danger 19 Napisano Octobar 30, 2012 U prolazu, 14 postova Lokacija: Zemun Motocikl: YAMAHA TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da predstavim moju masinu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavko021 17 Napisano Novembar 6, 2012 U prolazu, 26 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Yamaha xt660z tenere , Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i par slika od mene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Novembar 6, 2012 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ajde i ia da postavim neku sliku... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LongHorn 48 Napisano Novembar 17, 2012 U prolazu, 81 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CBR 900 RR SC-29 Prijavi odgovor kao problematičan Honda CBR 900 RR SC-29 (SC-29 model za francusko trziste, monosit, malo ih ima...) Dyno Jet, Yoshimura, Bi-Xenon, rep 929 (lepo lego), poliran ram (tamo) Da se i ja malo nahvalim 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kwiss 264 Napisano Novembar 18, 2012 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Honda cb750k -- cbx 125 f -- yamaha xv 1900 star raider Prijavi odgovor kao problematičan Mola Honda CB750K , 79god.,kod mene oko 20god. Fabrička boja,zamenjene karike,gumice ventila,svi lanci ,vođice,španeri,novi karburatori... Prešla kilometara,nemam pojma,mnogo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Sabac 148 Napisano Novembar 18, 2012 U prolazu, 68 postova Lokacija: SABAC Motocikl: Cagiva Raptor 125 Prijavi odgovor kao problematičan Moja zivotinja,tek sada krecu zimski radovi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Novembar 18, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Sretno sa zimskim radovima,Nemanja. Potrudi se da do proleća,izgleda lepše od očeve Hayabuse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kum_Mixer 117 Napisano Novembar 18, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srpska Crnja Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje Honde CB450 S, '89godiste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10536 Napisano Novembar 18, 2012 Hronični Motociklopata, 7336 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan evo moja dva ljubimca, dve zverke 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Novembar 18, 2012 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskoR6 12 Napisano Novembar 18, 2012 U prolazu, 24 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha R6 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je moj ljubimac 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Sabac 148 Napisano Novembar 21, 2012 U prolazu, 68 postova Lokacija: SABAC Motocikl: Cagiva Raptor 125 Prijavi odgovor kao problematičan Sretno sa zimskim radovima,Nemanja. Potrudi se da do proleća,izgleda lepše od očeve Hayabuse. Hvala Saler. To svakako,hahahaha 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoni be gud 2 Napisano Novembar 21, 2012 U prolazu, 11 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Vespa Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga i moj ljubimac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Novembar 21, 2012 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Uh, slika od 10MB , smanji to malo Dzoni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorebre 177 Napisano Novembar 21, 2012 stranac, 138 postova Lokacija: MKD Motocikl: pa, Magna... VF750C peugeot jet-force 50 Prijavi odgovor kao problematičan ]Moja MAGNA i sinov Kymco Venox250 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Archi 37 Napisano Decembar 4, 2012 BadBoy, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250 RN Prijavi odgovor kao problematičan Moj ljubimac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4916 Napisano Decembar 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan ...nakon poslednjeg face-fiftinga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bugy 87 Napisano Decembar 4, 2012 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Honda vfr 750 fl i Baotian BT49QT12 Rocky Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je moj motor .. ja vozim motore od malih nogu,ali je ovo prvi ozbiljan motor u mom vlasnistvu.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZlajoX 47 Napisano Decembar 4, 2012 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Suzuki DR600 DJEBEL Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga i moj 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoLiBrI 233 Napisano Decembar 8, 2012 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun-Ugrinovci Motocikl: suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan evo moje suzane 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Valjevac 4 Napisano Decembar 9, 2012 U prolazu, 24 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha XJ 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog trnutnog ljubimca...Qingqi QM200Gy Supermotard...x) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerry 205 17 Napisano Decembar 9, 2012 U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Suzana GSX650F 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Decembar 10, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Moje dame 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikerboyMNE 4 Napisano Decembar 20, 2012 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Valjevac 4 Napisano Decembar 25, 2012 U prolazu, 24 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha XJ 600 Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam jos neku zimsku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...