Blaza 9810 Napisano April 14, 2023 Ne silazi, 2278 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, N.F.S. je napisao: Guvernal, kao sto ja na hondi vozim moze ti drugar moj doneti (procitah u drugoj temi da ti smeta). 720mm bez tegova, 120mm u vis! Odmor za ruke.... Juče sam premerio šublerom, 22 mm, raspon kod mene valjda 780 mm, s tim što sam metar "savijao" po krivinama. Bez krivina je valjda 720 ? Na poslu sam, nisam ni proverio koliko ima lufta za sajle i creva. Taj volan je nov/polovan ? Može cena i na pp... Polako prikupljam informacije i cene za delove, sreća nema ih puno što mi trebaju. Za sada samo volan i disk. Može i polovan, al da valja. Neću budžiti ništa, koliko sam premerio metrom, disk je 280 mm, kačim fotku kasnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22049 Napisano April 14, 2023 Integrisan, 9507 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Zovem da pitam ima li jos, meni prodaje po 3000 din (za toliko cu i proslediti naravno), novo.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22049 Napisano April 14, 2023 Integrisan, 9507 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan To je ovaj poslednji sa slike, meni polozaj baaas odgovara (ovo je vec osobno), imam i ova dva crna sa slike, prvi je od gsx650f ali je plitak prilicno, drugi crni odozgore je bas lepog oblika... Aluminijumski sam dao vec forumasu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9810 Napisano April 14, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 2278 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam razmišljao o crnom, mada nema veze boja, sada je sivi, boja alumunijuma. Cena je extra, hvala ! Kupljeno. Kad dođem sa posla, proveravam dužinu creva i sajli, valjda će moći da se uklopi. Ovaj prvi, hrom, i treći, crni, imaju malo drugačiji ugao. Ne znam šta mi je bolje ? Ili su isti, a drugi ugao slikanja. Promenio April 14, 2023 član Blaza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22049 Napisano April 14, 2023 Integrisan, 9507 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Preporucujem ti crni posto ti njega mogu poslati pa da probas Ako ne odgovara ti vrati... I on je nov, stavljen jednom na motor (forumas Bane, paljevina nick) i skinut... Ima po koji oziljak od montaze ali nije ni metar vozen. Neka bude 2000din (ako odgovara). Niklovani mi je trenutno na motoru, visi je za 2 cm od obelezenog crnog i manje je "otvoren", rukohvati su znaci vise ka meni zakrenuti... Probacu sliku neku da nadjem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9810 Napisano April 14, 2023 Ne silazi, 2278 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Nešo, može crni pod uslovom da bude 3.000 ! To što je malo izgrebano meni ne smeta, samo da proverim kući dužinu sajle... Hvala ! 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22049 Napisano April 14, 2023 Integrisan, 9507 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ako odgovara neka bude 2000, i to nisi u obavezi da platis dok ne osetis potrebu , ozbiljno, polako sredjuj motor pa kad bude bice! Samo neka ti odgovara, ja eksperimentisem cesto, posalji mi tvoj da imam i neka bude eto zamena, 1 za 1. 5 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5474 Napisano April 14, 2023 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, N.F.S. said: Ako odgovara neka bude 2000, i to nisi u obavezi da platis dok ne osetis potrebu , ozbiljno, polako sredjuj motor pa kad bude bice! Samo neka ti odgovara, ja eksperimentisem cesto, posalji mi tvoj da imam i neka bude eto zamena, 1 za 1. kako ti jos uvek nemas vitesku titulu? 5 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22049 Napisano April 14, 2023 Integrisan, 9507 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Za sta, sve sto radim, radim srcem (ovo obicno iskljucuje mozak)... I volim i mrzim srcem Jbs, virtualnu titulu za realnog coveka. Cast je kada se sretnemo a ruka ruku stegne, tada mi srce zaigra i ako to ne pokazem! 10 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22049 Napisano April 14, 2023 Integrisan, 9507 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jos ovo kada smo se teme dotakli, vlasniku sam zahvalan na otvorenoj mogucnosti da se okupimo i razmenjujemo informacije! Ali bih takodje podsetio @Pablo da mi je dodeljena druga medalja zahvalnosti, sto mi i nije tako bitno koliko prostor za slike! Za sada imam jos dosta (oko 200mb) ali drugu porciju megabajta (za ovu drugu medalju) nisam dobio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8382 Napisano April 14, 2023 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza čestitam na kupovini i izboru. Da te služi sa srećom i uvek kući vrati. Ne ispratih, jesi li prodao skuter? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9810 Napisano April 14, 2023 Ne silazi, 2278 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam još, sad imam dva auta, i dva motora ! Gazda čoek... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8135 Napisano April 14, 2023 Solo Rider, 3152 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Blaza je napisao: Nisam još, sad imam dva auta, i dva motora ! Gazda čoek... Ima se ...može se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9810 Napisano April 14, 2023 Ne silazi, 2278 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam u frci, nisam ni video dužinu creva/sajle. Već sam na putu za Sarajevo, porodično. Od utorka gledamo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9810 Napisano April 14, 2023 Ne silazi, 2278 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala @BaneVuk58 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8044 Napisano April 14, 2023 Drug član, 1701 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Evo, da se i ja pridružim čestitkama: neka je sa srećom nova makina! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16958 Napisano April 15, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2355 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Jedna od malopre... 19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano April 15, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Prvih 160 km ove godine 21 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UrosH2023 43 Napisano April 18, 2023 (promenjeno) U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 2x Vmoto SuperSoco TS, black and orange Prijavi odgovor kao problematičan Promenio April 18, 2023 član UrosH2023 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14459 Napisano April 18, 2023 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Motor bez auspuha 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UrosH2023 43 Napisano April 18, 2023 (promenjeno) U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 2x Vmoto SuperSoco TS, black and orange Prijavi odgovor kao problematičan pre 37 minuta, bdada je napisao: Motor bez auspuha I auto bez kardana- nije auto, znam. ;( A tek električni... Najvažnije je da su deca srećna. Promenio April 18, 2023 član UrosH2023 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14459 Napisano April 19, 2023 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ma sala @UrosH2023 Dobro vi nama dosli 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano April 19, 2023 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, bdada je napisao: Motor bez auspuha Zaboravio si najvazniju stvar, i bez goriva 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
attila79 122 Napisano April 21, 2023 U prolazu, 17 postova Lokacija: Horgoš Motocikl: Honda Goldwing Dct Prijavi odgovor kao problematičan ZZR1200 od pre 10 godina i sadašnji ZX14R Послато са SM-N985F помоћу Тапатока 17 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano April 22, 2023 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Friško opran Gesendet von meinem SM-G991B mit Tapatalk 24 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...