sasamajstor 54 Napisano Decembar 27, 2008 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog novog ljubimca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CroGale 0 Napisano Decembar 31, 2008 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedan iz Aprilija familije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Terza - Wildone 0 Napisano Decembar 31, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: Cardiff - Wales Prijavi odgovor kao problematičan Evo i maje masine [/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Decembar 31, 2008 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan evo i moje ljute guje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Decembar 31, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan evo i moje ljute guje Gde bre nadjete ovako lepe motore?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzale 0 Napisano Decembar 31, 2008 U prolazu, 0 postova Lokacija: beograd Motocikl: yamaha fzx 750 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siny 139 Napisano Januar 1, 2009 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Modrica Prijavi odgovor kao problematičan Da vidite kako izgledamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 1, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan evo i moje ljute guje Gde bre nadjete ovako lepe motore?? chista sreca. godinu dana sam tragao i merkao razne bmw-ove i naletim na ovog u shapcu. inace sam vec bio siguran da cu uvoziti motor iz germanije, zemje goleme. bio je mazen i pazen, spavao dve i po godine u garazi pod ciradom, paljen svakih par dana i vozen po par km. kljuc u bravu i teraj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bglusica 11 Napisano Januar 2, 2009 U prolazu, 25 postova Lokacija: Varaždin Prijavi odgovor kao problematičan moj stari i novi ljubimac[/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zub 7 Napisano Januar 2, 2009 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan ZDRAVO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Januar 3, 2009 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan St kazete za ovo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Januar 3, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan bglusica - svaka cast za YAMAHU! Fabricko stanje. Cini mi se nove gume sa "savremenom sarom"... VRH! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 123 Napisano Januar 3, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan bglusica - svaka cast za YAMAHU! Fabricko stanje. Cini mi se nove gume sa "savremenom sarom"... VRH! Mislim da su u pitanju Dunlop 207 D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simka 0 Napisano Januar 3, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bern-Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Simic Ivan Bern-Svajcarska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkman 65 Napisano Januar 5, 2009 Svrati ponekad, 357 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan St kazete za ovo ? \dakle svaka cast, lep, vidi se, ocuvan primerak, prva farba, nema sta ... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bglusica 11 Napisano Januar 6, 2009 U prolazu, 25 postova Lokacija: Varaždin Prijavi odgovor kao problematičan Moj stari Diversion600 još uvijek krasi moje dvorište, gume su Metzeler ME 550 znači prave turističke, i u trenutku snimanja 2007. bile su stare godinu dana(oko 6000 km). Hvala na komplimentima. bglusica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Januar 6, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Moja nova masina... :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Januar 6, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Moja nova masina... :) K'o nov.Xtra je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mkrle 0 Napisano Januar 7, 2009 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Niš Motocikl: Puh, Tomos automatic, Sym Husky 125, Suzuki GS500e ... itd 🎸🎸🎸 Prijavi odgovor kao problematičan San Yang - Sym Husky 125ccm drugarov MZ-ejac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Januar 7, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Moja nova masina... :) ...bilol krajnje vreme...alal vera... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Driver023 56 Napisano Januar 7, 2009 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Europe Motocikl: Honda VFR800F Prijavi odgovor kao problematičan Moja nova masina... :) K'o nov.Xtra je! Pa to i jeste novo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acapapec 60 Napisano Januar 7, 2009 U prolazu, 48 postova Lokacija: Grdelica Motocikl: TDM 850, xt 660 z , MZ es175/2 , TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan PAPEC GRDELICA MZ ES 175/2 A SLIKA NECE.................... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr Gonzo 0 Napisano Januar 7, 2009 U prolazu, 25 postova Lokacija: kragujevac-lekina bara Motocikl: suzuki gs 500e Prijavi odgovor kao problematičan Da probam i ja sa slikama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Januar 8, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Moja nova masina... :) Bravo Dimac Izgleda bas dobro. Zdravo i dugo da te sluzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bumbum 0 Napisano Januar 9, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Nis - Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan moj ljubimac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...