Motorcyclist 23001 Napisano Mart 3 Integrisan, 7380 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nekome je to dosadnjikavo pa vise voli malo divljije motore tipa KTM, ili neke starije R-ove kao ZX10RR. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 4170 Napisano Mart 4 Malinar u pokusaju, 1847 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Drugar ima versys 1000 2017. god i meni je ono malo monotono za vožnju. Isti osećaj sam imao i na cbf 1000 iz 2006. Jbm mu sunce 1000 kubika a vuče isto na 3 000 i na 7 000 obrtaja. Nekako, nije da ciga svoga konja hvali, ali ovaj triumph što sada vozim je mnogo ludji na gasu, iako to papir ne pokazuje. U gradskoj vožnji, kawa i honda pokazuju svoje prednosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23001 Napisano Mart 4 Integrisan, 7380 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan VFR je isto zbog toga dosadnjikav motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11836 Napisano Mart 4 Hronični Motociklopata, 7798 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, milomir22 je napisao: Drugar ima versys 1000 2017. god i meni je ono malo monotono za vožnju. Isti osećaj sam imao i na cbf 1000 iz 2006. Jbm mu sunce 1000 kubika a vuče isto na 3 000 i na 7 000 obrtaja. Nekako, nije da ciga svoga konja hvali, ali ovaj triumph što sada vozim je mnogo ludji na gasu, iako to papir ne pokazuje. U gradskoj vožnji, kawa i honda pokazuju svoje prednosti. Triumph ima više obrtnog momenta na niskim obrtajima od CBF-a, pa ubrzava eksplozivnije i ako je i on poznat po linearnoj 3cilindričnoj mašini koja kida od početka do kraja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7029 Napisano Mart 4 Ne silazi, 3154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Poznanik jedan imao neki bmw boxer, nije gs, nije rt ni r al neki djavo jeste, uzeo Triumpha, kaze zabavan motor, bmw dosadan, ide uvek isto, znas da moze sve al to je dosadno, ovo cudo vuce, zavrces, tera te da izgines. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexex 201 Napisano Mart 4 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Vivacity50,Medley125,Beverly300HPE, C400... Prijavi odgovor kao problematičan Alo, dajte više neku sliku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7029 Napisano Mart 4 Ne silazi, 3154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Evo, od ng nije video sunca. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1522 Napisano Mart 4 Drug član, 548 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, RankoBg87 je napisao: Evo, od ng nije video sunca. Jel sivi ili plavkasti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7029 Napisano Mart 4 Ne silazi, 3154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Motor A drugi na 4 tocka nije video sunca od novembra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tedybear 1522 Napisano Mart 5 Zainteresovan, 347 postova Lokacija: Bled, SLO Motocikl: Stelvio. Prijavi odgovor kao problematičan Prva u 2026. Samo da napunim rezervoar i proverim gume. I to na benzinskoj, 45 kilometara od kuče. One na 2, 5, 8..17, 30....kilometara nisu dobre. 19 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 219 Napisano Mart 5 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kreće rasturanje, stižu delovi za servis @RankoBg87 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 210 Napisano Mart 5 Zainteresovan, 467 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Jedna slika Honde iz pičije perspektive.Poslato sa MTN-NX1M pomoću Tapatoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7029 Napisano Mart 5 Ne silazi, 3154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 58 minuta, VPetar je napisao: Kreće rasturanje, stižu delovi za servis @RankoBg87 Hvali se kad sastaviš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 219 Napisano Mart 5 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Znaćeš, ovako ili onako 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savkee404 0 Napisano Mart 5 U prolazu, 0 postova Lokacija: Niš Motocikl: Peda Tek 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, nadam se da ste dobro svi Imam pedu tek 125, i igram se malo sa motorom, kupio sam 2 akrapovic auspuha pa bih namestio, ali treba cev koja se račva na Y, pa me zanima da li znate nekog majstora u Nišu koji bi mogao to da namesti? Puno pozdrava i nadam se odgovorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki Mecava 63 Napisano Mart 6 U prolazu, 23 postova Lokacija: Brace Jerkovic Motocikl: Triumph Tiger 1050 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Od danas sa neplaniranog tehnickog 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1522 Napisano Mart 6 Drug član, 548 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Miki Mecava je napisao: Od danas sa neplaniranog tehnickog jel istina da moze da trosi 8+?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki Mecava 63 Napisano Mart 6 U prolazu, 23 postova Lokacija: Brace Jerkovic Motocikl: Triumph Tiger 1050 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ga vozio 2 sezone pa sam zaboravio tacno, ali ume dosta da popije punog gasa po gradu. Na putu suvozac, teret ne prelazi 5,5. Ali sto se mene tice kako ide vredi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 4170 Napisano Mart 6 Malinar u pokusaju, 1847 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Pedja Ča je napisao: jel istina da moze da trosi 8+?? Za tu klasu je skroz korektan potrošač. Meni je na jednoj turi na otvorenom putu trošio okruglo 7 litara na 100 km, ali mislim da nigde nisam spustio ispod 170 km/h. Troši između 5 i 6 na otvorenom i preko 6 u gradu, zavisi koliko zavrćeš, ali da ide, ide za sve pare. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1522 Napisano Mart 6 Drug član, 548 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, milomir22 je napisao: Za tu klasu je skroz korektan potrošač. Meni je na jednoj turi na otvorenom putu trošio okruglo 7 litara na 100 km, ali mislim da nigde nisam spustio ispod 170 km/h. Troši između 5 i 6 na otvorenom i preko 6 u gradu, zavisi koliko zavrćeš, ali da ide, ide za sve pare. Drugar ga je kupio jesenas...zakacio je malo sezone sa njim. Kaze ide kao tornado...ali sukce benziliju ne zali. On ga i przi dobro. Mada mi se cini da je preko 8l koliko on misli da mu trosi previse u bilo kom rezimu voznje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 4170 Napisano Mart 7 Malinar u pokusaju, 1847 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Klaj klaj vožnje na otvorenom putu, moj troši oko 5.5 litra na 100 km srpskog goriva, sa stranim gorivom to bude oko 5.1. Mislim da ispravan tiger 1050 može da potroši 8l na 100 km samo ako se zavrće po gradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 9787 Napisano Mart 7 Drug član, 1959 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo kofere, konačno: 14 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 863 Napisano Mart 8 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Šabac Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Oprah ga s'oproštenjem.Sent from my iPhone using Tapatalk 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 6660 Napisano Mart 10 BJB Maxi Scooter Club, 1909 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Sunčamo se maloPoslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexex 201 Napisano Mart 11 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Vivacity50,Medley125,Beverly300HPE, C400... Prijavi odgovor kao problematičan Neki će ga prepoznati: 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...