Disko Nindža 10523 Napisano Septembar 20, 2022 Hronični Motociklopata, 7332 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Taj rad, kad gledam motorče za kupovinu, automatski odma gledam i nosač kofera kako može da se odradi na njemu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8186 Napisano Septembar 20, 2022 Ne silazi, 2142 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste,a onda mora i mlada snajka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10297 Napisano Septembar 20, 2022 (promenjeno) Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Tip motocikla,a uz to ide bitna stavka konfiguracija repa...a naravno i sam nosač,da nije mnogo odvojen od tela tj. repa,da ne "bije" u satelit...moje mišljenje! Uglavnom sam montirao fabričke nosače.Ali mislim da Suzy prolazi i sa i bez? Zato ovaj platih skoro 200€,isključivo ovaj htedoh,da je 300 platio bih,šta ću... Mada ja ne vozim bez kofera,nije luksuz već potreba!Jesam jednom do Drine,namučih se... Čini mi se da se Suzy Q uklapa sa koferčetom,ne vidim ga kao strano telo?! E...a ima li neko lepši "čunak",a...osim Kawa preko litre? Promenio Septembar 20, 2022 član shoyyka 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Septembar 20, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Disko Nindža je napisao: Pa voziš GSXF a to je Sport-Turing motor, njemu u svakom slučaju lepše stoji kofer nego na nekom čistokrvnom trkaču poput GSXR-a. Znam, ali meni je to isto. Ne ide pa ne ide, ne znam... ne volim. Da vozim XR ili TDM ili tako nešto, kofer bi mi bi esencijalna stvar. Ovako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15658 Napisano Septembar 20, 2022 Drug član, 1787 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan On 17.9.2022. at 19:10, Drelens je napisao: Potpuno se slazem. Ja ponekad stavim i bocne za lokalnu nabavku kojecega. Dabome! 11 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Septembar 20, 2022 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Три љуте макине.. триплет. 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneZ 150 Napisano Septembar 20, 2022 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan 25 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scholesy198 2308 Napisano Septembar 23, 2022 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda CB500 XA Prijavi odgovor kao problematičan Moja bebica, nagurasmo skoro 30 hiljada km od januara 26 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Septembar 23, 2022 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Od danas moj novi kućni ljubimac: 28 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17051 Napisano Septembar 24, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2360 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Od prekljuce, na Koshu, obrnuo par krugova pre kise, cisto da ne zaboravim da vozim... A, da...vratio ovom padavicaru kaparu, dosao po motor sa manje novca nego sto smo se dogovorili pa pokusao da mi obori cenu, kao sad je kraj sezone pa ne vredi vise toliko kao u sezoni...neiskusno, neiskusno... vrv poducen od strane nekog pametnjakovica Nije problem 200-300 e ali prijatelju, idi prodaj tu pricu nekom drugom. Tako da Ninja ostaje za sada, dok mu ne nadjem adekvatnu zamenu... 8 2 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4925 Napisano Septembar 24, 2022 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Aha, baš bi mu vratio kaparu it tog razloga. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8186 Napisano Septembar 24, 2022 Ne silazi, 2142 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi,eto njega na proleće,a onda je iljadarka skuplji.Ha,došao sa manjom cenom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17051 Napisano Septembar 24, 2022 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2360 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Skyrunner je napisao: Aha, baš bi mu vratio kaparu it tog razloga. Aha...evo, bas cu sada tebi da se pravdam. @gebee&co ma hebes pare, ja kada nadjem dobru zamenu za njega, dacu ga ispod cene, samo ne volim da me prave budalom jbg. Reci, jbg nemam dovoljno para, hoces da mi das za toliko, dao bih, majke mi...ovako ne. Mislim da bi i ti isto uradio, kao i 90 % ljudi ovde. Realno, ni ne gori mi da ga prodam, motor je top, bez dinara ulaganja, reg. do jula sl. godine. Znaci, samo kljuc u bravu i gaaaassssss....bukvalno Promenio Septembar 24, 2022 član BokyBoy 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8186 Napisano Septembar 24, 2022 Ne silazi, 2142 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Slažem se,ali postupak oko ubijanja cene nazivam,,ciketanskim",da ne upotrebim neki drugi izraz.Ako smo ljudi,dogovorili,dao kaparu,samo donesem resto lovu,i odosmo.Neko ga je vrlo loše savetovao.Sad nek jaše biciklu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4925 Napisano Septembar 24, 2022 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidim ni jedan razlog zbog koga pišeš tako. Ali, ok svakom svoje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jocke 170 Napisano Septembar 26, 2022 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: БГД Motocikl: Варадеро Prijavi odgovor kao problematičan 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivandeka 194 Napisano Septembar 26, 2022 Svrati ponekad, 153 postova Prijavi odgovor kao problematičan Negde na TransagarašanuПослато са M2003J15SC помоћу Тапатока 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vietnamac 25 Napisano Septembar 29, 2022 (promenjeno) U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Septembar 30, 2022 član Vietnamac 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tošbo 214 Napisano Octobar 4, 2022 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki GPX500R, Yamaha SR125, Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je udobnost ovog zadnjeg sedišta na BMW-u? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8161 Napisano Octobar 4, 2022 Solo Rider, 3155 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je udobnost ovog zadnjeg sedišta na BMW-u? 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vietnamac 25 Napisano Octobar 4, 2022 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Tošbo je napisao: Kakva je udobnost ovog zadnjeg sedišta na BMW-u? Ono,malo po gradu može,inače za dužu turu horor za onog ko sedi,kao naslon top. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vietnamac 25 Napisano Octobar 4, 2022 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj ide kada rolam sa suprugom. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano Octobar 4, 2022 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Za po gradu, izuzetno lagan i okretan. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2355 Napisano Octobar 4, 2022 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Danas smo se malo vozili, cekamo papire za registraciju pa onda redom 27 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5629 Napisano Octobar 4, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Danas smo se malo vozili, cekamo papire za registraciju pa onda redom:ljubav:Daj neke info majka mu stara, pa što si škrt na rečima. Gde, šta, kako, koliko, kakvi su utisci, neka uporedba, srce zaigralo? Video si godinama ovde kako to tvoji drugari rade. Ima tamo tema o Africi pa da je posećujemo češće, da gledamo tvoje fotke i nove avanture na novom ljubimcuPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...