Phoenix warrior 19 Napisano Maj 15, 2018 U prolazu, 0 postova Lokacija: Grcka (evia) Motocikl: bmw r1200gs, ktm 640 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5637 Napisano Maj 16, 2018 Drug član, 1403 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Danas smo malo jurili lepe kadrove. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10553 Napisano Maj 17, 2018 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Mare care, slike su fantazija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5637 Napisano Maj 17, 2018 Drug član, 1403 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Biker-Boy je napisao: Mare care, slike su fantazija Hvala kralju! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dulegolub 46 Napisano Maj 22, 2018 U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Moje vozilo. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 659 Napisano Maj 22, 2018 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Sedim kod prijatelja u dvoristu, pricamo, ja kao malo dete, ne skidam pogled sa motora.. Prekidam ga u pola recenice sa "Izvini, odmah se vracam". Moralo je da se zabelezi, bilo je jace od mene 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Denis231 2 Napisano Maj 24, 2018 U prolazu, 13 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki EX500A Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga i moj Nije nesto,jos je u fazi renoviranja(ako nije problem mogli bi i saveti neki kako da ga sredim,prvi motor na kome cu samostalno raditi) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Maj 25, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuna 2 Napisano Maj 25, 2018 U prolazu, 5 postova Lokacija: Foča Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jun 2, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duckey Kawasaki 35 Napisano Jun 2, 2018 U prolazu, 96 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ER 5 Prijavi odgovor kao problematičan On 22.5.2018. at 22:21, SkoMy je napisao: Sedim kod prijatelja u dvoristu, pricamo, ja kao malo dete, ne skidam pogled sa motora.. Prekidam ga u pola recenice sa "Izvini, odmah se vracam". Moralo je da se zabelezi, bilo je jace od mene ovo je je za mene lep motor. dva hromirana sata, okrugli far, crvena boja (može i neka druga ali bez mnogo detalja, kojekakvih natipsa). ako je i originalan auspuh onda je najlepši motor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoransm 95 Napisano Jun 3, 2018 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: S . Mitrovica Motocikl: Transalp XL 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moja dva prvenca 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 4, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog TDM-a... Ko me poznaje, zna koliko sam zeleo da posedujem ovaj model... Ocekivanja su potpuno ispunjena... 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Jun 4, 2018 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se i zapljunem jos jednom :-)Sent from my SM-G935F using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jun 4, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mog TDM-a... Ko me poznaje, zna koliko sam zeleo da posedujem ovaj model... Ocekivanja su potpuno ispunjena... Прошли нисам стигао да пробам иако сам имао велику жељу али овај морам. Да осетим ту фамозну промену у односу на 3VD која се спомиње Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 4, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Svaler je napisao: Прошли нисам стигао да пробам иако сам имао велику жељу али овај морам. Да осетим ту фамозну промену у односу на 3VD која се спомиње Veruj mi, ja itekako osetim tu razliku, pogotovo u startnosti... Dogovoreno za probu, samo da se mi uskladimo sa vremenom i obavezama pa da se nadjemo negde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jun 4, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja se javljam da razmenimo dvoklipne masine za probu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Jun 4, 2018 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 25.5.2018. at 11:19, Kuna je napisao: Gde je ovo? Super izgleda. Negde u Anadoliji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 4, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, hard_rock je napisao: Evo i ja se javljam da razmenimo dvoklipne masine za probu Ako ne pre, mi se vidimo u B. Topoli, pa ću ti ustupiti vranca na test vožnju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jun 4, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Just now, ThePainkiller said: Ako ne pre, mi se vidimo u B. Topoli, pa ću ti ustupiti vranca na test vožnju... E odlicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1268 Napisano Jun 5, 2018 Drug član, 833 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niko 1395 Napisano Jun 5, 2018 Zainteresovan, 491 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: A Prijavi odgovor kao problematičan Moja duvaljka 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1433 Napisano Jun 8, 2018 Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Star, ali nikad dosadan! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexvicent 363 Napisano Jun 11, 2018 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 466 Napisano Jun 11, 2018 Svrati ponekad, 468 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...