u2020bullet 122 Napisano Avgust 3, 2010 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan ozbiljno sta je to? bas onako zlo izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Avgust 4, 2010 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan ne mogu da verujem da niste videli ovo http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=27740.0 :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Avgust 4, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Nepratite na casu momci ;D To je BRACINO delo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Avgust 5, 2010 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj Quad sam pocetkom ove nedelje vidjao u Budvi Strava izgleda nema sta Hvala hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
susprint 0 Napisano Avgust 6, 2010 U prolazu, 1 post Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima samo oni koji voze motore znaju za osećaj potpune slobode . već je dvadeseti vek bio vek sistema , a tek ovaj u koje smo sada prije deset godina ušli govori isključivo o sistemu gde je pojedinac samo zrno atoma u ogromnom mehanizmu sveukupnog društva. vožnja sopstvenim bajkom daje taj outlow osećaj da smo se bar za trenutak , nekoliko sati , otrgli od stiska jahača apokalipsa nauke , tehnologije , informacije i svih mogućih medija. da ne dužim prije sam vozio kawasaki zzr600 , pa posle yamahu virago a sada sam skroz zadovoljan na suzuki intruderu m800 , koji neću menjati dok nekim čudom ne budem mogao da dođem do indian chief vintaga motora mojih snova. nekoliko slika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragisa.pantic 0 Napisano Avgust 9, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Doboj,Republika Srpska Prijavi odgovor kao problematičan evo kako je izgledala moja honda,i kako izgleda sada :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Avgust 9, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan :o :o Pa ova zadnja i nije bas za ovo mesto,stavi to na crnu hroniku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragisa.pantic 0 Napisano Avgust 9, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Doboj,Republika Srpska Prijavi odgovor kao problematičan uhhh nemoj me,prijatelju,molim te u crnu hroniku...u gipsu jesam,ali nisam poginuo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Avgust 9, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Ma salim se bre ali ipak svi stavljaju motore a ne udese od motora,ako me shvatas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Avgust 9, 2010 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Jedna sVeza.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragisa.pantic 0 Napisano Avgust 10, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Doboj,Republika Srpska Prijavi odgovor kao problematičan Ma salim se bre ali ipak svi stavljaju motore a ne udese od motora,ako me shvatas ma znam zezam se i ja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirTA 26 Napisano Avgust 10, 2010 U prolazu, 69 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Honda Transalp 1997 crna Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan Kovin 0 Napisano Avgust 14, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Moja masinica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan Kovin 0 Napisano Avgust 14, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan Kovin 0 Napisano Avgust 14, 2010 U prolazu, 4 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
100rs 9 Napisano Avgust 17, 2010 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMWK100rs Prijavi odgovor kao problematičan Moji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Avgust 17, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan 100rs kako ti meni licis na jednog iz Sr.Mitrovice :o :o Kao da ste blizanci :o :o auuuuu izvini ali morao sam ovo napisati ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
100rs 9 Napisano Avgust 17, 2010 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMWK100rs Prijavi odgovor kao problematičan Jeli lep taj iz Mitrovice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Avgust 18, 2010 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan S(m)RAD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Avgust 18, 2010 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Jeli lep taj iz Mitrovice Ma nemogu da verujem,mogu se kladim da si to ti ;D Mi ga zvali Hus po bratu,tako mu brata zvali.A tog coveka nisam video odavno,komsija mi a eto, da nevide ovu sliku nebih se setio coveka ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batistuta 1 Napisano Avgust 28, 2010 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan ovo je bila ljubav na prvi dodir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14416 Napisano Avgust 28, 2010 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Avgust 28, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nema sta, lencuga je trenutno na najerotskijem motoru na BJB-u. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Avgust 28, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga zmaj (Powered by frubar.net) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Avgust 29, 2010 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...