bajker71 16300 Napisano Mart 11 Drug član, 1920 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna današnja. 18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 4287 Napisano Mart 11 Malinar u pokusaju, 1864 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan @bajker71Uh kakav je to motor, kad slože rad ona 4 cilindra! Da nisam počeo da teram samo duge ture i da mi nije bio malo skučen, nikada ga ne bih prodao. Večna sprava! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 16300 Napisano Mart 12 Drug član, 1920 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan @milomir22 hvala ti, meni on služi uglavnom za duže ture, po gradu ga ne vozim. Prošle godine gotovo svaka vožnja je bila oko 500 ili više km... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 9876 Napisano Mart 13 Drug član, 1968 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan 25 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Natasa92 376 Napisano Mart 16 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Royal Enfield Guerrilla 450 Prijavi odgovor kao problematičan Jučerašnje fotke sa treninga kilometraže. 22 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11917 Napisano Mart 16 Hronični Motociklopata, 7838 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan On 11. 3. 2026. at 23:32, milomir22 je napisao: @bajker71Uh kakav je to motor, kad slože rad ona 4 cilindra! Da nisam počeo da teram samo duge ture i da mi nije bio malo skučen, nikada ga ne bih prodao. Večna sprava! Brate koliki si ti golem čovek kad ti Bandža skučen? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 4287 Napisano Mart 16 Malinar u pokusaju, 1864 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan 115 kila žive vage i jedva 183 cm. Noge su mi bile mnogo savijene, ovako je imalo mesta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 9824 Napisano Mart 16 Ne silazi, 2433 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Znači, @milomir22-e sa tobom zajebancije nema.A ja stvorio sliku o tebi da si neki ,,dečkić". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 4287 Napisano Mart 16 Malinar u pokusaju, 1864 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, pa i jesam, tek mi je 37. leto. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9275 Napisano Mart 16 Ne silazi, 3730 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 44 minutes ago, milomir22 said: Hehe, pa i jesam, tek mi je 37. leto. Mlad si ko rosa u podne! 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11917 Napisano Mart 16 Hronični Motociklopata, 7838 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Eee kako su bile lepe te 30te... a sad sam već solidno zagazio u 40te... Btw, ja sam 188cm i bio sam nešto sitno ispod 100kg kad sam imao Bandita, i baš mi je lepo legao motor. Opasno se lomim da uzmen Bandit 1200s, ali zbog zdravstvenih problema sa trticom, došao sam do zaključka da mi više ne odgovara uspravan ugao sedenja kao na Fazeru, Banditu i slično, sad bi mi pasovao neki SportTuring poput VFR, ZZR, CBR-F, GSXF... gde sam više na rukama, a trtica rasterećena. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anjica 5 Napisano Mart 18 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 21. 6. 2025 at 20:33, feniks je napisao: Ušće, s pogledom na Obedsko baro. vibrator ljepo to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Саша 588 Napisano Mart 18 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan I takoooo se upoznasmo kolega @Djomla_ i ja 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 9876 Napisano Mart 18 Drug član, 1968 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Jel ova Anjica neki b.o.t.? Ja vidim pored citiranog teksta i reč "vibrator"... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 1423 Napisano Mart 18 Zainteresovan, 293 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan @DraganNS ti vidis tekst vibrator, a ja neznam koji mene djavo tera da stisnem na taj tekst... Valjda zato sto je podvucen pa kontao da je link... I jeste link, al za zene.. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 9876 Napisano Mart 18 Drug član, 1968 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan @Vujka Možda je bot pogrešno protumačio naslov podforuma - Naši ljubimci.... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 4293 Napisano Mart 18 Drug član, 1141 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan I posle mi muški ovakvi i onakvi! A žene žele samo nekog ko ih razumije! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 23864 Napisano Mart 18 Vozim motor, nisam BAJKER, 2921 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, miki je napisao: A žene žele samo nekog ko ih razumije! ...i Duracel baterije za svog ljubimca... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 23864 Napisano Mart 19 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2921 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Cekajuci vikend...trenutna. Promenio Mart 19 član BokyBoy 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 1423 Napisano Mart 19 Zainteresovan, 293 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 9824 Napisano Mart 22 Ne silazi, 2433 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Bogami,moj ljubimac postao maneken tehničkog pregleda.Da ne bude reklama,zamrčio sam ime i telefon. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 9824 Napisano Mart 22 (promenjeno) Ne silazi, 2433 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Još jedna,meni draga slika sa dragim ljudima.Foto by @bajker71 Promenio Mart 22 član Žaksi 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 16300 Napisano Mart 22 Drug član, 1920 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Lepotani! 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 9721 Napisano Mart 22 Ne silazi, 2594 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 10534 Napisano Mart 22 BJB Maxi Scooter Club, 6737 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: AA500/MT450 Prijavi odgovor kao problematičan Off road sezona 2026. otvorena. 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...