Motorcyclist 22708 Napisano pre 10 sati Integrisan, 7192 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nekome je to dosadnjikavo pa vise voli malo divljije motore tipa KTM, ili neke starije R-ove kao ZX10RR. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 4092 Napisano pre 9 sati Malinar u pokusaju, 1832 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar ima versys 1000 2017. god i meni je ono malo monotono za vožnju. Isti osećaj sam imao i na cbf 1000 iz 2006. Jbm mu sunce 1000 kubika a vuče isto na 3 000 i na 7 000 obrtaja. Nekako, nije da ciga svoga konja hvali, ali ovaj triumph što sada vozim je mnogo ludji na gasu, iako to papir ne pokazuje. U gradskoj vožnji, kawa i honda pokazuju svoje prednosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22708 Napisano pre 9 sati Integrisan, 7192 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan VFR je isto zbog toga dosadnjikav motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11722 Napisano pre 2 sati Hronični Motociklopata, 7778 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, milomir22 je napisao: Drugar ima versys 1000 2017. god i meni je ono malo monotono za vožnju. Isti osećaj sam imao i na cbf 1000 iz 2006. Jbm mu sunce 1000 kubika a vuče isto na 3 000 i na 7 000 obrtaja. Nekako, nije da ciga svoga konja hvali, ali ovaj triumph što sada vozim je mnogo ludji na gasu, iako to papir ne pokazuje. U gradskoj vožnji, kawa i honda pokazuju svoje prednosti. Triumph ima više obrtnog momenta na niskim obrtajima od CBF-a, pa ubrzava eksplozivnije i ako je i on poznat po linearnoj 3cilindričnoj mašini koja kida od početka do kraja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6824 Napisano pre 2 sati Drug član, 3085 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Poznanik jedan imao neki bmw boxer, nije gs, nije rt ni r al neki djavo jeste, uzeo Triumpha, kaze zabavan motor, bmw dosadan, ide uvek isto, znas da moze sve al to je dosadno, ovo cudo vuce, zavrces, tera te da izgines. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...