CIPURA 215 Napisano April 13, 2012 Moto servis Lion-s, 126 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki dr 600,Kawasaki klr 600,Bmw r 1100 rt,Suzuki dr 750 big,Suzuki epikuro Prijavi odgovor kao problematičan Da li je ko imao slican problem i kako ga je resio?Savete placam u cevapima i pivu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 261 Napisano April 13, 2012 Zainteresovan, 569 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Kakav ti je akumulator? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIPURA 215 Napisano April 13, 2012 Moto servis Lion-s, 126 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki dr 600,Kawasaki klr 600,Bmw r 1100 rt,Suzuki dr 750 big,Suzuki epikuro Prijavi odgovor kao problematičan Stari crkao...stavljen nov... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano April 13, 2012 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se to desavalo kada sam hteo da pomerim polugu zadnje kocnice na dole, bila mi je previse na gore, nije mi odgovarao polozaj. Kada sam to radio, pomocu srafova koji su za to namenjeni, pomerio sam je previse tako da mi je stop svetlo non stop gorelo. Lampica za ABS mi se onda palila iz cista mira... Ja kocio, aktivirao ABS, sve funkcionisalo savrseno, i tek kada sam provalio da mi stop svetlo non stop gori, i vratio polugu u polozaj gde ga nece aktivirati, ABS lampica je prestala da svetli. Ne kazem da je to u pitanju kod tebe, vec nemoj da se strogo vezujes za kocioni sistem jer ocigledno, tu lampicu mogu da aktiviraju i neke periferne stvari kao kod mene. Pozdrav, i nadam se da sam pomogao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIPURA 215 Napisano April 13, 2012 Moto servis Lion-s, 126 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki dr 600,Kawasaki klr 600,Bmw r 1100 rt,Suzuki dr 750 big,Suzuki epikuro Prijavi odgovor kao problematičan Normalno mi funkcionisu prekidaci kocnice...hvala na pomoci...iskreno nisam znao da i to moze uticati na abs.Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2639 Napisano April 13, 2012 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Mali Brate proveri prvo dali ima dovoljno kociong ulja, jer ako ga negde gubis lampica te upozorava na to, bar je tako na BMW motorima. Ako nije to pogledaj senzore na oba tocka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIPURA 215 Napisano April 14, 2012 Moto servis Lion-s, 126 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki dr 600,Kawasaki klr 600,Bmw r 1100 rt,Suzuki dr 750 big,Suzuki epikuro Prijavi odgovor kao problematičan Nije ni ulje sad sam gledao sve je ok..nije ni osigurac...ni dzek na abs-u... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2639 Napisano April 14, 2012 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da imas dve bocice kocionog ulja, jedna na kormanu a druga negde blizu ABS-a ili prema zadnjem tocku. Jesi p overio obe, cak su ove nazad duple i imaju preliv { povezane su jedna za zadnji tocak a druga za ABS } Skrto si opisao problem , dali uopste koci motor, lampica sija stalno ili povremeno. Javice se neko pametniji od mene za tvoj motor eto pokusavam da ti pomognem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIPURA 215 Napisano April 14, 2012 Moto servis Lion-s, 126 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki dr 600,Kawasaki klr 600,Bmw r 1100 rt,Suzuki dr 750 big,Suzuki epikuro Prijavi odgovor kao problematičan Ima druze jedna za prednji,a nazad jedna za zadnji...obadve su pune.Normalno koci motor,a lampa sija non stop.Trenutno sam bez dijagnostike pa ne mogu da ga nakacim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1034 Napisano April 14, 2012 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan A glupo pitanje.... RADI li ABS???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIPURA 215 Napisano April 14, 2012 Moto servis Lion-s, 126 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki dr 600,Kawasaki klr 600,Bmw r 1100 rt,Suzuki dr 750 big,Suzuki epikuro Prijavi odgovor kao problematičan Ne radi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIPURA 215 Napisano April 16, 2012 Moto servis Lion-s, 126 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki dr 600,Kawasaki klr 600,Bmw r 1100 rt,Suzuki dr 750 big,Suzuki epikuro Prijavi odgovor kao problematičan Resio sam upravo problem...neki "slucajni prolaznik"je "slucajno"isekao samo jednu zelenu zicu od senzora kod prednje maske i zamotao trakom...verovatno neki od pot kupaca hteo da spusti cenu ili sta vec...nema veze...hvala mu...sad napamet znam sve kablove od abs-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2639 Napisano April 16, 2012 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Eto nas na pivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIPURA 215 Napisano April 16, 2012 Moto servis Lion-s, 126 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki dr 600,Kawasaki klr 600,Bmw r 1100 rt,Suzuki dr 750 big,Suzuki epikuro Prijavi odgovor kao problematičan Moze...u radionici sam non stop(samo sto ne spavam tamo)...pa kad je ko u prolazu nek svrati...ko ide na voznju ka Bajinoj basti prolazi pored mene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano April 16, 2012 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Resio sam upravo problem...neki "slucajni prolaznik"je "slucajno"isekao samo jednu zelenu zicu od senzora kod prednje maske i zamotao trakom...verovatno neki od pot kupaca hteo da spusti cenu ili sta vec...nema veze...hvala mu...sad napamet znam sve kablove od abs-a. Zajebavaš? Prosto ne mogu da verujem da se neko spustio tako nisko..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2639 Napisano April 17, 2012 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan E Moze...u radionici sam non stop(samo sto ne spavam tamo)...pa kad je ko u prolazu nek svrati...ko ide na voznju ka Bajinoj basti prolazi pored mene... E jos kad bi znali kako da te nadjemo, ili pusti neki broj tvog sokocala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIPURA 215 Napisano April 18, 2012 Moto servis Lion-s, 126 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki dr 600,Kawasaki klr 600,Bmw r 1100 rt,Suzuki dr 750 big,Suzuki epikuro Prijavi odgovor kao problematičan 064 119 13 90 :lako me naci...gledate gde su pekarini silosi,pre valjevske pivare na samoj krivini...od centra grada 500 metara ka Bajinoj Basti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...