Jump to content

Moto Zajednica

Nasi ljubimci (slike motora)

Recommended Posts

• Misbehave Responsibly, 1716 postova
  • Motocikl: FZ6S

@lomitelj  ako ti taj disk lock nema pištalicu, obavezno ga kompletiraj sa:

a72a1eab9515d128816037a4fd4ea45832fbe474.jpg

Kad tad ćeš krenuti sa motorom a zaboraviti na disk lock. Među glupim padovima taj je jedan od najglupljih  ;)

• Haha 1
  • Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 142 postova
  • Motocikl: Kawasaki (Zephyr 550, Zephyr 750, GPZ 305 Unitrack), Suzuki (SV1000S, GSX 400 Bandit, GSX 600F Katana '02, VX 800), Honda (2x VTR 1000 Firestorm, CBX 550F, VF 500F, CBF 600), Yamaha... Ma imam oko 30 motora od 49 do 1000 ccm.

@lomitelj Ovo je najsigurnija zastita. 7cc8b740dd7f1204fe85b705ce7bf3dc.jpg

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

• Haha 4

• Drug član, 1559 postova
  • Motocikl: Nemaaa
On 7/30/2019 at 2:00 PM, Biker-Boy said:

Citao sam negde da ne treba s tim obicnim sredstvima, jer hoce da sjebu lak.
Ja te stvari resavam sa jelenskom krpom i toplom vodom.

Isto kod mene, voda i krpa. Hemija je za ove sto idu u teretanu :D

• Svrati ponekad, 480 postova
  • Motocikl: CF MOTO 150NK

Ovih sto voze sport bike najmanje ima,  bukvalno,  njih skoro da pojedine i ne racunam motoristia,   jer su to tipovi koji kupe polovni r6 -icu kacigu nose kao stitnik za laktove ne izlaze uglavnom iz centra grada,  i sezona za motor im traje najvise 3mj dok se nose trik majice zbog tetovaza.  E sad,  ima izuzetaka... :)

• Haha 1

2 minutes ago, Staman said:

Ovih sto voze sport bike najmanje ima,  bukvalno,  njih skoro da pojedine i ne racunam motoristim,  jer su to tipovi koji kupe polovni r6 icu kacigu nose kao stitnik za laktove ne izlaze uglavnom iz centra grada,  i sezona za motor im traje najvise 3mj dok se nose trik majice zbog tetovazam e sad,  ima izuzetaka,  kod mene barem nema :)

Hahahahaha, pa to je to. Jbg, nekome je motor prevozno sredstvo, nekome sredstvo za lozenje ribica po gradu, a nekome, kao meni, je motor ljubimac, odrzavam ga, mazim pazim, vodim da vidi razna lepa mesta van grada i van zemlje :D

To ja zovem motoristom,  motor mu je ljubimac,  i nesto sa cime zivi.  Dobar dio zivota predstavlja on i putovanje sa istim.  Meni isto nista cini mi se ne moze pokvarit dan no ako nesto s motorom nije ok...  Evo jedna sad od juce,  mislim da je lako zapazit uljeza... 

https://ibb.co/Jmw174m https://ibb.co/K2tX8D2

• U prolazu, 70 postova
  • Motocikl: Suzuki Sv650
15 minutes ago, Staman said:

Ovih sto voze sport bike najmanje ima,  bukvalno,  njih skoro da pojedine i ne racunam motoristia,   jer su to tipovi koji kupe polovni r6 -icu kacigu nose kao stitnik za laktove ne izlaze uglavnom iz centra grada,  i sezona za motor im traje najvise 3mj dok se nose trik majice zbog tetovaza.  E sad,  ima izuzetaka... :)

Ljudi uglavnom iz tog razloga i kupuju sportake, a posle kad se istrose gume i nakupe troskovi, zapostave motor i svima savetuju kako je to skup sport i nije to za svakog, sto je donekle i tacno. Imam poznanika koji je uzeo gsxr-a zbog kurcenja, ne sme da ga obori u krivini da ne bi proklizao jer su gume u katastrofalnom stanju, ali tu se samo sipa gorivo i vozi zar ne? Ko je budala da radi servise i ulaze novce, Boze svasta :grr:

• Sviđa mi se 1

Ima i onih koji stvarno vole motore ceo zivot, i zelja im je bila da voze hiljadarke pa su je sebi ispunili. Moj naj drug @Shoei, on me je povukao nazad u moto svet kad sam skoro bio odustao od njega, svuda sam na 2 tocka sa njim isao, ja 4 motora izmenjao, a on i dalje veran svojoj Suzani :) naravno svuda ide sa full opremom

Screenshot_20190817_145149.jpg

Screenshot_20190817_145226.jpg

Screenshot_20190817_145305.jpg

Screenshot_20190817_145347.jpg

• Sviđa mi se 3

pre 45 minuta, Markone88 je napisao:

Ima i onih koji stvarno vole motore ceo zivot, i zelja im je bila da voze hiljadarke pa su je sebi ispunili. Moj naj drug @Shoei, on me je povukao nazad u moto svet kad sam skoro bio odustao od njega, svuda sam na 2 tocka sa njim isao, ja 4 motora izmenjao, a on i dalje veran svojoj Suzani :) naravno svuda ide sa full opremom

ja ne znam jesam li jedini, ali mi ovaj fz mozda najljepse izgleda od sve te 4 ke

• Drug član, 1542 postova
  • Motocikl: Гулим ђонове...
Pre 1 sat, Markone88 je napisao:

Pa kad Sone sredi motor ne možeš da ga ne kupiš. Očekujem te još malo na satelis-u.:)

Suzana baš k'o čaša. 

• Sviđa mi se 2

• Integrisan, 10354 postova
  • Motocikl: ---Honda---

Stefan iz Kg je kupio kawu od mene (i f4 hondu), nije da se hvalim ali se bas lepo osecam kada mi se ljudi jave i kazu
" Vodim te na rucak, 5 motora islo za Grcku pogadjas ko jedini nikakvih problema imao nije"

Ovo je prica od sinoc, meni draaaago! A bas pretresem detaljno, ne mogu drugacije

Sto se Marka tice satelis ga ceka, ovakvo stanje skutera kod nas ne postoji (bas sam skroman ) ja kupca za tdm imam!

Sent from my SM-J330FN using Tapatalk

• Sviđa mi se 1
  • Haha 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja