BokyBoy 16300 Napisano Maj 8, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2309 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, gebee&co je napisao: @Bole37 ko lutka. Jeste, lep covek... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21631 Napisano Maj 8, 2023 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, bobangsxr je napisao: Ja preuzeo falca sa servisa… Uhhhh sto izgleda! Ako ima negde nalepnicu, kod boje bio bih zahvalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9507 Napisano Maj 8, 2023 Drug član, 1459 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, BaneVuk58 je napisao: Pa to nije na YouTube.....nego na RedTube .....gledaš pogrešan kanal Ne priča Boki kakvu je ulogu imao. Da li je igrao muža koji ide na posao ili dostavljača pice? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7668 Napisano Maj 8, 2023 Solo Rider, 3075 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, bajker71 je napisao: Ne priča Boki kakvu je ulogu imao. Da li je igrao muža koji ide na posao ili dostavljača pice? Mislim da je vodoinstalarter.......oni su se najbolje pokazali 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16300 Napisano Maj 8, 2023 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2309 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 48 minuta, BaneVuk58 je napisao: Mislim da je vodoinstalarter.......oni su se najbolje pokazali Vodoinstalater-raznosač... Elem, odosmo u off... sad ce gumica da radi... Promenio Maj 8, 2023 član BokyBoy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10460 Napisano Maj 8, 2023 Hronični Motociklopata, 7311 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan @bobangsxr kakav je život sa Falcom što se tiče finansija? Kakve su cene servisa, delova, dal ih je jebačina nabaviti? Jako mi se sviđa motor, premoćan je, pogotovo u toj crvenoj varijanti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1313 Napisano Maj 8, 2023 Drug član, 1132 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, N.F.S. said: Uhhhh sto izgleda! Ako ima negde nalepnicu, kod boje bio bih zahvalan. Ja je nisam video, mozda negde ispod plastika ako pronadjem javljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1313 Napisano Maj 8, 2023 Drug član, 1132 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Disko Nindža said: @bobangsxr kakav je život sa Falcom što se tiče finansija? Kakve su cene servisa, delova, dal ih je jebačina nabaviti? Jako mi se sviđa motor, premoćan je, pogotovo u toj crvenoj varijanti Ja sam ga uzeo 2015 sa 21000 km i napravio 9000 km za godinu dana, posle toga stojala u garazi do sada... sada ima 31000 km, nista nije crklo da bih znao cenu delova, potrosni delovi su kao i za svaki motor, u Louis ima sve od potrosnih delova... jedino sto sam primetio je da trazi uvek dobar akumulator, i ako je ne palis par meseci, obavezno prvo malo aku na dopunjavanje 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wildserbian 264 Napisano Maj 11, 2023 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Multipraktik 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16300 Napisano Maj 12, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2309 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sivi_tek 250 100 Napisano Maj 17, 2023 U prolazu, 25 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste kinez al bitno je da je meni srce puno i osmeh na licu 21 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7117 Napisano Maj 17, 2023 Drug član, 2982 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan On 5/11/2023 at 9:57 PM, Wildserbian said: Multipraktik Jedini motor koji bi dodao u urgelu uz CRF... Nisam ga nikad ni probao ali koncept mi je fenomenalan. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7668 Napisano Maj 17, 2023 Solo Rider, 3075 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, Sivi_tek 250 je napisao: Jeste kinez al bitno je da je meni srce puno i osmeh na licu Čujem da je odličan.....za smešne pare. U zdravlju te služio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sivi_tek 250 100 Napisano Maj 17, 2023 U prolazu, 25 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, BaneVuk58 je napisao: Čujem da je odličan.....za smešne pare. U zdravlju te služio U poređenju sa sonic rsx na kome sutra polazem vozački, peda je za njega izmislio motore cijena im je skoro ista a kvaliteta nebo i zemlja sutra neka mi je bog na pomoći posto motor sve radi protiv mene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7668 Napisano Maj 17, 2023 Solo Rider, 3075 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Sivi_tek 250 je napisao: U poređenju sa sonic rsx na kome sutra polazem vozački, peda je za njega izmislio motore cijena im je skoro ista a kvaliteta nebo i zemlja sutra neka mi je bog na pomoći posto motor sve radi protiv mene Ај са срећом сутра Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sivi_tek 250 100 Napisano Maj 17, 2023 U prolazu, 25 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, BaneVuk58 je napisao: Ај са срећом сутра Hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki13 76 Napisano Maj 17, 2023 Svrati ponekad, 75 postova Prijavi odgovor kao problematičan Srecno sutra... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1500 Napisano Maj 17, 2023 Zainteresovan, 334 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Srecno ti bilo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mtcsnoopy 105 Napisano Maj 17, 2023 U prolazu, 15 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Sa srećom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3982 Napisano Maj 17, 2023 Drug član, 906 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ne malerišite čoveka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5597 Napisano Maj 21, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Jedna iz Rumunije kanjon Nere, put extra, priroda još bolja. 28 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2522 Napisano Maj 21, 2023 Drug član, 1073 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan On 17.5.2023. at 19:41, Sivi_tek 250 je napisao: U poređenju sa sonic rsx na kome sutra polazem vozački, peda je za njega izmislio motore cijena im je skoro ista a kvaliteta nebo i zemlja sutra neka mi je bog na pomoći posto motor sve radi protiv mene Da ne pitam,šta bi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 809 Napisano Maj 21, 2023 Zainteresovan, 390 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Nije egipatska..nasa je @Predator016 , ja i Miki 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 553 Napisano Maj 22, 2023 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Odmor za oči, okolina Lajkovca. Nakon 10-to minutnog pljuska. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
John159 132 Napisano Maj 22, 2023 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Prnjavor, RS Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ево једне са кратке викенд вожње. 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...