xl600v 147 Napisano Maj 7, 2012 U prolazu, 97 postova Lokacija: Gradacac BiH Motocikl: Africa twin 2024. ES DCT Prijavi odgovor kao problematičan prvi puta sam bio u S.M. Skup odličan, grad prelijep, dolazimo i sledeće godine. Pozdrav sremcima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Maj 7, 2012 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Po meni je sve bilo OK,ali nije mi jasno kako je dozvoljeno da se ogradi prostor za vlasnike Harlija kao da su oni nesto iznad svih ostalih bajkera. Niko nije ogradio prostor za Harlije nego za naseg prijatelja iz GR tj posto im treba vise mesta samo ogradimo trakom prostor "rezervisemo",a to radimo i svima onima koji se najave da ce doci u grupi i zele da budu jedni do drugih! Ma nema privilegije za Grka,on je Bijeljinski zet,a kod nas se kaze: Odakle ti zena odatle si i ti !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dex VFR 178 Napisano Maj 7, 2012 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha 1200 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se gdinu Djurdjevicu i njegovoj dami sto je bio spomenut u mome postu,mislim da je nesporazum prevazidjen i da smo izgladili situaciju i smatram da ne treba produbljivati vise i siriti negativne vibracije....Svi smo odrasli ljudi i treba da prevazidjeno situacije koje su nastale bez losih namera.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa Verysis 1000 1 Napisano Maj 7, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se gdinu Djurdjevicu i njegovoj dami sto je bio spomenut u mome postu,mislim da je nesporazum prevazidjen i da smo izgladili situaciju i smatram da ne treba produbljivati vise i siriti negativne vibracije....Svi smo odrasli ljudi i treba da prevazidjeno situacije koje su nastale bez losih namera.... POTPNO SE SLAZEMO POZZZZZ ZA DEXA VFR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzuki-shabac 4 Napisano Maj 9, 2012 U prolazu, 8 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Honda CBR Prijavi odgovor kao problematičan Slike su extra...bar malo da naparimo oci mi koji smo morali da radimo u subotu pa smo propustili uzivanje u voznju u Sremu! Uuuh nesto mi poznata bela Busa sa crvenim sarama...divnaaa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Maj 9, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Slike su extra...bar malo da naparimo oci mi koji smo morali da radimo u subotu pa smo propustili uzivanje u voznju u Sremu! Uuuh nesto mi poznata bela Busa sa crvenim sarama...divnaaa! To je Sekulina.Sad sam ukapirao pa ti si cerka Perjara sto dolazi kod Sekule. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzuki-shabac 4 Napisano Maj 9, 2012 U prolazu, 8 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Honda CBR Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha...jeste! To je mog deke motor...divan! A moj drugar Marko ga bas upicanio! Veliki pozz za Vas i MK Civija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Maj 9, 2012 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan super su slike motori još lepši Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Maj 11, 2012 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Kao i svake godine Sremci su postavili domaci zadatak koji samo par susreta uspeju da dostignu,ali ne i prestignu.Stigao u petak predvece i zbog slave morao da se vrnem u subotu,ali ne zalim posto je sve bilo sto bi rekao Gidra na nivou.Dogodine se vidimo opet Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...