Darko Mihajlovic 4485 Napisano Februar 27 Drug član, 1443 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan @Tumbe Realno , mnogo je smekerski bajk...Samo da u tu "karoseriju" mecu agregat iz k1600 , jaooo ...peverzijawww.medinobend.rs 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4485 Napisano Februar 27 (promenjeno) Drug član, 1443 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Inace , jos jedna "za poster" Ja i ekipa .. @ProMaster @Krmco @m.milivojevic www.medinobend.rs Promenio Februar 27 član Darko Mihajlovic 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3307 Napisano Februar 27 Drug član, 286 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Darko Mihajlovic je napisao: Samo da Dare, slažem se. Samo ja imam "problem u glavi". Neverovatno, ali stvarno menjam karakter i stil vožnje čim je motor više od dva cilindra. Ne pričam o nekoj bravuroznoj vožnji i slično, već da non stop zavrćem gas i pravim sr..e. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3307 Napisano Februar 27 (promenjeno) Drug član, 286 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Darko Mihajlovic je napisao: ekipa Privatni sektor. Promenio Februar 27 član Tumbe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21709 Napisano Februar 27 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Rekoh drugaru, "Imam osecaj da na tri klipa radi" Nista mu jasno nije 6 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8434 Napisano Februar 27 Drug član, 1866 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, Darko Mihajlovic je napisao: Inace , jos jedna "za poster" Ja i ekipa .. @ProMaster @Krmco @m.milivojevic www.medinobend.rs Jesmo rekli da nećemo da pričamo da se družimo sa vozačem GS-a... Pssssst! Ne moraju svi da znaju... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Februar 28 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Otišao Fazer, a došao moj novi ljubimac Bandit 650 34 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16578 Napisano Februar 28 Integrisan, 4955 postova Prijavi odgovor kao problematičan 33 minutes ago, Disko Nindža said: Otišao Fazer, a došao moj novi ljubimac Bandit 650 Cestitam Znas da cu odmah pitati za poredjenje sa Fazerom- snaga, ogibljenje, kocnice, povoznost ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Februar 28 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan @Motorcyclist Nisam ga baš mnogo vozio, ali prvi utisci su sledeći: Snaga: Bandit je osetno življi na nižim obrtajima od Fazera Ogibljenje: Oba su tu negde. Kočnice: Bandit prednjači za par nijansi Povoznost: Fazer je lakši i samim tim povozniji, mada Bandit nije loš. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Саша 227 Napisano Februar 28 Svrati ponekad, 69 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Disko Nindža je napisao: Otišao Fazer, a došao moj novi ljubimac Bandit 650 Neka je sa srećom, i puno sigurnih km sa novim ljubimcem! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9649 Napisano Februar 28 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2107 Napisano Februar 28 Drug član, 789 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Disko Nindža je napisao: Otišao Fazer, a došao moj novi ljubimac Bandit 650 Да те дуго и безбедно служи, одведе што даље и увек кући врати… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8019 Napisano Februar 28 (promenjeno) Drug član, 2115 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @Disko Nindža sad te gotivim još više.Idealna sprava,sa srećom.Lično se razmišljam za jednu 650-icu.I zajebi samo jednu sliku.....daj još. Promenio Februar 28 član gebee&co Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1923 Napisano Februar 28 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Lep Bandit nema šta! Nek te lepo služi kao i svi tvoji prethodni motori. U zdravlju da ga voziš. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21709 Napisano Februar 28 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da uzivas! Imam sw motec nosac kofera ako zatreba.... 4000din za tebe. https://forum.bjbikers.com/topic/220076-sw-motech-nosac-kofera-gsxgsf-650-1250/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Februar 28 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, gebee&co je napisao: @Disko Nindža sad te gotivim još više.Idealna sprava,sa srećom.Lično se razmišljam za jednu 650-icu.I zajebi samo jednu sliku.....daj još. Eto vratih se ja na Bandita, nedostajala mi je gvožđurija, bila je u igri i uljara 650, lomio sam se, ali na kraju sam uzeo noviji vodeni-EFI model. Bez preterivanja, mislim da mu je auspuh najglomazniji koji sam ikada video na motoru te kubikaže a i veće, kontam da je identičan auspuh na 650 i 1250 modelu, jeftinije im je bilo da prave jedan tip 12 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8010 Napisano Februar 28 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srećom nova makina! Šest lepih godina sam proveo vozeći njegovog brata “u fraku”, siguran sam da ćeš se oduševiti ukupnim utiskom koji ovaj motor ostavlja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16578 Napisano Februar 28 Integrisan, 4955 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jos ima i ABS . Deluje bas ocuvano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3307 Napisano Februar 28 Drug član, 286 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, DraganNS je napisao: Šest lepih godina Pa kad je prethodno imao dobrog i brižnog vlasnika. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3307 Napisano Februar 28 Drug član, 286 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan @Disko Nindža, stvarno je prelep motor. I Bandidos u bilo kojoj kubikaži je sjajan motor. Iz onih vremena kada je motor bio motor, a ne kao danas gomila elektronike na prvom mestu. Da ne "tupim" više. Srećno i uživaj!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4485 Napisano Februar 29 Drug član, 1443 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan On 2/27/2024 at 8:47 PM, Tumbe said: Privatni sektor. Bratstvo i jedinstvo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16367 Napisano Februar 29 Vozim motor, nisam BAJKER, 2312 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Al sam ga izšljiskao po nekom barama, ovi debili peru ulice cetvrtkom, sad moram opet da ga ribam... 28 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9660 Napisano Februar 29 Drug član, 1464 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Brutalan! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2749 Napisano Februar 29 Drug član, 1640 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ciko, ciko a koliko moze da razvije? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16367 Napisano Februar 29 Vozim motor, nisam BAJKER, 2312 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan 57 minutes ago, RankoBg87 said: Ciko, ciko a koliko moze da razvije? 80-90 max... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...