Jump to content

Moto Zajednica

miskoR6

Članovi
  • Broj tema i poruka

    24
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu miskoR6

  • Rođendan 31.05.1990.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Niš
  • Motocikl
    Yamaha R6 2006

miskoR6's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

12

Reputacija u zajednici

  1. Ne slazem se sa konstatacijom. Mozda je taj covek koji vozi zzr110 voli taj motor zbog izgleda, zvuka... Svako treba da vozi ono sto voli a to sto su mu gume kocke ne znaci da treba da ga prozivas nego da mu se divis zato sto zna da je opasno da obara u krivini i zeli covek da ostane ziv. Nikakvo zlo nije biti ziv zar ne?
  2. Ne da je razbio glavu o ovaj beton na 4:22 nego se rasipao.
  3. Za te pare polovan R6 pa da vidis svadbu
  4. Sto se mene tice vozim motor kao auto. Po sred trake i na semaforima stajem tik iza tablice auta ispred. Ako sam prvi opet na sredinu, ZASTO? Zato sto ce uve ali uvek da se nadje neka pametna budala koja ce da iskoristi propis koji kaze motor uz desnu ivicu kolovoza pa da me slatko nasanka na ivicnjak deda koji vozi stojadina i koga boli ona stvar za mene i moj motor. Ne po sredini trake pa nek me obilaze kao sto obilaze auto i briga me, nema niko da se muva, gura... U gradu umesto retrovizora uvek koristim vrat i uvek izbegnem da idem blizu ukljucenja sporedne ulice u ulicu kojom se ja vozim. Drug mi jos uvek lezi na neurohirurgiji jer je taksista prvo izasao celom haubom na ulicu pre nego sto je pogledao ko ide odozgo, naravno uradivsi mog druga u prednji tocak i onesposobivsi ga za ceo sportski zivot. Zato kad ide ukljucenje ulice s leve strane a ti se kreces jednosmernom ti strogo desno, kad se ukljucenje vrsi u jednosmernu ulicu sa desne strane ti strogo levo sto ti ostavlja dovoljno prostora da izbegnes budalu koji prvo izlazi do pola ulice pa onda gleda gde sta ima.
  5. Yzf 125r trosi ispod 3L na 100km a Tzr iste kubikaze bije i do 6!
  6. miskoR6

    temperatura R1

    Ima problem. Jel radi ventilator? Ne bi smeo da je gasis kad digne na 125 vec da teras dok ne spusti bar ispod 100... Moja R6 2006 na leru radi kad je upalim i dize temperaturu do 102-103, onda pali ventilator dok ne spusti na 95 pa ga iskljuci, zatim ponovo penje penje do 102 pa opet ukljuci ventilator i spusti i tako u krug. Ako vozis u gradu ta temperatura je neizbezna za R1 (semafori pale situaciju) obavezno na svaki servis proveri antifriz.
  7. Hvala druze, i ja sam tako mislio. Bice motul i probacu sledeceg proleca sa 10-40 pa cemo da vidimo. Naravno preko MASS-a. Ne bih smeo u Nisu nigde da ga kupim.
  8. Dakle interesuje me koje ulje ide u Yamahu R6? Koje ste vi sipali? Ja sam nekako za motul 300v zbog toga sto je i do sada u njega to ulje sipano medjutim, interesuje me i gradacija. Ako bi mogo neko da mi kaze sta vise savetuje 10-40 ili 15-50...? Motor uglavnom ne vozim nikad preko 7 hiljada obrtaja a ima 20, presao je 19 000km... Nisam siguran koja je gradacija isla do sada ali sam siguran da je bio motul. Bio bih Vam zahvalan.
  9. Takodje sam pristalica. Ugradi. Da ne bije po rukama.
  10. Obrati paznju, zbog cega stelujes taj ler gas? opisi problem koji imas. Ako ti se u gradu gasi kad stisnes kvacilo ispred semahora da bi stao ja ti garantujem da ti je ler gas u redu ali da ti gorivo u tanku ne valja. Moj se gasio i pricali su mi razni steluj ler gas cudo jedno cudo drugo medjutim ja kupim evro premijum 95 oktana i nikad vise problem nisam imao s ler gasom.
  11. Najbolji je R6 2004 godiste za tu cenu.
  12. http://www.polovniautomobili.com/oglas2044565/yamaha_r125_akcija/ za tebe extra al nemoj nov.
  13. miskoR6

    GSX-R SUZUKI

    http://www.polovniautomobili.com/oglas2369064/suzuki_gsxr/ Prelep Prelep ali R6 je R6
  14. Drugar, udji na sajtove polovnih motocikala na prodaju. Onda ukucaj gledaj slike i listaj stranice. Koji motor ti se dopadne (normalno pogledaj i Km, stanje i td) taj uzmi. Nemoj da te niko laze za tebe je ovaj motor onaj motor. Tvoj motor je tvoj. Niciji drugi i ukoliko nisi visi od 180cm nema sanse da ti bude neudoban (vozio i po sat ipo bez prekida). Ukoliko ces mene da poslusas sacekaj jos malo sakupi novac pa uzmi za 3000e R6 2004 godiste i bices prezadovoljan. Sta god da kupis ne divljaj nego samo polako, budi smeker a ne samoubica. To ti toplo preporucuje VOZAC R MOTORA.
  15. miskoR6

    R za pocetnika

    Za malo da na slican nacin i ja pogresim. Evo kako ja rezonujem tu celu stvar. Vazno mi je bilo kako motor izgleda pa sam i ja video neku lepu TZR 50-icu koju sam isprve hteo i da kupim. Medjutim, pogledam se u ogledalo i kazem sebi a dal sam ja klinac koji ce da juri ko mahnit i da se glupira sa 22 godine (inace smatram za sebe da sam odrasla i zrela licnost)... Dodjem do zakljucka da nece i pitam sebe sta ti volis. Objasnim samom sebi da volim sportske motore i resim da mi prvi motor bude Yamaha R6 2006 godiste. I dalje tvrdim da ne postoji lepsi motor od njega ( moj ukus).. To sto on ima 600 kubika, 130 konja, ubrzanje do 100 za 3 sekunde i krajnju brzinu od 295km/h to mene uopste ne zanima zato sto ja motor vozim isto kao sto bi vozio i auto a za auto nisam ni malo pocetnik jer imam 115 000km asfalta ispod sebe. Mogu samo da kazem da bih mnogo pogresio s Yamahom TZR zato sto ne bih mogo da je vozim van naseljenog mesta zbog zvuka koji je u blagu ruku ocajan i zbog potrosnje koje ima vece nego moja R6. Da prodju 3 godine recimo da bih tek onda seo na nesto sto sam od malena voleo to je po meni cisto bacanje para i glupost zato sto nije vazno na sta si seo vec sta ti je cilj. Ko kupi motor da bi divljao ja bi mu isti oduzimao i zabranjivao upravljanje jer ce neko nastradati zbog njega koji je idiot. Kome god je spora voznja preko 85km/h taj nema strah i motor mu se ne treba dati u ruke vec pistolj da ubije samog sebe. Tako ja mislim i nadam se da ce ljudi shvatiti sta sam hteo da kazem i da cu nekome da pomognem ovom porukom.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja