskustva.
  4. Pozdrav nov sam ovde, ali me zanima da li možete da mi preporučiti neki motor. Imam 16 godina i skoro sam položio za A1 kategoriju. Budžet mi je 2500 eura. Gledao sam Benelli BN 125, QJ TRX 125... Ali ne znam šta da uzmem. Ako imate dajte mi još neku preporuku, ili mi kažite koji je bolji od ova 2 (znam da je ista firma, ali pretpostavljam da ima neke razlike). Gledam samo Naked, ali može i Enduro. Hvala vam unapred.
  5. Pozdrav nov sam ovde, ali me zanima da li možete da mi preporučiti neki motor. Imam 16 godina i skoro sam položio za A1 kategoriju. Budžet mi je 2500 eura. Gledao sam Benelli BN 125, QJ TRX 125... Ali ne znam šta da uzmem. Ako imate dajte mi još neku preporuku, ili mi kažite koji je bolji od ova 2 (znam da je ista firma, ali pretpostavljam da ima neke razlike). Gledam samo Naked, ali može i Enduro. Hvala vam unapred.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja