lestra 2315 Napisano Octobar 4, 2022 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Danas smo se malo vozili, cekamo papire za registraciju pa onda redom 27 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
overtone 1402 Napisano Octobar 4, 2022 Zainteresovan, 270 postova Lokacija: 50,000 miles beneath my brain Motocikl: Yamaha xv950r Prijavi odgovor kao problematičan Pelješac danas. 10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5598 Napisano Octobar 4, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Danas smo se malo vozili, cekamo papire za registraciju pa onda redom:ljubav:Daj neke info majka mu stara, pa što si škrt na rečima. Gde, šta, kako, koliko, kakvi su utisci, neka uporedba, srce zaigralo? Video si godinama ovde kako to tvoji drugari rade. Ima tamo tema o Africi pa da je posećujemo češće, da gledamo tvoje fotke i nove avanture na novom ljubimcuPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2315 Napisano Octobar 4, 2022 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Dzabe da pisem sad bata @Nole Bg kad sam provozao 20ak km tu po gradu. Cim budem vise-pisem. Zaigralo i srce i dusa sa sifterom sa udobnim sedistem sa visinom a naravno i kompletnim izgledom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2396 Napisano Octobar 4, 2022 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Vietnamac said: Ovaj ide kada rolam sa suprugom. Po meni najlepši BMW model koji je ikada napravljen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8255 Napisano Octobar 4, 2022 (promenjeno) Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan @Blueser 'si ozbiljan???? Promenio Octobar 4, 2022 član shlem 2 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2315 Napisano Octobar 4, 2022 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan 25 minutes ago, shlem said: @Blueser 'si ozbiljan???? Meni bilo glupo da ga pitam majke mi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano Octobar 4, 2022 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan nabo si najlepsu kolor semu na Africi, mnogo sigurnih km zelim! Predobro izgleda @lestra 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2396 Napisano Octobar 4, 2022 (promenjeno) Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, shlem said: @Blueser 'si ozbiljan???? 1 hour ago, gavrela said: @lestra Da, da, napisao sam po meni, najozbiljnije. Kada sam ga davno prvi put video „uživo“, a i sad kada vidim da ga neko poseduje, nešto u meni kaže da je to to. Naravno da je to stvar ukusa. Promenio Octobar 4, 2022 član Blueser 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2315 Napisano Octobar 4, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan 47 minutes ago, gavrela said: nabo si najlepsu kolor semu na Africi, mnogo sigurnih km zelim! Predobro izgleda @lestra Hvala brate! Samo ovu kolor semu sam i trazio, a ona dolazi samo na advenceru. Afrika je Afrika samo ako je plavo-belo-crvena sa zlatnim felnama Promenio Octobar 4, 2022 član lestra 2 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano Octobar 4, 2022 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, lestra said: Jbg bilo je dal da uzmem 2 benelija ili ovo........ jbg zajebao si se, al dobro, na greskama ucimo... Moraces da se patis sad sa njom i da gledas jednu kolor semu svaki dan....Da si malo cackao po oglasima mogao si uzeti cak i mozda 3 polovna, razlicite boje svi i sve cipujes na 50.2 ks i imas 50% vise konja od Afrike. Al nije ti ni ovo lose, nesto sam siguran da ces zadovoljan, al mogao si biti i 3x zadovoljniji :DDDDD 3 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2315 Napisano Octobar 4, 2022 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan 'Bem ti krv al si luuuud 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5598 Napisano Octobar 4, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan 'Bem ti krv al si luuuud Naš brat Deki, britka sablja, aj što je lud i što vozi, nego je i "papučar" do ja.... Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Petrovic 323 Napisano Octobar 4, 2022 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vatrena Ostrica Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, lestra je napisao: Danas smo se malo vozili, cekamo papire za registraciju pa onda redom Prelep motor kao i boja. Svidja mi se i ona u crnoj boji sa zlatnim felnama. Odlican motor i steta je sto ima manu, doduse samo jednu. Nije moj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Petrovic 323 Napisano Octobar 4, 2022 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vatrena Ostrica Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Blueser je napisao: Po meni najlepši BMW model koji je ikada napravljen. Znam da se o ukusima ne raspravlja ali ti ga brate pretera. Salim se malo. Ne smatram da je najlepsi BMW-ov model ali mi se svidja dizajn. Podseca malo na Magnu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Octobar 5, 2022 Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, lestra je napisao: Danas smo se malo vozili, cekamo papire za registraciju pa onda redom Ооо неки нови моменти? Нисам испратио. Врхунски избор, изгледа брутално. Ово ћу ја да купим (за 15 година). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7674 Napisano Octobar 5, 2022 Solo Rider, 3075 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ооо неки нови моменти? Нисам испратио. Врхунски избор, изгледа брутално. Ово ћу ја да купим (за 15 година).Označi ga viljuškom, i kažu mu da ga ne trucka po rupama di tad 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Octobar 5, 2022 Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, BaneVuk58 je napisao: Označi ga viljuškom, i kažu mu da ga ne trucka po rupama di tad И памет уГлаву да му редовно мења уље. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7674 Napisano Octobar 5, 2022 Solo Rider, 3075 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan И памет уГлаву да му редовно мења уље. Tako je. Hristos vaskrse 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Octobar 5, 2022 Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, BaneVuk58 je napisao: Tako je. Hristos vaskrse Прц моје. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9507 Napisano Octobar 5, 2022 (promenjeno) Drug član, 1459 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sa danšnje vožnje... Promenio Octobar 5, 2022 član bajker71 24 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2514 Napisano Octobar 5, 2022 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2315 Napisano Octobar 5, 2022 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Marko05 said: Ово ћу ја да купим (за 15 година). Pa kad se setim da sam o staroj mastao pre 15 godina to ti dodje to od prilike Mora brate da se cilja visoko, pa i ako omasis mesec pokupices neku zvezdu. Jebes ga, zivot je cudo, ni za cim ne treba zaliti, samo gas! 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Octobar 5, 2022 (promenjeno) Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, lestra je napisao: Pa kad se setim da sam o staroj mastao pre 15 godina to ti dodje to od prilike Mora brate da se cilja visoko, pa i ako omasis mesec pokupices neku zvezdu. Jebes ga, zivot je cudo, ni za cim ne treba zaliti, samo gas! Потписујем од зареза до зареза. Тако ће и бити, само код мене друге ствари, много важније тренутно имају приоритет. Треба жеље остваривати, не треба ништа пропуштати по цену и да се зајебеш. Све то иде у искуство. Promenio Octobar 5, 2022 član Marko05 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8255 Napisano Octobar 5, 2022 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...