Bugy 87 Napisano Decembar 17, 2013 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Honda vfr 750 fl i Baotian BT49QT12 Rocky Prijavi odgovor kao problematičan Evo mog crvenog ljubimca...i mene 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Decembar 17, 2013 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan To je sprava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bugy 87 Napisano Decembar 17, 2013 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Honda vfr 750 fl i Baotian BT49QT12 Rocky Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolega...nije da je nas,al najbolji je stvarno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Decembar 18, 2013 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pred voznjicu upload a picture Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Decembar 18, 2013 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan U maxi, al je lepa. Ocu da popizdim sto moja ima banana sediste 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Decembar 18, 2013 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan U maxi, al je lepa. Ocu da popizdim sto moja ima banana sediste Ajde ne kukaj, prelep ti je motor Kad se vidimo na nekoj voznjici dacu ti malo da probas sport P.S Stavi trakice na felne, izgledace lepse veruj mi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Decembar 19, 2013 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan MA jeste ona meni lepa, ali mola bi biti lepsa. Mislim da cu pre da ofarbam gume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mishke 574 Napisano Decembar 30, 2013 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Suzuki GSXR 750 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Sveze 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pop92 8 Napisano Januar 2, 2014 U prolazu, 45 postova Lokacija: Modrica-Foca Motocikl: Cbr1000rr Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje ljepotice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goomeny 0 Napisano Januar 8, 2014 U prolazu, 8 postova Lokacija: Gradiška(BiH/RS) Motocikl: Honda VT750DC '02 Prijavi odgovor kao problematičan Moja ljepotica (Honda VT750DC) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoT 125 Napisano Januar 11, 2014 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Vrsac, Srbija Motocikl: Gilera Nexus 500, ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Bio nekad MZ mezimac a sad Maxi lađa sa 3l na 100 Jedinstvana boja ako ništa Šta ću, dojadila kurbla.... Electrostarter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzuki xf. 600 1 Napisano Januar 17, 2014 U prolazu, 7 postova Motocikl: YAMAHA TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan ovo je moj ljubimac. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Januar 18, 2014 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan dobar ti je ljubimac skroz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Februar 8, 2014 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan @Maximus - Kad se budemo videli na nekoj voznjici dacu ja tebi malo da probas super sport motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 15, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan @Maximus - Kad se budemo videli na nekoj voznjici dacu ja tebi malo da probas super sport motor Bogme, Djubre, ovo prava lepotica i zver...he he Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni® 268 Napisano Februar 15, 2014 drumski ratnik, 169 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin DCT 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da prikačim jednu za početak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Februar 15, 2014 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan @thepainkiller - Bogme Borise da znas da jeste .... Kad stavis nov lanac javi se da prodjiramo po jedan krug Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Februar 15, 2014 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan @Maximus - Kad se budemo videli na nekoj voznjici dacu ja tebi malo da probas super sport motor Prijatelju probao sam vise puta ja cbr-ku.....meni je mala.....tako da mi f4i sport mnogo bolje odgovara.....a i tih tvojih 15 KS vise ja lako nadoknadim kroz krivine,tako da si opet dvojka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Februar 16, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan Stigla nova mašina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Februar 17, 2014 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan @Maximus - Nadam se da se salis,u suprotnom slabo si probao RR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pumba 2 Napisano Februar 21, 2014 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Evo i mog mezimčeta. Fotke su naprevljene na brzaka, mobilnim telefonom. Čekam lepše vreme i da ga malo picnem za slikanje pa postavljam nove 20140215_140315.bmp 20140215_140324 - Copy.bmp 20140215_140335.bmp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MAGNUM 52 Napisano Februar 22, 2014 mk SPID, 71 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: HARLEY DAVIDSON NIGHTSTER Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog konjića... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Februar 23, 2014 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog konjića... Prelepa masina!!!! Kad iskrivim kicmu od sportaka,definitivno cu je ispravljati na ovako necemu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shone_023 1 Napisano Februar 23, 2014 U prolazu, 26 postova Lokacija: bačka Prijavi odgovor kao problematičan Moj ljubimac PIaggio Beverly 200 19ks 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano Mart 5, 2014 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Evo moje Crne Mambe!Upravo je dobila nove nalepnice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...