Žaksi 9173 Napisano Maj 31 Ne silazi, 2348 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @BokyBoy sve čestitke.....samo....koliko vidim,ima jednu manu........nema crni lančanik.A to zna da utiče.... 1 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 12830 Napisano Maj 31 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan @BokyBoy Kawa je perverzija! Neka te u zdravlju služi! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 20991 Napisano Maj 31 Vozim motor, nisam BAJKER, 2718 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Žaksi je napisao: @BokyBoy sve čestitke.....samo....koliko vidim,ima jednu manu........nema crni lančanik.A to zna da utiče.... Nista me ne pitaj, ziv nisam, zamalo da odustanem od kupovine zbog toga... 2 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 9173 Napisano Maj 31 Ne silazi, 2348 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ne,ne nikako,Boki šalimo se malo,ali ovo je baš ozbiljno vozilo.Još jednom čestitke. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20139 Napisano Maj 31 Integrisan, 6291 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1571 Napisano Maj 31 Drug član, 383 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kawa rules !Sa srecom Boki, puno bezbednih kilometara ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 11180 Napisano Maj 31 Drug član, 3547 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Džies Prijavi odgovor kao problematičan Sa srećom @BokyBoy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20139 Napisano Maj 31 Integrisan, 6291 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, BokyBoy said: Ajd sada i zvanicno... Ponosni vlasnik ove retke zverke, ZX14R Performance Sport, jedini u Srbiji a vrv i sire, 2016-to, 28.000 km... stanje fabricko, nov, nov, nov... Ja presao igricu, to je to, sad penzija... Nov, neotpakovan, jos u celofanu Sada imam dve krmačice... Old vs Young Ovo je bas za ozbiljne ture. Mene nekad mrzi isterati ovaj moj iz dvorista pa odem bajsom Prelepo izgleda nema sta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3007 Napisano Maj 31 Drug član, 1658 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan 19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 726 Napisano Maj 31 Zainteresovan, 173 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan @BokyBoysa srecom jos jednom i u zdravlju se vizao i uvek te kuci vratio. Posto je moj versys u istoj zelenoj boji, mogu da ti prodam da imas privezak za kljuc. Mnogo veliko motorce... Top 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1989 Napisano Maj 31 Drug član, 1249 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi moji da se pohvalim, dsnas listam oglase i naidje Suzuki gn 250. I ja iz zajebancije odem da ga poglem i kupim Nit sam ga upalio, niti detaljno gledao. Sutra cu ili ovih dana kad nadjem vremena. Videcu sta cu sa njim, da li ce odtati clan u garazi ili ce se malo voziti pa na prodaju. Totalna mi je nepoznanica, pa cemo videti. Zs sad je plan da se pretrese, registruje i ovo leto zuji po gradu 19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 16338 Napisano Maj 31 moto merkat °°, 5000 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Motorcyclist je napisao: Storm Seekers 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13053 Napisano Jun 1 Ne silazi, 2982 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan @BokyBoy Sa zakašnjenjem, čestitke !!! Gledam tvoj cajger, brži si od mene za "samo" 60 km/h ? Pih, slabo ... 2 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 20991 Napisano Jun 1 Vozim motor, nisam BAJKER, 2718 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Blaza je napisao: @BokyBoy Sa zakašnjenjem, čestitke !!! Gledam tvoj cajger, brži si od mene za "samo" 60 km/h ? Pih, slabo ... Jes majku im, stipse, mogli su na oba da napisu barem do 300... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 20991 Napisano Jun 2 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2718 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Nindža kofernjaca... Indor... Autdor... Promenio Jun 2 član BokyBoy 31 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 3082 Napisano Jun 2 Braveheart, 724 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150,Aprilia Pegaso 650. Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, BokyBoy said: Nindža kofernjaca... Indor... Autdor... Prebrutalan je bas je lutka od motora... nek ti je sa srećom I dan danas se okrećem za tim motorom kao neostvarena zelja, vidi ta dva akrapa kako mu moćno stoje, kad vidim da mu je neko preradio auspuhe i stavio samo jedan, kao da ga je osakatio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 7299 Napisano Jun 2 Drug član, 2474 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, BokyBoy said: Nindža kofernjaca... Indor... Autdor... Kako imaš srca ovako da ga nagrdiš 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 5539 Napisano Jun 2 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 432 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan On 31. 5. 2025. at 18:04, BokyBoy je napisao: Ajd sada i zvanicno... Ponosni vlasnik ove retke zverke, ZX14R Performance Sport, jedini u Srbiji a vrv i sire, 2016-to, 28.000 km... stanje fabricko, nov, nov, nov... Ja presao igricu, to je to, sad penzija... Nov, neotpakovan, jos u celofanu Sada imam dve krmačice... Old vs Young Sve znaš šta ti želim ja tralalalala a posebno što više kilometara dalje i dalje , više putovanja ne vozikanja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 1086 Napisano Jun 3 Zainteresovan, 513 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Voge DSX900 Prijavi odgovor kao problematičan @BokyBoyop,op...cestitke ....mislim da sam se juce negde sa tobom mimoisao..doduse bio sam na 4 tocka ...negde Zarkovo,B.Brdo .... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 20991 Napisano Jun 7 Vozim motor, nisam BAJKER, 2718 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan ...mali detalji... 32 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13053 Napisano Jun 7 Ne silazi, 2982 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Sve je slikao osim zadnjeg lančanika ! 1 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 20991 Napisano Jun 7 Vozim motor, nisam BAJKER, 2718 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Blaza je napisao: Sve je slikao osim zadnjeg lančanika ! Nemam srca da ga slikam, jos su na njemu fabricki lanac i lancnici, crebrni naravno... Samo da ga potrosim pa cu da stavim zlatnu Reginu i crn lancanik naravno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13053 Napisano Jun 7 Ne silazi, 2982 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Dođi, imam flomaster !!! Šala, sorry ... Motor je lutka, vidi se ! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7518 Napisano Jun 10 Drug član, 2099 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 20991 Napisano Jun 11 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2718 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos ove i necu vise... I drugi... A slike H2R-a cu da postavim kasnije... Promenio Jun 11 član BokyBoy 18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...