BokyBoy 20989 Napisano Maj 24 Vozim motor, nisam BAJKER, 2718 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan ...ja cekam da kolega @Nightrider Z postavi slike svog novog ljubimca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20139 Napisano Maj 24 Integrisan, 6290 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, Grafexy said: Stigla nova zverka Odlican! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 580 Napisano Maj 24 Zainteresovan, 503 postova Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, BokyBoy je napisao: ...ja cekam da kolega @Nightrider Z postavi slike svog novog ljubimca... Hahaha, nisam stigao lepo da ga slikam. Bese neki vetar kad sam ga preuzeo, pa posle kisa. Evo jedna brzinska kad je stigao iako me nerviraju ovi papiri okolo koje je naduvao vetar I ovde da se zahvalim na pomoci i savetima oko kupovine ovog modela @BokyBoy Nadam se da ce biti upola dobar kao prethodni motor s kojim sam se vozio okruglo 10 godina 24 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 20989 Napisano Maj 24 Vozim motor, nisam BAJKER, 2718 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Nightrider Z je napisao: Hahaha, nisam stigao lepo da ga slikam. Bese neki vetar kad sam ga preuzeo, pa posle kisa. Evo jedna brzinska kad je stigao iako me nerviraju ovi papiri okolo koje je naduvao vetar I ovde da se zahvalim na pomoci i savetima oko kupovine ovog modela @BokyBoy Nadam se da ce biti upola dobar kao prethodni motor s kojim sam se vozio okruglo 10 godina Neka je sa srecom i da te sluzi bolje od proslog... P.S. Jebo ga Japanac sa tom kolor semom...ko da je iz dva sklapan... Ja bi' to ofarb'o P.S. I neki izduvi samo...pa da vidis kako grmiiiiii 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 9173 Napisano Maj 24 Ne silazi, 2348 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Izigravah vodoinstalatera danas,završih,pa da iskoristim vožnjicu između dva oblaka.Na slikama,jedan je moj,a drugi mi se uklapa u nijansu....al neće skoro da uklopim nijansu. 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20139 Napisano Maj 24 Integrisan, 6290 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Malo amaterskog edita. 18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 2159 Napisano Maj 25 Zainteresovan, 785 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Gročanska ada. https://postimg.cc/XGLqqCGs 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 20989 Napisano Maj 26 Vozim motor, nisam BAJKER, 2718 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan S'leva na'desno... Vojin Bandza, moja K(r)ava, bulja od Atornove Diverzije... 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bratislavr 192 Napisano Maj 26 U prolazu, 58 postova Lokacija: Zabalj Motocikl: BMW GSA 1250, Yamaha XJ600, Zontes G1-125 X Prijavi odgovor kao problematičan On 5/24/2025 at 3:48 PM, Nightrider Z said: Hahaha, nisam stigao lepo da ga slikam. Bese neki vetar kad sam ga preuzeo, pa posle kisa. Evo jedna brzinska kad je stigao iako me nerviraju ovi papiri okolo koje je naduvao vetar I ovde da se zahvalim na pomoci i savetima oko kupovine ovog modela @BokyBoy Nadam se da ce biti upola dobar kao prethodni motor s kojim sam se vozio okruglo 10 godina A u kakva mašina, čestitke i čisti putevi! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 100 Napisano Maj 26 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Sada već vremešni old timer CBR 1000 f Fabričko stanje , na satu 47.000 kmMotocikl je kao autobus bukvalno.Vozi se i ponaša kao nov.Stavljene nove gume , zamenjene tečnosti i filteri.Ja sam oduševljen ovim motorom.Ovo mi je prvi motocikl ovog tipa od litre zapremine , snage mnogo više nego što stvarno koristim.Ostaje u trajnom vlasništvu to je sigurno.Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока 30 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Саша 418 Napisano Maj 26 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV1000S, Bmw R1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Prelep. To mi je bio prvi litraš u životu, iako ga nisam dugo imao ostao je u lepom sećanju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dušan PN 217 Napisano Maj 26 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, uketic je napisao: Sada već vremešni old timer CBR 1000 f Fabričko stanje , na satu 47.000 km Motocikl je kao autobus bukvalno. Vozi se i ponaša kao nov.Stavljene nove gume , zamenjene tečnosti i filteri. Ja sam oduševljen ovim motorom. Ovo mi je prvi motocikl ovog tipa od litre zapremine , snage mnogo više nego što stvarno koristim. Ostaje u trajnom vlasništvu to je sigurno. Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Video sam ga skoro kod prokopa. Ako je to taj primerak jer je bio kao nov. Draže mi je kad vidim stariji motor u perfektnom stanju nego nov RR-R. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 100 Napisano Maj 26 (promenjeno) Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Moguće da sam bio tamo, vozim po gradu dosta. Mada mislim da ih ima još po BG u u ovoj kolor šemi , iako je to sada prilično redak old school motor . Promenio Maj 26 član uketic 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 2159 Napisano Maj 27 Zainteresovan, 785 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Uživanje u trenutku. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 20989 Napisano Maj 27 Vozim motor, nisam BAJKER, 2718 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan I kod mene isto... (Uzivanje u trenutku) 19 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 607 Napisano Maj 27 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan I kod mene isto... (Uzivanje u trenutku) Jel to ima nekih novosti? Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 1086 Napisano Maj 27 Zainteresovan, 513 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Voge DSX900 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna i od mene.... 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 15018 Napisano Maj 27 Cool tip, 3155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xjr 1300 black lady Prijavi odgovor kao problematičan 499955903-10234996505604019-3918636342346068485-n-1 hosted at ImgBB IBB.CO Image 499955903-10234996505604019-3918636342346068485-n-1 hosted in ImgBB 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 726 Napisano Maj 28 Zainteresovan, 173 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, BokyBoy je napisao: I kod mene isto... (Uzivanje u trenutku) Oooooo neka je sa srecom @BokyBoy i u zdravlju da se vozis i da predjete mnooooogo kilometara Reci mi koje je boje zadnji lancanik? 1 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thewitchermr 51 Napisano Maj 30 U prolazu, 23 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Cfmoto 300nk Prijavi odgovor kao problematičan 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 20989 Napisano Maj 31 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2718 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 5. 2025. at 16:30, BokyBoy je napisao: I kod mene isto... (Uzivanje u trenutku) Ajd sada i zvanicno... Ponosni vlasnik ove retke zverke, ZX14R Performance Sport, jedini u Srbiji a vrv i sire, 2016-to, 28.000 km... stanje fabricko, nov, nov, nov... Ja presao igricu, to je to, sad penzija... Nov, neotpakovan, jos u celofanu Sada imam dve krmačice... Old vs Young Promenio Maj 31 član BokyBoy 51 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4778 Napisano Maj 31 Drug član, 2495 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam. Koja razlika, sta to ima sto onaj nema? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 20989 Napisano Maj 31 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2718 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, RankoBg87 je napisao: Cestitam. Koja razlika, sta to ima sto onaj nema? Sveeeeee! Bolje kočnice (Brembo), bolje ogibljenje (Ohlins), jači je tj mapiran, manja kilometraza, fabricki Akrapi, BMC filter, racuni od kupovine, servisna od prvog dana, itd itd... p.s.Imam i zadnji blatobran, samo treba da ga namontiram, kao i kofer u boji motora od 56L. Ma spejs šatl...duuugo sam ga jurio...i napokon pronasao... Promenio Maj 31 član BokyBoy 15 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4607 Napisano Maj 31 motoras, 2553 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo... Stvarno je top. Čestitam. Da te dobro služi! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 1960 Napisano Maj 31 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 779 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Jbg sad baš posle @BokyBoy da naletim.. malo manje konjića Promenio Maj 31 član andrej. 17 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...