Zo_lee 63 Napisano Januar 30, 2009 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan moj vrag star 650 a sada sledi doterivanje i lickanje motora ;D black rain, mashina ti je prva liga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
black rain 1 Napisano Januar 31, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: srbija - negotin Motocikl: vstar 1300 Prijavi odgovor kao problematičan hvala ortak ....ali moracu retrovizore i migavce da zamenim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzoniboss 1 Napisano Januar 31, 2009 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd, Konjarnik Prijavi odgovor kao problematičan moj vrag star 650 a sada sledi doterivanje i lickanje motora ;D :o :o :o :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z 5 Napisano Januar 31, 2009 U prolazu, 30 postova Lokacija: leskovac Prijavi odgovor kao problematičan E ovo je moj deka na zavrsetku sezone.sad ima nove patike.lanac itd itd.pa jos samo par stepeni i idemoooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 31, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan A sto imas dobar auspuh! Pricuvaj usi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 31, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan E ovo je moj deka na zavrsetku sezone.sad ima nove patike.lanac itd itd.pa jos samo par stepeni i idemoooo Extra je sa jednom primjedbom, a to je: Mislim da bi mu bolje stajao klasicni upravljac i to nizi, nego ovaj ravni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3229 Napisano Februar 1, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Meni ovaj super izgleda, taman da ne bude isti kao drugi a da je do 00. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7917 Napisano Februar 2, 2009 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog novog mezimca , izvinjavam se zbog loseg kvaliteta slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Februar 2, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan E ovo je moj deka na zavrsetku sezone.sad ima nove patike.lanac itd itd.pa jos samo par stepeni i idemoooo Skoro sam gledao film na DVD-u kako likovi restauriraju ove lepotane vade ih sa nekog otpada iz korova bruka kako posle izgledaju za desetku.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
beba 0 Napisano Februar 3, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan ....vise volim na cetiri tocka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Februar 3, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje Cagive... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 3, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje Cagive... dje? ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Februar 4, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan JBG, "STELT" tehnologija... Dobro se kamuflirala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Februar 4, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Jamanica se na zalost prodaje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 174 Napisano Februar 5, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 174 Napisano Februar 5, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je novi motor za mog sina,da ga malo uvedem u off road. pazario sam ga pre neki dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CHHD 0 Napisano Februar 5, 2009 U prolazu, 6 postova Lokacija: Slovenia Prijavi odgovor kao problematičan Evo moje največje ljubavi, godište 2005, do sad odradila fenomenalnih 65.000 km :-* :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jodi 94 Napisano Februar 5, 2009 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Grac, Austrija Motocikl: Z650RS Prijavi odgovor kao problematičan Ekstra masina! WOW!!! :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
magarica 0 Napisano Februar 5, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Rijeka Prijavi odgovor kao problematičan Evo moje najdraže Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lorenzo 1 Napisano Februar 5, 2009 U prolazu, 29 postova Lokacija: Slavonija Prijavi odgovor kao problematičan mala beba, za sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 6, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Evo moje največje ljubavi, godište 2005, do sad odradila fenomenalnih 65.000 km :-* :-* Cista fantastikaaaaaaa...Kako je ovo dobra masina covece!! Cestitam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markedjani 0 Napisano Februar 6, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Ko kaze da se dve devojke ne slazu?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Februar 6, 2009 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrestigeHD1200 60 Napisano Februar 6, 2009 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Lovcenac - Budva - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo moje največje ljubavi, godište 2005, do sad odradila fenomenalnih 65.000 km :-* :-* Ovo je PERVERZIJA!!! :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Februar 6, 2009 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan @Ninja66, prelepa makina. Letos na Tari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...