Mostarac 5075 Napisano April 30, 2012 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam napokon kupio Hondu CBR 900 rr iz 1997. Motor je kao nov, presao stvarnih 31000 ! Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja djape 2 Napisano April 30, 2012 U prolazu, 3 postova Lokacija: novi sad Motocikl: yamaha tzr 125 1987 . Prijavi odgovor kao problematičan nek je sa srecom prijatelju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano April 30, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam napokon kupio Hondu CBR 900 rr iz 1997. Motor je kao nov, presao stvarnih 31000 ! Sutra fotografije ! Ako nema Afrike moze i CBR 900. Neka je sa srecom! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano April 30, 2012 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Srecno,u zdravlju ga vozio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano April 30, 2012 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, takodje braco bajkeri ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<3kaisar 129 Napisano Maj 2, 2012 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Hajducica Motocikl: TOMOS kaisar 49ccm3.Jawa babetta 49ccm3 Prijavi odgovor kao problematičan Nek' je sa srecom da se puno navozas!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alex r6 193 Napisano Maj 2, 2012 Drug član, 1192 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan Nek' je sa srecom da se puno navozas!!! stvarno prelepa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Maj 2, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan moj decacki san 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Maj 2, 2012 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drustvo i ja vama zelim sve najbolje ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Maj 2, 2012 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Srecno... Imao sam sledeci model, 1998g, odlicna sprava, odlicne kocnice, odlican polozaj za upravljacem... neponovljivi motori... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Maj 3, 2012 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Srecno... Imao sam sledeci model, 1998g, odlicna sprava, odlicne kocnice, odlican polozaj za upravljacem... neponovljivi motori... Hvala takodje prijatelju ! Nikako ne mogu da podesim vjesanje, poslije Suze, velika razlika. Prednji kraj mi je tu negdje, ali zadnji amortizer nikako da otvrdnem, podesavanja su skoro na Hardu, ali mi nekako meko, pa mi valja u krivini. Citao sam na Motori.hr, da postoji taj problem sa zadnjim amortizerom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Maj 3, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ako nije tajna, za koliko moze da se uzme ovakav primerak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hotazmaj 84 Napisano Maj 3, 2012 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Lijep motor nema sta. Sa srecom i puno sretnih kilometara 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1518 Napisano Maj 3, 2012 Drug član, 956 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Prelep i odlican motor. Puno srecnih kilometara i da ne gleda majstore 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 3, 2012 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Al je lep :takoje: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Maj 3, 2012 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Hvala dugari. Kod ovog motora je sve fabricki, znaci, kao nov je. Ja sam ga platio 5300 maraka, ali moram odmah mijenjati gume, servis i registracija.Doce me oko 6500. Puno, ali s obzirom na stanje, ja mislim da vrijedi, motor je savrsen. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Maj 3, 2012 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan Srećno se vozio ,a uživo ćemo ga videti i Tebinju nadam se. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Maj 3, 2012 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Srećno se vozio ,a uživo ćemo ga videti i Tebinju nadam se. Hvala, takodje, druze moj. Ako Bog da, obavezno se vidimo u Trebinju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sava1 78 Napisano Maj 4, 2012 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Srbistan. Motocikl: Suzuki GSX 750 F koji je na prodaju. Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda jebe keve Puno srecnih i bezbednih km ti zelim tih i zena na tome da jasu hahahahah 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Maj 4, 2012 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan A koliko može da razvije Sa srećom da ga vozaš!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Maj 4, 2012 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda jebe keve Puno srecnih i bezbednih km ti zelim tih i zena na tome da jasu hahahahah Hvala takodje ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Maj 4, 2012 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, hvala i ja vama zelim isto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tuono 36 Napisano Maj 4, 2012 ============, 132 postova Lokacija: Trebinje Hercegovina Motocikl: suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Sretno da ga vozis, znam odlicno bivseg vlasnika i koliko ga je cuvao i pazio, kupio si odlican motor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Maj 4, 2012 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Zemunci bi rekli izgleda vrh brate, a mi u banatu bi rekli izgleda špic brašo!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Maj 5, 2012 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Haha, to bajkeri, legende... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...