BaneVuk58 8415 Napisano Mart 1, 2022 Solo Rider, 3219 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan @Darko Mihajlovic Lepa bi Honda, ali lepšeg GTR-a nevideh. Baš mi je drago......U zdravlju te služioSent from my Lenovo TB-X306X using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5574 Napisano Mart 3, 2022 Drug član, 1624 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan @BaneVuk58 - ti rece vfr vencanica... prvi lik koji je dosao je oterao , kako je pocelo lepo vreme @cr4zyzola - da da , od opreme sta hoces i sta neces... fabricki grejaci rucica , elektricni vizir , senzori pritiska u gumama , abs u dva moda , kontrola proklizavanja ,alarm , maglenke, yosimura iz grane , slajderi , sva tri kofera , onaj sistem koji me odusevljava svaki dan ( mislim da se zove kipass) , one fore , nema kljuca , nosis privezak u dzep , pridjes , palis , ides , zavrsis voznju , sidjes i odes..kad se udaljis metar i po sve zakljucava 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8599 Napisano Mart 3, 2022 Drug član, 387 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Kardan si zaboravio, motor ti je ko lutka. U zdravlju te služio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8415 Napisano Mart 3, 2022 Solo Rider, 3219 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan @Darko Mihajlovic@BaneVuk58 - ti rece vfr vencanica... prvi lik koji je dosao je oterao , kako je pocelo lepo vreme Pretražujem teme i ne mogu da nadjem gde sam pomenuo da je VFR venčanica, možda si me pomešao sa nekim, a možda i nisi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5574 Napisano Mart 3, 2022 Drug član, 1624 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan ne ovde , na face-u ... a mozda sam te i pomesao.. mozda nisi upotrebio bas izraz "vencanica" , ali rece da vlasnici vfr se raduju dva puta , jednom kad kupe i drugi put kad prodaju...pa tako izvukoh zakljucak gore pomenuti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8415 Napisano Mart 3, 2022 Solo Rider, 3219 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Darko Mihajlovic je napisao: ne ovde , na face-u ... a mozda sam te i pomesao.. mozda nisi upotrebio bas izraz "vencanica" , ali rece da vlasnici vfr se raduju dva puta , jednom kad kupe i drugi put kad prodaju...pa tako izvukoh zakljucak gore pomenuti Ubih se tražeći ....ne mogu da nadjem, ali znam da sam to rekao za moj Ducati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Mart 3, 2022 (promenjeno) 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Darko Mihajlovic Mozda je suvise rano Ali Da nisi slucajno merio potrosnju Mislim jedno je fabrika u idealnim uslovima po katalogu a u stvarnosti je drugo Cisto me zanimaju te kubikaze od 1400+ Ne shvati me pogresno Nikada se nisam obazirao na to ni kod mene Sipam 100 oktana i vozim kako mi se vozi, ne stedim Merio sam jednom jer me interesovalo tek onako kao podatak Promenio Mart 3, 2022 član cr4zyzola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5574 Napisano Mart 3, 2022 Drug član, 1624 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan nisam jos ... videcu pa cu javiti ...meni vise znaci autonomija nego potrosnja ako mi verujes... prosli vfr 1200 je imao rezervaor 17l ,a po gradu je trosio 7 mozda i 7,5.... na 200 km - pumpa.. ovaj mislim da ima tank od 22l , pa mi je svakako lakse malo jednom sam se tako smorio na vfr , krenuo u Zajecar ( 240km ), u Paracinu (150km ) sam morao da ga tankam ....sd , mozda bih i stigao , ali cim on krene da blinka nervira me... svakako cu javiti potrosnju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4894 Napisano Mart 3, 2022 (promenjeno) Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Buraz, opušteno. Goriva nema, tako da možeš da ne brineš i o potrošnji i o autonomiji Promenio Mart 3, 2022 član Markone88 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17918 Napisano Mart 3, 2022 Integrisan, 5286 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu ove godine da ukinu defilee po motoskupovima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan20 138 Napisano Mart 3, 2022 U prolazu, 33 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan paKLEni 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17918 Napisano Mart 5, 2022 Integrisan, 5286 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan20 138 Napisano Mart 5, 2022 U prolazu, 33 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Odakle stize slika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17918 Napisano Mart 5, 2022 Integrisan, 5286 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, Dejan20 said: Odakle stize slika? Backo Novo Selo, bent. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Segamegadrive 426 Napisano Mart 6, 2022 MK Road Flyers, 195 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Bmw gs1200, gsxr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna sa današnje vožnje 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scholesy198 2311 Napisano Mart 6, 2022 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda CB 500XA Prijavi odgovor kao problematičan 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Mart 6, 2022 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2704 Napisano Mart 6, 2022 Drug član, 1017 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra slika, gde je slikanoPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scholesy198 2311 Napisano Mart 6, 2022 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda CB 500XA Prijavi odgovor kao problematičan Spomen-park borbe i pobede, Čačak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6679 Napisano Mart 14, 2022 Drug član, 1919 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Jedna pozerska 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8473 Napisano Mart 14, 2022 Ne silazi, 2188 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Lep,baš ljuto izgleda.A gde stade pored Ruske tablice,gledaš da te nanjuši dron. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8599 Napisano Mart 15, 2022 Drug član, 387 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ima Z nazad preko tablice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10466 Napisano Mart 15, 2022 Ne silazi, 2372 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan On 23.2.2022. at 23:09, Darko Mihajlovic je napisao: Hvala brat...evo malo i iz drugog ugla Gledam ga malopre na parkingu, okupan suncem, što kaže @Bokes ko autobus, veliki, lep, sija... Baš lep motor ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan20 138 Napisano Mart 15, 2022 U prolazu, 33 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5574 Napisano Mart 15, 2022 Drug član, 1624 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Blaza je napisao: Gledam ga malopre na parkingu, okupan suncem, što kaže @Bokes ko autobus, veliki, lep, sija... Baš lep motor ! na kom parkingu ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...