Nightrider Z 454 Napisano Februar 20, 2020 Svrati ponekad, 460 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se za off, kakva su vam iskustva sa tim gumama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8367 Napisano Februar 20, 2020 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se za off, kakva su vam iskustva sa tim gumama?Versys 650 - 15000km od toga 8-10 000 u dvoje na raznim magistralama i autoputevima. Guma se nije ukockala i može da gura još par hiljada sigurno. Primera radi to kakva je ona na 15000km, Metzeler Z8 je bila na 6,7000km, pa ti vidi.. inače samo zadnja Z8 košta kao ceo set Mitasa..Versys 1000 postavljena pre 2 dana, kada je i motor uzet, mislio sam da će zbog dosta veće snage možda puštati i klizati, za sada toga nema, sve deluje ok. Koliko će trajati, videćemo..Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 454 Napisano Februar 20, 2020 Svrati ponekad, 460 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro, nisam mislio samo na trajnost. Mislim, to ume da povuce neke druge nedostatke. Kako si zadovoljan njihovim ponasanjem u voznji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12523 Napisano Februar 20, 2020 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kad ti dosadi motor kupi nove gume. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8367 Napisano Februar 20, 2020 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro, nisam mislio samo na trajnost. Mislim, to ume da povuce neke druge nedostatke. Kako si zadovoljan njihovim ponasanjem u voznji?Nisam agresivan vozač, pa ne mogu da ti iznesem neke utiske koji se tiču takvog načina vožnje. Ono što mogu je da ti kažem da drže lepo, ne popustaju u krivinama, na vlažnom su ok, nisam imao nikakvih loših iskustava, čak i kada sam se igrao i obarao motor koliko god je moglo.. Meni je kod gume najbitnija dugotrajnost, prošle sezone sam prešao oko 33,34000km, zamisli da menjam gumu na 6000km.. a i takodje da se ne ukocka brzo od vožnje u dvoje, jer onda ima.onaj neprijatni prelaz kada spustas motor, pa naidke na onaj rub..Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 454 Napisano Februar 20, 2020 Svrati ponekad, 460 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 800 Napisano Februar 21, 2020 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan @Nightrider Z Nećeš se pokajati mogu da garantujem. Uzeo sam ih jer sam čuo samo najbolje preporuke od ljudi koji su ih već izvozali i neki dan sam išao Bg-Ralja-Mladenovac-Smederevo pa smederevcem preko Grocke i Vinče nazad za Bg... Paaaa to je bila ludnica.. Kad po ovom hladnom vremenu tako drži pri obaranju, mogu da mislim kako će da bude leti. Samo sam pomislio nek mi je Bog u pomoći. Možda sam bezbedniji bio na starim gumama kojima nisam verovao toliko u krivinama. Odlična je fora to sa tvrđom gumom u centralnom delu a mekanom po rubovima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 21, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, ProMaster je napisao: Mitas Touring Force Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk Kolega, ako nije tajna, koliko si ih platio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15789 Napisano Februar 21, 2020 Integrisan, 9286 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Nightrider Z je napisao: Pa dobro, nisam mislio samo na trajnost. Mislim, to ume da povuce neke druge nedostatke. Kako si zadovoljan njihovim ponasanjem u voznji? Takodje imam Mitas TF, presao sa njima skoro 9K, set placen 160eur kod Bakija KG. Na istom motoru (koji tezi 230kg prazan) pre toga trosio Bridgestone pa Pirelli Angel GT, Mitas u boljem stanju od navedenih na istoj km. Pustao namerno do kraja u krivini sad po ladnom da vidim dal ce hteti kliznuti.... jok, zakacio obe cipelke sa strane, guma drzi bez problema na suvom, cistom i ladnom asfaltu, po kisi svakako vozim dalekooo opreznije tako da ne mogu nista reci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Februar 21, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Prelep skuter. Daj napisi neke utiske o skuteru. Kazu da je jedan od najboljih, pa iz prve ruke. Nadji temu gde se pise o njemu, pa daj neki info. HvalaPreskupa kopija T- maxa, jeste lep ali.....Послато са HTC One A9s помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8367 Napisano Februar 21, 2020 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Kolega, ako nije tajna, koliko si ih platio?180 55 17 (11100) + 120 70 17 (8440) = 19 540 rsd sa gratis dostavom. Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tedybear 876 Napisano Februar 21, 2020 Svrati ponekad, 267 postova Lokacija: Bled, SLO Motocikl: Stelvio. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Nightrider Z je napisao: Izvinjavam se za off, kakva su vam iskustva sa tim gumama? NOVA MITAS TOURING FORCE GUMA WWW.MOTORI.HR NOVA MITAS TOURING FORCE GUMA Evo.....nešto informacija iz prve ruke.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 816 Napisano Februar 21, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Satelis je napisao: Takodje imam Mitas TF, presao sa njima skoro 9K, set placen 160eur kod Bakija KG. Na istom motoru (koji tezi 230kg prazan) pre toga trosio Bridgestone pa Pirelli Angel GT, Mitas u boljem stanju od navedenih na istoj km. Pustao namerno do kraja u krivini sad po ladnom da vidim dal ce hteti kliznuti.... jok, zakacio obe cipelke sa strane, guma drzi bez problema na suvom, cistom i ladnom asfaltu, po kisi svakako vozim dalekooo opreznije tako da ne mogu nista reci. Dare, koje Bridgestone si imao na NC-u? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15789 Napisano Februar 21, 2020 Integrisan, 9286 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Eve ovi opanci BATTLE WING | BATTLE WING BW-501/BW-502 | Motorcycle Tires | Bridgestone Corporation WWW.BRIDGESTONE.COM Bridgestone Corporation is the world's largest tire and rubber company. In addition to tires, Bridgestone manufactures diversified products, which include industrial rubber and... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano Februar 22, 2020 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Jeste hladno ali se moralo malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2984 Napisano Februar 22, 2020 Drug član, 1174 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4763 Napisano Februar 22, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, PremieRacing said: Jel ovo naked ili touring tip sedenja? Ja bih rekao da naginje vise ka touring, visok korman, ravno sediste... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2984 Napisano Februar 22, 2020 Drug član, 1174 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan KTM model SMT SMT - SuperMoto Touring 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el_marco 572 Napisano Februar 23, 2020 Svrati ponekad, 285 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan On 2/10/2020 at 11:46 PM, AdrenalinSpeed said: Lepota 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Februar 23, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan On 21.2.2020. at 10:19, ProMaster je napisao: 180 55 17 (11100) + 120 70 17 (8440) = 19 540 rsd sa gratis dostavom. Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk Sad me baci na razmisljanje,ja hteo gt2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9508 Napisano Februar 23, 2020 Drug član, 1459 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan To je super povoljno. Mene je oko 19000 (sa ugradnjom-2000 din) koštala samo zadnja guma Bridgestone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZERO CORD ADV 641 Napisano Februar 23, 2020 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Ježevica - Požega Motocikl: KTM 450 EXC-R, Honda Africa crf1000L Prijavi odgovor kao problematičan 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16521 Napisano Februar 23, 2020 Integrisan, 4948 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mrtva priroda 10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Februar 23, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, ZERO CORD ADV je napisao: Prelep motor 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano Februar 25, 2020 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...