Borkosan 611 Napisano Januar 12, 2023 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Malo glancanja na januarskom suncu.Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8228 Napisano Januar 13, 2023 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan On 9.1.2023. at 14:45, Darko Mihajlovic je napisao: Busa-kiler ... Sent from my RMX3085 using Tapatalk Паклена направа 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3985 Napisano Januar 13, 2023 Drug član, 906 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan On 9.1.2023. at 14:45, Darko Mihajlovic je napisao: Busa-kiler ... Sent from my RMX3085 using Tapatalk Iznad Knjaževca? Jedna od lepših deonica za vožnju... A motor.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Januar 13, 2023 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Na okupu... 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4426 Napisano Januar 14, 2023 Drug član, 1441 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan On 13.1.2023. at 11:10, QmBGD je napisao: Iznad Knjaževca? Jedna od lepših deonica za vožnju... A motor.... jes , Tresibaba 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-bandit1200 262 Napisano Januar 14, 2023 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: N.Beograd Motocikl: VIRTUELNI Prijavi odgovor kao problematičan On 9.1.2023. at 14:45, Darko Mihajlovic je napisao: Busa-kiler ... Sent from my RMX3085 using Tapatalk sjajan motor nema sta,al gtr varijanta je jos daleko od buse... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7684 Napisano Januar 14, 2023 Solo Rider, 3076 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, dejan-bandit1200 je napisao: sjajan motor nema sta,al gtr varijanta je jos daleko od buse... Mislim da nisu ni za poredjenje. GTR je fantastičan touring motor, dok je busa sprava za teleportovanje pa kako ko voli 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4426 Napisano Januar 14, 2023 (promenjeno) Drug član, 1441 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, dejan-bandit1200 je napisao: sjajan motor nema sta,al gtr varijanta je jos daleko od buse... Naravno , znam , napisano iz sprdnje .. Busa kiler je zzr 1400... Slucajno sam naleteo na podatak da zzr 1400 i gtr 1400 nose isti agregat , samo je gtr ustinut gde god je moglo... PS - ali , veruj da i nije bas toliko "daleko" ... Promenio Januar 14, 2023 član Darko Mihajlovic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8002 Napisano Januar 14, 2023 Drug član, 2108 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Darko Mihajlovic je napisao: Naravno , znam , napisano iz sprdnje .. Busa kiler je zzr 1400... Slucajno sam naleteo na podatak da zzr 1400 i gtr 1400 nose isti agregat , samo je gtr ustinut gde god je moglo... PS - ali , veruj da i nije bas toliko "daleko" ... Al si ipak rešio da se rastaneš od njega.Šta sledeće......Suhoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4426 Napisano Januar 14, 2023 Drug član, 1441 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Paaaa , original busa kiler , ne ovaj fake 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-bandit1200 262 Napisano Januar 14, 2023 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: N.Beograd Motocikl: VIRTUELNI Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, Darko Mihajlovic je napisao: Paaaa , original busa kiler , ne ovaj fake malo sale..... vrlo mala razlika je izmedju njih....al dugo je trebalo vremena da se busa skine sa trona,al kazu vraca se u velikom stilu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16335 Napisano Januar 15, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2310 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Neko rek'o Busa? Ogrejalo sunce, biće peglanja danas... 19 1 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 3838 Napisano Januar 16, 2023 Drug član, 461 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan On 15.1.2023. at 7:31, BokyBoy je napisao: Neko rek'o Busa? Ogrejalo sunce, biće peglanja danas... I sad onaj penziski motor poredis sa ovu lepotinju? Cccccc 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16335 Napisano Januar 16, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2310 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, vex je napisao: I sad onaj penziski motor poredis sa ovu lepotinju? Cccccc Koji motor, nisam u toku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 3838 Napisano Januar 16, 2023 Drug član, 461 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Gtr 1400 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16335 Napisano Januar 16, 2023 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2310 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, vex je napisao: Gtr 1400 Ajoj...sta reci, porediti GTRa sa Busom je blago receno, neozbiljno... To moze samo neko ko nikada nije probao Busu. Ja sam imao tu srecu da posedujem obe generacije, imam 12-icu vec 4 godine a vozio sam skoro Brkinog GTRa iz Mladenovca pa mogu da ih sve uporedim, nije to los motor uopste, konkretno ovaj je kupio Marko Kovacevic, u top je stanju, ali u odnosu da Busu je kao porediti dupe i oko...bukvalno. ciklistika, sedenje, kocnice, snaga, nigde slicnosti. GTR vise podseca na FJR, turing putni motor, dok je Busa, neko rece, teleport masina. Jedini motor koji moze da joj parira je, ne ZZR 1400 vec, verovali ili ne, ZX12R, a kako, objasnicu, iz moje perspektive naravno...bez da ikoga uvredim... E, ovako,14-ica ima vise snage od Buse na pravcu ali je Busa mnogo povoznija i bolje se obara, 14-ica se vozi kao XX, ko je vozio, zna. E sad, konkretno moja 12-ica je slabija od Buse 10-tak konja i od 14-ice 20-tak... ali je laksa 40 kila od oba, cime dosta nadoknadjuje manjak snage, a obara se kao R, jos se mapiranjem 12-ice ta razlika jos smanjuje... U praksi je to ovako, 12-ica jede Busu gen. 1 za dorucak, znaci pravi Busa killer, dok mu gen.2 bezi za duzinu motora na ispucavanju, na krajnoj brzini su isti, cak je mozda 12-ica i brza za malo, jer je Busa limitiana a 12-ica nije...ostalo je sve u samom vozacu tj kolko je lud... Sa 14-icom se nisam potezao ali sam ga potezao i cenim da bi me osurio na pravcu i na Nindzi i na Busi, za krivine bas i ne verujem. A gde je GTR u celoj prici...e, on je ostao negde tamo daleko, iza ovih troje... na max 200 km/h...ili pred nekom krivinom...ili je vozac zaspao na njemu... Toliko od mene Promenio Januar 16, 2023 član BokyBoy 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6153 Napisano Januar 16, 2023 Drug član, 1771 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4426 Napisano Januar 16, 2023 (promenjeno) Drug član, 1441 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan On 14.1.2023. at 19:07, dejan-bandit1200 je napisao: malo sale..... vrlo mala razlika je izmedju njih....al dugo je trebalo vremena da se busa skine sa trona,al kazu vraca se u velikom stilu... Moze da se vrati u kakvom god stilu , tesko ce skinuti sa trona H2R... To je jedno , a drugo , i dalje je jedan u top 3 najruznija motora na svetu... Suzuki srad , suzuki busa i ne znam sta se desilo kawi da napravi onu 12-icu... Verovatno je taj batica sto je nacrtao izrsio harakiri posto je dobio otkaz .. ipak , suzuki nema konkurenciju da napravi ruzan motor PS : s obzirom da je gtr na oglasima , imas 3 puta pravo da pogadjas sta je sledece Promenio Januar 16, 2023 član Darko Mihajlovic 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1561 Napisano Januar 16, 2023 Drug član, 986 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda i ne zele da prave brzi motor od H2, prosto velika su to ulaganja a tesko da moze da se poredi sa prodajom komercijalnih motora koji su svakako u opadanju sa krizom. A i koja je poenta napraviti mnogo brzi motor, osim prestiza. Ne vidim drugi razlog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4426 Napisano Januar 16, 2023 Drug član, 1441 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako ?! Krajnja brzina je direktno proporcionalana sa sa sa sa .... ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14114 Napisano Januar 16, 2023 moto merkat °°, 4888 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan 1. Aerodinamikom 2. Masom 3. Odnosom prenosa 4. Snagom agregata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4426 Napisano Januar 16, 2023 Drug član, 1441 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Takoe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4426 Napisano Januar 16, 2023 (promenjeno) Drug član, 1441 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne , Logarska dolina , Slovenija ..ja i zence mi Morao sam da skinem josimuricu i metnem oridjidji cunak, da ne uplasimo kravice koje prave milke Promenio Januar 16, 2023 član Darko Mihajlovic 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9508 Napisano Januar 16, 2023 Drug član, 1459 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan @BokyBoy daj još neku sliku tvoje 12-tice, iz onog spota, pa da napravimo komparaciju čija je Kawa lepša! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7140 Napisano Januar 16, 2023 Drug član, 2988 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, Darko Mihajlovic said: Evo jedne , Logarska dolina , Slovenija ..ja i zence mi Morao sam da skinem josimuricu i metnem oridjidji cunak, da ne uplasimo kravice koje prave milke .. a kondukter bio na bolovanju? Ne vidim ga na slici. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...