madza123 0 Napisano April 10, 2012 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan ljudi molim za pomoc na ime neki dan sam kupio fzr 1000 genesis 1987 ne mogu da pronadjem merac za ulje znaci nema sa strane ono staklo na cepu nema meraca??????a i ne mogu nikako da ozracim kvacilo???znaci radim sve kako treba drukam na rucci i dole probam da ozracim ne izlazi vise vazduh izlazi ulje ali ne moze da se ubaci u brzinu jer krci menjac????xvala P.S svaki savet dorodosao.poz za moje drugare bajkere. default.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano April 10, 2012 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam fzr,imao isti problem,promenio set gumica za kvacilo i sljaka odlicno... A widi kad su farbali agregat da nisu ofarbali i staklo za ulje... Javi sta se desilo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BATANNN 5 Napisano April 15, 2012 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: SRPSKO SARAJEVO Motocikl: yamaha r1 06,yamaha raptor yfz 450,TRIKE BUBA 1200,kawasaki klr 600,kawasaki zxr 750 streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan skini cilindar od kvacila i odvrni onu pipu za ozracivanje i vrati klip koliko moze rukom i onda zavrni pipu i vrati cilindar i onda ga napumpaj i nadocice ako su ti gumice ok,i uvjek pazi da ima dovoljno ulja u bocici da nepovuce zrak,a mora biti oko gdje se gleda ulje na desnoj strani malo vise kartera POZZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...