Throttle Addict 918 Napisano Januar 31, 2023 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Darko Mihajlovic said: Ne znam jesil' doziveo to ... Na traceru se vobling javlja na brzinama 160kmh +... Jezivo je. Ali jezivo .. Ja sam osetio to bas na traceru od @ProMaster.... Ne zelis to da dozivis , ikad ikad ikad... dakle ne zelim "dosta manje" , nego nikad Na Traceru ne, ali na Tiger Exploreru prvoj generaciji koja nema WP ugibljenje jesam, i to na vecoj brzini...jako ruzno iskustvo a koje se lepo zavrsilo :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4011 Napisano Januar 31, 2023 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drelens 377 Napisano Februar 1, 2023 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSR 600, APN 4 Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, Disko Nindža said: Nova igracka Srecno kolega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Februar 1, 2023 Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Disko Nindža je napisao: Nova igracka Лутка! Са срећом да служи. Јавни утиске кад стигнеш. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9607 Napisano Februar 1, 2023 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Sve čestitke @Disko Nindža Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 181 Napisano Februar 1, 2023 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Baš lutka, živeli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21635 Napisano Februar 1, 2023 Integrisan, 9436 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Uuuu Nindzo! Bas je lepa, odusevljava me kako tiho radi taj model, uzivaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8228 Napisano Februar 1, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Skittles je napisao: Генерално најлепшији ми је у тој комбинацији боја ... предиван 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 181 Napisano Februar 1, 2023 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Žuća top Beli isto kida Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Februar 1, 2023 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan @Marko05 prvi utisak je da je u odnosu na Bandita osetno lakši, povozniji, lakše se obara u krivini, življi na višim obrtajima... kočnice ništa spektakularno, rade poso, digitalni km sat mi je ok, podneću, ali obrtomer je sranje teško ne vidi se ništa, i jako mi fali analogni obrtomer, kontam da ugradim neki univerzalni analogni obrtomer. @N.F.S. mašinica lepo prede, sem topa ništa se ne čuje, kao čika Kure-tov BMW 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Februar 1, 2023 Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Disko Nindža je napisao: @Marko05 prvi utisak je da je u odnosu na Bandita osetno lakši, povozniji, lakše se obara u krivini, življi na višim obrtajima... kočnice ništa spektakularno, rade poso, digitalni km sat mi je ok, podneću, ali obrtomer je sranje teško ne vidi se ništa, i jako mi fali analogni obrtomer, kontam da ugradim neki univerzalni analogni obrtomer. @N.F.S. mašinica lepo prede, sem topa ništa se ne čuje, kao čika Kure-tov BMW Ма не дирај то ништа, ја их и не примећујем. Сашалтај одмах у шесту и пун гас колико може. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Februar 1, 2023 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Videću, ako se ne uspem navići, staviću analogni, vać sam našo u Luisu, analogni obrtomer + ima displej za voltmetar, savršeno 2u1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1561 Napisano Februar 1, 2023 Drug član, 986 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Ne diraj niiista, fabrika je fabrika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Februar 1, 2023 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Necu nista da diram, samo cu da dodam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8009 Napisano Februar 19, 2023 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan 21 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svahbaz 56 Napisano Februar 20, 2023 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Er6n 2008 / Versys 650 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se i ja prijavim 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Februar 20, 2023 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Februar 20, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan I jedna nocna .... Druzili smo se lepo 2 sezone ..... Promenio Februar 20, 2023 član Eol 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 299 Napisano Februar 20, 2023 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8367 Napisano Februar 20, 2023 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Eol je napisao: Često srećem nekog lika od topčiderskog parka do Rakovice sa FZ6 i bio sam ubedjen da si to ti, sad vidim da ipak nisi, znači dzabe sam srdačno mahao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Februar 20, 2023 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, ProMaster je napisao: Često srećem nekog lika od topčiderskog parka do Rakovice sa FZ6 i bio sam ubedjen da si to ti, sad vidim da ipak nisi, znači dzabe sam srdačno mahao Hahaha....ja prolazim tuda cesto...od Topcidera pa kruznim putem prema Zelezniku i kada god dolazim na krivinu kod TC Big u Rakovici setim se onog ulja u krivini pa budem oprezniji....to je dokaz kako ovo sto pisemo i savetujemo na forumu ipak moze pomoci drugim kolegama da budu obazriviji na nekim mestima... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8367 Napisano Februar 20, 2023 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan A ono jes, ja od onda i kolima vozim sporije.. Šalu na stranu, kad se setim, moglo je mnogo toga da podje po zlu vrlo lako, da je naišao bus tad, a ne 30 sec kasnije ili auto, da sam išao brze udarac glavom (kacigom) u ivičnjak nakon klizanja bi imao mnogo ozbiljnije posledice, a sve iz čiste gluposti... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Februar 20, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bas volim ovu krivinu Promenio Februar 20, 2023 član wragg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8367 Napisano Februar 20, 2023 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bih i ja da me roda ispustila van ove vukojebine, gde je normalno da ulje lezi na putu i da se ne čisti, nego da ga vozila razmažu, još dodje policija da meni piše kaznu.. Lepaa krivina, zaista.. Dobro, motor je lepši... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rus022 1028 Napisano Februar 20, 2023 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Horb am Neckar, DE / Sremska Mitrovica Motocikl: z1000sx zeleni najlepsi Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, wragg je napisao: Ja bas volim ovu krivinu Glemseck? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...