Немања 2106 Napisano Februar 8 Drug član, 788 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Опран, па ајде да га провозам да се осуши мало. Не иде се на кафу без бочних кофера али ајд’ сада 11 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10150 Napisano Februar 8 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Немања je napisao: Опран, па ајде да га провозам да се осуши мало. Не иде се на кафу без бочних кофера али ајд’ сада Ccc...kakva greška, da se opet naprašinja? Ja Suzy sušim u strogo kontrolisanim uslovima, prirodno... I nikako promaja(najveći strah u Srba) , to je tek greška! I lepa ti GSara! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6155 Napisano Februar 8 Drug član, 1771 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Sunce ga obasjalo pa rekoh da udarim jednu fotku 17 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2106 Napisano Februar 8 Drug član, 788 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, shoyyka je napisao: Ccc...kakva greška, da se opet naprašinja? Ja Suzy sušim u strogo kontrolisanim uslovima, prirodno... I nikako promaja(najveći strah u Srba) , to je tek greška! I lepa ti GSara! И пливајући замајац… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen V 101 Napisano Februar 8 U prolazu, 48 postova Lokacija: Kozarska Dubica , Republika Srpska Motocikl: TRACER 9 GT 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Napokon poslije 2 mjeseca da se provozam 50-tak kilometara. Najljepši dan trenutno u ovoj godini 21 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1500 Napisano Februar 9 Zainteresovan, 334 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da otvorim sezonu za ovu godinu 10 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1511 Napisano Februar 9 Никад не једи жути снег!, 714 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan п.с. @BokyBoy Јеси ли свраћао на МОЛ пумпу данас?Сент фром мај Шајоми... 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16344 Napisano Februar 9 Vozim motor, nisam BAJKER, 2310 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 56 minuta, Влајко je napisao: п.с. @BokyBoy Јеси ли свраћао на МОЛ пумпу данас? Сент фром мај Шајоми... Jesam malopre, oko 6, natankirao zverka 100-kom... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Februar 9 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Rural GS danas, negde na Rudniku, Srednji Šturac otprilike. 11 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1511 Napisano Februar 9 Никад не једи жути снег!, 714 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Jesam malopre, oko 6, natankirao zverka 100-kom... Видим ја зелени се нешто Сент фром мај Шајоми... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 649 Napisano Februar 9 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan I mi smo se malo plaknuli i podmazali. Spremni smo da oboje iz trece smene skoknemo do Pozarevca. 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Februar 9 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Pocetak sezone 2024 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16344 Napisano Februar 10 Vozim motor, nisam BAJKER, 2310 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Namrsten i spreman za sutra... 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2106 Napisano Februar 10 Drug član, 788 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, BokyBoy je napisao: Namrsten i spreman za sutra... Хм, ја од понедељка гледам како ће време да буде за сутра, али изгледа да наши погађају као румуни, за данас био сунчано а за сутра ће да видимо 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen1991 52 Napisano Februar 11 U prolazu, 34 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Kawasaki er-5 2005; Yamaha Teos 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, evo i mog ljubimca,Kawasaki er-5 2005 god 14 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Februar 11 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, evo i mog ljubimca,Kawasaki er-5 2005 god A u, ko lutka!Sent from my 2107113SG using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen1991 52 Napisano Februar 11 U prolazu, 34 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Kawasaki er-5 2005; Yamaha Teos 125 Prijavi odgovor kao problematičan pre 39 minuta, Gordak985 je napisao: A u, ko lutka! Sent from my 2107113SG using Tapatalk Hvala kolega! Drago mi je da vidim i sa tvoje strane stvarno lep motor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1316 Napisano Februar 11 Drug član, 1135 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna danasnja 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9619 Napisano Februar 11 Ne silazi, 2265 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @Gordak985 polako prerastamo u sektu ! Sve crveni đavoli... @Mladen1991 lep ko lutka ! Samo led sijalica u faru, i isti kao naši ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen1991 52 Napisano Februar 11 U prolazu, 34 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Kawasaki er-5 2005; Yamaha Teos 125 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Blaza je napisao: @Gordak985 polako prerastamo u sektu ! Sve crveni đavoli... @Mladen1991 lep ko lutka ! Samo led sijalica u faru, i isti kao naši ! Drago mi je da nas ima Taman sam negde po forumu hteo da lutam da vidim koja led se preporucuje kako bih uzeo nesto kavalitetnije da ne menjam cesto 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9619 Napisano Februar 11 Ne silazi, 2265 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ja i ne znam koja je moja led sijalica, bila je u motoru kad sam ga kupio. Na njoj ne piše model. Po preporuci kolega (pročitaćeš), dobra H 4 je u woby haus i bear.rs. Ima sigurno još nekih, pogledaj... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen1991 52 Napisano Februar 11 U prolazu, 34 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Kawasaki er-5 2005; Yamaha Teos 125 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Blaza je napisao: Ja i ne znam koja je moja led sijalica, bila je u motoru kad sam ga kupio. Na njoj ne piše model. Po preporuci kolega (pročitaćeš), dobra H 4 je u woby haus i bear.rs. Ima sigurno još nekih, pogledaj... Hvala puno kolega, potrazicu u wobiju, blizu mi je jedan pa cu u prolazu Bolje vas nasao sve na forumu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Februar 11 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan 18 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Februar 11 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Realno, slika ne može da dočaraSent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2618 Napisano Februar 12 Braveheart, 699 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan On 2/9/2024 at 10:56 PM, Baki Vrsac said: Pocetak sezone 2024 Jel za ovo mora C kategorija Baš je lep i 2 antene ima kao na brodu moze 2 zastave da okačiš, prednja u koju zemlju ulazis i nazad naša koja stoji ponosno. kakva krstarica... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...