vlajko 2670 Napisano April 26, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan E bogami sad nam se baš ide.. i to šator varijanta 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano April 26, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Dva pitanja: 1. Vredi li ici sa motorom koji nije off road, posto vidim da se samo endurasi oglasavaju? 2. Ako je odgovor na prvo pitanje pozitivan, hoce li biti kakvog organizovanog polaska iz BG-a? rado bih se prikljucio pa i po cenu da kupim sator i vrecu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano April 26, 2012 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Put Kraljevo-Goc je asfaltiran put i to veoma lep i dobar za voznju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano April 26, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Eto odgovora na prvo pitanje. Hvala doktore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano April 26, 2012 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dva pitanja: 2. Ako je odgovor na prvo pitanje pozitivan, hoce li biti kakvog organizovanog polaska iz BG-a? rado bih se prikljucio pa i po cenu da kupim sator i vrecu Ne znam da li ce biti organizovanog polaska iz Beograda, mozda par vas i uspete da se organizujete do 1.maja, posto neki od nas idu dan ranije,ali gore na Gocu ce biti dosta ljudi sa foruma, tako da slobodno kupi sator i vrecu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano April 26, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Odoh onda sutra u Metro dok jos traje akcija Ako ima zainteresovanih za pokret iz Bg-a 1.maja mozemo poceti s organizacijom ovde 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano April 26, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan E bogami sad nam se baš ide.. i to šator varijanta Sad kad si rekao nema nazad 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano April 26, 2012 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Bruka.... http://www.weather2umbrella.com/sr/vremenska-prognoza-kraljevo/eta/1/1930008/0/6h 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano April 26, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan E bogami sad nam se baš ide.. i to šator varijanta Sad kad si rekao nema nazad Šator varijanta naravno! Biće tamo pravo malo BJB kamp naselje!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano April 26, 2012 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vi tamo mozete i biznis da razvijete,Nensy i Bandolera kao zvanicni BJB vracevi mogu da rade kao gatare u jednom od silnih satora ( s obzirom da uvek izgataju sunce!!) :lol: I eto parice za ovakvu egzibiciju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano April 26, 2012 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan samo, ali samo još kad ja ne bi radio za 1. Maj - Međunarodni praznik rada, pa da se zakampimo 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano April 26, 2012 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano April 26, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano April 26, 2012 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ovo: Organizatori su ove godine spremili i iznenađenje za motocikliste koji će cenu karte plaćati po motoru, dakle dvoje mogu ući na jednu kartu, kao i to da je za njih obezbeđen poseban parking kod hotela Dobre vode. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano April 26, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Evo i satnice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano April 26, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan samo, ali samo još kad ja ne bi radio za 1. Maj - Međunarodni praznik rada, pa da se zakampimo ma ko još radi na prvi maj? Št(i)rajk ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano April 26, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Ko radi? Mi ne.............. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano April 26, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Žurkaaaaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17445 Napisano April 26, 2012 Integrisan, 8333 postova Prijavi odgovor kao problematičan Auhhh... pa ovo baš rano počinje. Ja imao neki ambiciozan plan za vožnju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano April 26, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan ti kreni dan ranije onda, pa nam zauzmi mesto za kampovanje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano April 26, 2012 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan 2 MILJAN Kazi mi druze,taj put od Banje jel izbija kod samg hotela Dobre vode ili dole blize Piramidi,isao sam jednom,nekim kamionom,davno bese pa se ne secam. pIRAmida je niže..Taj put kreće od jezera na banjskoj strani i ide celom dužinom a među prvim mestima je i mesto ovog dešavanja...JA sam sutra na Magliću ali prekosutra idem da fotkam pa ću izbaciti ovde..Lepa je tura sa Banjske strne ali mislim da je lepša sa Kraljevačke.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano April 27, 2012 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan samo, ali samo još kad ja ne bi radio za 1. Maj - Međunarodni praznik rada, pa da se zakampimo Lepo ti pise kod Nensy, " Ko nece taj nadje razlog, ko hoce, taj nadje nacin !" Evo kako izgleda BJB kamp ekipa!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano April 27, 2012 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo da prenesem reci organizatora: Dobro došli na 2. Kingstown festival! 1. maj, 2012., planina Goč! Očekuje vas divna priroda, i mnogo dobre muzike! Čekamo vas! Prošle godine, posle teškog zemljotresa koji nas je zadesio, grupa entuzijasta pomislila je da bi održavanje ovakvog festivala bilo višestruko značajno za naš grad. Najpre, grad čine ljudi, a tim ljudima je i te kako bilo potrebno da dožive nešto lepo i opuštajuće... Uživanje u dobroj muzici na obroncima Goča, tradicionalnog izletista Kraljevčana, udisanje planinskog vazduha i druženje sa domaćom florom i faunom, činilo sa kao dobra ideja. Planirano je da ostvareni prihod bude uplaćen kao pomoć izgradnji i obnovi Gimnazije i Kraljevačkog pozorišta. Ovakav humanitarno- ekoloski karakter festivala u kombinaciji sa respektabilnim izvođačima privukao je značajnu medijsku pažnju. Na 1. Kingstown festivalu, nastupali su - Dečija radost, Vortexx, S.A.R.S., Orthodox celtsi, Elemental i Ritam nereda. Osim njih, nastupili su i demo bendovi, odabrani glasanjem na našem sajtu. Kraljevačko pozorište upriličilo je igranje dve dečije predstave, održana je ekološka radionica, zatim izlozba radova likovne kolonije. Aktivna je bila i DJ arena. Uz pomoć prijatelja festivala, volontera, medijsku podršku lokalnih i državnih medija, 1. Kingstown festival je uspešno održan u bajkovitom ambijentu obronaka planine Goč. Višestruko ponosni na tu činjenicu, upustili smo se u novu avanturu - tj. pokušaj da ovaj festival načinimo tradicionalnim. I eto nas na pragu odrzavanja drugog Kingstown festivala. Sa ponosom najavljujemo sledeće izvođace - Električni orgazam, Partibrejkerse, Marchela i Vortexx. Nadamo se lepom vremenu i mnoštvu nasmejanih lica. I da, obavezno povedite i klince - biće i super zabavnih dečijih predstava! Eto, ko nije imao, do sada, ideju gdece za 1. Maj, sada zna Prosle godine je bilo fenomenalno. Ako zanemarimo malo losije vreme, sve ostalo je bilo odlicno. Sama bina se nalazi u podnozju ski staze, tako da je to jako efektno, sto za videti sto za cuti. Cak ni meni od 2ikusur metra niko nije zamerio sto ne vidi od mene. Lepo svi stoje uzbrdo i sve vide. Spisak bendova je i ove godine vise nego odlicno probran, tako da ce za sve poklonike stare dobre rock muzike ovaj dogadjaj biti za pamcenje. Ono sto je za nas motocikliste bitno je da je ulaz samo 500 din po motoru suvozac/ica za DZ Smestaj je po volji. Imate hotel, koji je na 100 metara od samog dogadjaja, a mesta za kampovanje koliko hocete. Gore postoji kompletna infrastruktura, ipak je to ski centar, i sve vam je na dohvat ruke. Za razliku od automobila, koji se parkiraju na parkingu pre ulaska u ski centar i moraju da otpesace do gore, mi sa motorima imacemo dozvoljen ulaz skroz do mesta zbivanja, tako da ce te svoje ljubimce moci da posmatrate sve vreme. Inace, sobzirom da je 1. Maj, rostiljanje je vise nego dobrodoslo, mada koga to mrzi postoje standovi sa klopom i picem koje je po ceni vise nego povoljno. A za nase ENDURASE, raj na zemlji. U okolini imaju kilometre i kilometre staza i bogaza da se izukcu koliko hoce. Tako da mogu da spoje lepo i prelepo http://www.kingstown.rs/ Lep provod vam zelim i vidimo se na Gocu Nisi pazio na casu Deni. Napisah ja to u 1. postu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano April 27, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan samo, ali samo još kad ja ne bi radio za 1. Maj - Međunarodni praznik rada, pa da se zakampimo Lepo ti pise kod Nensy, " Ko nece taj nadje razlog, ko hoce, taj nadje nacin !" Evo kako izgleda BJB kamp ekipa!! ......KAMP(anja)OVANJEEEEEE..... p.s. Nensy....gle čuda..... ....dobro ja sabrah ono sinoć! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano April 27, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan ma nemas ti pojma :* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...