scorpija 2025 Napisano April 3, 2015 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Kako bi i da li ja to mogu da montiram na moju Hondu 600f2 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano April 3, 2015 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Druzav e gde se kace zice ..displej pri kvasenju...ako je spolj ma ontiran jel vodootporan ili ne...jel moze za TDM900.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stexman 2 Napisano April 3, 2015 U prolazu, 30 postova Lokacija: Novi Sad - okolina Motocikl: GSXR-750 Prijavi odgovor kao problematičan Pazi, ja sam zalio displej vrucim lepkom ali ne mogu da garantujem da je vodootporan! Obicno ga svi ugradjuju u sat ili na mesto stare indikacije. Mislim da moze za tdm900 uz modifikaciju postojeceg senzora. @scorpija Moras se raspitati kakav ti je senzor ako je isti kao na slikama sa pocetka teme onda moze ali ako se modifikuje kao po uputstvu takodje sa pocetka teme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano April 4, 2015 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Pogledacu,crkao mi komp pa na net idem preko telefona pa mi malo komplikovanije pregledavanje tema! U svakom slucaju hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano April 4, 2015 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Druzav e gde se kace zice ..displej pri kvasenju...ako je spolj ma ontiran jel vodootporan ili ne...jel moze za TDM900.Pozdrav Jel moze titl? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano April 4, 2015 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Druzav e gde se kace zice ..displej pri kvasenju...ako je spolj ma ontiran jel vodootporan ili ne...jel moze za TDM900.Pozdrav Jel moze titl? Znas li ti koliki su meni prsti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 255 Napisano April 4, 2015 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan Na cbr 600F nemoze da se montira posto ona nema takav senzor. Jedino resenje je drugacija izvedba sa senzorima koji se montiraju na polugu menjaca. @scorpija, pogledaj na forumu bilo je davno, neko je pisao o toj problematici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano April 4, 2015 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Ok.Hvala,pokusacu da nadjem taj post! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano April 4, 2015 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.jbx9.16mb.com/index.php?page=GIND Evo TDM900 kutija indikatora kako su uradili ...jel ima ideje da se uradi da se brzine vide preko obrtaljke ili indikatora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano April 4, 2015 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Druzav e gde se kace zice ..displej pri kvasenju...ako je spolj ma ontiran jel vodootporan ili ne...jel moze za TDM900.Pozdrav Jel moze titl? Znas li ti koliki su meni prsti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano April 5, 2015 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze to na Suzuki GSXR K2? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johnny55 13 Napisano April 5, 2015 U prolazu, 49 postova Lokacija: Mužlja Motocikl: Suzuki GSF 600s Prijavi odgovor kao problematičan Moze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stexman 2 Napisano April 5, 2015 U prolazu, 30 postova Lokacija: Novi Sad - okolina Motocikl: GSXR-750 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.jbx9.16mb.com/index.php?page=GIND Evo TDM900 kutija indikatora kako su uradili ...jel ima ideje da se uradi da se brzine vide preko obrtaljke ili indikatora... Moze to da se izvede samo mora da se pored senzora modifikuje i obrtomer. Imas genijalan primer u drugoj temi sto je radio momak pod nadimkom "nesic1"! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Decembar 8, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Eво како је код мене уграђен универзални показивач са алиекспреса. Наравно, ако неког занима 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Decembar 8, 2016 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekom treba display sa prikazom stepena prenosa, rado ću svoj nekom ustupiti. kupio sam ga na Aliju, ali sam stroma zamenio beverlijem, i sad uvek znam u kojoj sam brzini :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 210 Napisano Decembar 8, 2016 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan mene interesuje senzor koja mu je cena, pozdrav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daxon81 31 Napisano Decembar 8, 2016 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: nis Motocikl: kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan I mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Decembar 8, 2016 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan nemam pojma za cenu, to je samo pokazivač, mali displej sa 6-7 žica. ne sećam se da li je bio 10 eura ili manje, uglavnom je bio nešto jeftin. za 10 ga mogu i prodati opušteno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 627 Napisano Decembar 8, 2016 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan MOZE LI NA MZ ...POZZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Decembar 8, 2016 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan MOZE LI NA MZ ...POZZ nemam pojma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daxon81 31 Napisano Decembar 8, 2016 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: nis Motocikl: kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da ima dva mala senzora,mali magnet i taj displej sa zicama i kosta tako,do 10 eura...ako je kompletan ako ne moz se baci.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daxon81 31 Napisano Decembar 8, 2016 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: nis Motocikl: kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd proveri sve delove pa da dogovaramo dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Decembar 8, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da ima dva mala senzora,mali magnet i taj displej sa zicama i kosta tako,do 10 eura...ako je kompletan ako ne moz se baci..Не мора да има сензоре и магнет ако је типски као онај са почетка теме Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Februar 20, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kod mene na Thundercatu izbacio magnet i senzore(magnetne prekidace) i stavo obicne mikroprekidace. Preporucio bih to svakome ko hoce da stavi taj univerzalni. Nema podesavanja magneta; da li je dobar kontakt ili nije. Podesi se samo cista mehanika,ili radi ili ne i nema bagovanja. ostalo mi je samo jos da napravim kuciste preko svega ovoga da ne bi voda napravila haos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blinki 13 Napisano April 8, 2017 U prolazu, 26 postova Lokacija: Uzice Motocikl: Suzuki Rf 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ima li ko da ovo pravi i ugradjuje u okolini Cacka,Uzica,Kraljeva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...