h0use 225 Napisano Octobar 29 Svrati ponekad, 128 postova Motocikl: KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2099 Napisano Octobar 29 Drug član, 783 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, shoyyka je napisao: Može na oglase kao nov, nov...? И возила га баба само до града на кафу, са пола гаса пошто има артритис па није завртала до краја 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10051 Napisano Octobar 29 Drug član, 3352 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan 'vaki ga nema... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 97 Napisano Octobar 29 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanhoe 124 Napisano Novembar 1 (promenjeno) U prolazu, 74 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW R 1200 GS, BMW R 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Eto skroz neplanirano pored standardnog GS-a uzeh i Adventure varijantu 1200-ice, pre mesec dana možda i najviše zbog toga što nisam želeo da mi promakne motocikl sa besprekornom servisnom istorijom i smešnom kilometražom ... Promenio Novembar 1 član Ivanhoe 19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2099 Napisano Novembar 1 Drug član, 783 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan @Ivanhoe колега са срећом ,да те сигурно служи. Код Банета има увек добрих мотора и што је најбитније не мува са километражом… 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanhoe 124 Napisano Novembar 1 U prolazu, 74 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW R 1200 GS, BMW R 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan @Немања hvala, pa da dobri smo drugari, a i na stranu to imamo uvid svaki motocikl koji se kupuje uslov je da se tamo uslika kilometar sat, da ima servisnu istoriju koju je moguće proveriti, da je vizuelno u dobrom stanju i onda tek ide uvoz ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7619 Napisano Novembar 1 Solo Rider, 3072 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Dosta se reklamira lik na tik toku.....Aj da ga zapratim kad ga toliko hvalite. Inače imam neku odbojnost prema preprodavcima, ali kad već kažete da je ok ....menja stvar. @Ivanhoe Kolega da srećom. Volim da čujem tako...izleteo primerak....mor'o da da uzmem. Imaju i ja u jednom trenutku tri motora u garaži ....dva sam mor'o da uzmem 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanhoe 124 Napisano Novembar 1 U prolazu, 74 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW R 1200 GS, BMW R 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan @BaneVuk58 vidi može da mi bude i rođeni brat ako je prevarant nema šta da traži u mom okruženju. Ovaj naš Bane je retko pošten i korektan lik, fakultetski obrazovan i normalan čovek sa kojim niko nije imao problema koliko ja znam ! 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5539 Napisano Novembar 1 Drug član, 1387 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan И ја га пратим на мрежама, видим да иду ГС-ови к'o луди, само нови стижу. Добро је знати да је проверен за убудуће кад се нешто буде куповало. @Ivanhoe Са срећом, прелеп мотор. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8344 Napisano Novembar 1 Drug član, 1855 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ko je čovek, dajte neke smernice... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanhoe 124 Napisano Novembar 1 (promenjeno) U prolazu, 74 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW R 1200 GS, BMW R 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Branko Đorđević, Jagodina 060/5454074 Promenio Novembar 1 član Ivanhoe 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7619 Napisano Novembar 1 Solo Rider, 3072 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, Marko05 je napisao: И ја га пратим на мрежама, видим да иду ГС-ови к'o луди, само нови стижу. Добро је знати да је проверен за убудуће кад се нешто буде куповало. @Ivanhoe Са срећом, прелеп мотор. Znači da nije tako loše u Srbistanu ...kako se priča. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7619 Napisano Novembar 1 Solo Rider, 3072 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, Ivanhoe je napisao: Branko Đorđević, Jagodina 060/5454074 Zabeleženo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2099 Napisano Novembar 1 Drug član, 783 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, ProMaster je napisao: Ko je čovek, dajte neke smernice... Бане, добар и ПОШТЕН лик, учитељ веронауке. Углавном ради Бмв али има и друге моторе, и има их са различитим километража. Одеш код њега и он ти поштено каже рађено ово мењано ово итд……. Имаш га на инстаграму https://www.instagram.com/bane_motor_jagodina?igsh=MW9xNDZoNWMyaDhobg== 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8344 Napisano Novembar 1 Drug član, 1855 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Немања je napisao: Бане, добар и ПОШТЕН лик, учитељ веронауке. Углавном ради Бмв али има и друге моторе, и има их са различитим километража. Одеш код њега и он ти поштено каже рађено ово мењано ово итд……. Имаш га на инстаграму https://www.instagram.com/bane_motor_jagodina?igsh=MW9xNDZoNWMyaDhobg== Aaaa znam za ovog, nego sam mislio iz Jagodine pa je za izbegavanje automatski... 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5597 Napisano Novembar 1 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Eto skroz neplanirano pored standardnog GS-a uzeh i Adventure varijantu 1200-ice, pre mesec dana možda i najviše zbog toga što nisam želeo da mi promakne motocikl sa besprekornom servisnom istorijom i smešnom kilometražom ... Auuu kakav Gs kolega. Bas onako kakav zamišljam moj budući bajk. I kolor šema i sve. Svaka cast, u zdravlju da sluzi, nek je sa srećom. To je 2015-16 ako se nevaram. Još kad bi podelio info koliko si novca dao za njega? A inače Bane Pop kako ga zovu je kul lik, de Pop a da bude prevarant pa ne ide. Cuo sam se s njim oko neke opreme onomad, sve ok sa njim. Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2099 Napisano Novembar 1 Drug član, 783 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, ProMaster je napisao: Aaaa znam za ovog, nego sam mislio iz Jagodine pa je za izbegavanje automatski... Судиш о књизи по корицама, ццццц… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7619 Napisano Novembar 1 Solo Rider, 3072 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Немања je napisao: Судиш о књизи по корицама, ццццц… Ko se u mleko ispeče...i u sladoled duva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanhoe 124 Napisano Novembar 1 (promenjeno) U prolazu, 74 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW R 1200 GS, BMW R 1200 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan @Nole Bg tako je to je model s kraja 2015., keyless varijanta za 2016., prva registracija 03/2016. Od opreme ovako iz glave da navedem šta nema, pa nisam siguran da bih znao... Puna cena sa sve prevozom, špeditersko-carinskim troškovima, AMSS do same registracije 14.500€. Registracija sa tehničkim pregledom, saobraćajnom, prevodom dokumentacije, nalepnicom i tablicama je sumanutih 415 € u državi Srbiji. Naravno da se može sve to naći i jeftinije ali sa puno većom kilometražom ! Promenio Novembar 1 član Ivanhoe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7934 Napisano Novembar 1 Drug član, 2100 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, ProMaster je napisao: Aaaa znam za ovog, nego sam mislio iz Jagodine pa je za izbegavanje automatski... Već te vidim na spisak...... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2099 Napisano Novembar 1 Drug član, 783 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 37 minuta, gebee&co je napisao: Već te vidim na spisak...... @ProMaster 3,6,12 укупно, дам дам дам, крррр, крррр, диге диге диге.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marcos 402 Napisano Novembar 2 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1-S Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 19 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16231 Napisano Novembar 4 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2304 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan On 1. 11. 2024. at 10:53, Немања je napisao: учитељ веронауке. Znaci, Bog na nebu, BMW na zemlji...Sad mi je jasno gde sam pogresio u zivotu...pogresan faks... @marcos uh, mnooogo lep FZ Promenio Novembar 4 član BokyBoy 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marcos 402 Napisano Novembar 4 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1-S Fazer Prijavi odgovor kao problematičan @marcos uh, mnooogo lep FZ Hvala Boki! Bio si u pravu, jeste bio pun pogodak kupiti od Marka ovaj Fejzer. Deluje mi da si po mojim postovima skontao moj fazon koji na kraju jeste sport touring 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...