DarkoNS 101 Napisano April 6, 2012 24/7, 42 postova Lokacija: Maradik Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K8, Yamaha MT03 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze, kupujem golf 2, prednost dizel. Bilo bi pozeljno da ima ( ili nema uopste ) sto manje ulaganja. Kilometraza da bude do nekih 250.000 Znaci trazim auto koji je u fabrickom stanju, ne neki budzeni, sa spojlerima, zatamnjenim staklima itd. Cena za sad do 1200e, ako bude dobra prilika voljan sam da doplatim i vise. Ponude ovde, moze i na pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoNS 101 Napisano April 10, 2012 24/7, 42 postova Lokacija: Maradik Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K8, Yamaha MT03 Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar nema niko golfa na prodaju? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano April 10, 2012 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan promasio si podforum Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoNS 101 Napisano April 10, 2012 24/7, 42 postova Lokacija: Maradik Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K8, Yamaha MT03 Prijavi odgovor kao problematičan promasio si podforum Podforum "Kupujem" je samo za moto opremu i motore, ja sam na pravom mestu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano April 10, 2012 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan ... Kilometraza da bude do nekih 250.000 ... Pa dali moze i Golf 3 Dizel da se nadje da ima do 250.000 km ? Sretno u potrazi ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoNS 101 Napisano April 11, 2012 24/7, 42 postova Lokacija: Maradik Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K8, Yamaha MT03 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da moze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano April 11, 2012 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Moze,imam drugara koji godisnje predje izmedju 2 i 3 hiljade km sa Golfom 3,ulje ne menja na kilometrazu vec jednom godisnje,naravno nije na prodaju.Ja licno nikada nisam pitao za kilometrazu kada sam kupovao auto,uvek mi je bilo bitno da je unutra ocuvan,da nije farban.Kada sam kupova sadasnji auto nisam ni pitao za kilometrazu,tek kada sam seo da probam auto vidim 150 000,u pitanju je Jeta 2 1,3 benzinac 87 godiste a kupio sam je 2007 godine,reko vracena km sigurno,ali je dobar auto i kupicu ga,pogodim se sa vlasnikom i vec dao pare,sedimo kod njega pijemo rakijicu a on odjednom,jesi li video kilometrazu poce da vice,i on bio zaboravio,ma reko jesam,ma ne to ti je prava kilometraza,i poce da vadi papire od uvoza i servisa.I evo da kucnem u drvo za 4 i kusur godine presao preko 70 000 km bez problema,morao sam samo da ugradim plin kada sam je kupio ali nije bilo skupo posto ima karburator. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 11, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan jel mora da bude i beli golf2...pa da budes u full-u ubica motorista. Kad vidim belog golfa2 po navici ili bezim s puta ili u napred nogom lomim retrovizor, jer ih obicno voze neke seljacke dandare koje motor nisu videle ni na slici ili idioti koji misle da ako voze golfa2 imaju prednost u svim situacijama. Jedino vozilo koje mrzim vise od afrike. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoNS 101 Napisano April 11, 2012 24/7, 42 postova Lokacija: Maradik Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K8, Yamaha MT03 Prijavi odgovor kao problematičan jel mora da bude i beli golf2...pa da budes u full-u ubica motorista. Kad vidim belog golfa2 po navici ili bezim s puta ili u napred nogom lomim retrovizor, jer ih obicno voze neke seljacke dandare koje motor nisu videle ni na slici ili idioti koji misle da ako voze golfa2 imaju prednost u svim situacijama. Jedino vozilo koje mrzim vise od afrike. Nije bitna boja, bitno je samo da je dobar auto i da ne trazi puno ulaganja narednih godinu dana. A to je kod vas normalno u Sapcu. Tamo svi voze uvezene i prekucane golfove, i svi su takvi, valjda si se vec navikao Imamo i mi seljaka al sta je tu je. Inace uzimam iskljucivo golf jer mi je najisplativiji i drzi cenu. I jos nesto, molio bih vas da bude sto manje off postova jer znam da se moze naci ono sto trazim, kakvi ste postali covek pre nego sto postavi temu treba da se zapita dal je to pametno i koliko ce zivaca potrositi. Ako nemate sta da ponudite nemojte ni gledati temu, bolje da imam 50 pregleda i 2 ponude nego 1000 pregleda i 100 off topic komentara. 10 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 11, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan dvojke su se kucale pre 20 godine, sad retko ko vozi te grobove 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano April 11, 2012 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan bolje da imam 50 pregleda i 2 ponude nego 1000 pregleda i 100 off topic komentara. e to tesko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano April 11, 2012 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan auto star 30 godina u fabričkom stanju za 1200 srećno tebra 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano April 11, 2012 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam da ima jako lepih primeraka koji izgledaju kao da su tek iz fabrike izasli, bar onako spolja. E sad kolika ima je cena ne znam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano April 11, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar nema niko golfa na prodaju? Ima ali ne za te pare. Bez 3 soma Srbin ne daje "dvojku" :lol: 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano April 11, 2012 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Bese nekad Moj stric je skoro prodao golfa 2 dizela u krsevitom stanju za 600e. Verovatno da za duplo vise od toga ima da se nadje sasvim solidan primerak Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevan B. 635 Napisano April 11, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre pet meseci na Polovnim automobilima lik oglasi potpuno novog golfa 2! Stajao u garazi u centru Beograda,na satu 324 km,1991 godiste ili tako nesto,mislim da je trazio oko 10.000 evara e sad sto je najjaca stvar jedan BRDJANIN iz mesta u kom zivim mu je ladno nudio 8000 Pa to treba streljati! Sretna potraga! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoNS 101 Napisano April 11, 2012 24/7, 42 postova Lokacija: Maradik Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K8, Yamaha MT03 Prijavi odgovor kao problematičan Pre pet meseci na Polovnim automobilima lik oglasi potpuno novog golfa 2! Stajao u garazi u centru Beograda,na satu 324 km,1991 godiste ili tako nesto,mislim da je trazio oko 10.000 evara e sad sto je najjaca stvar jedan BRDJANIN iz mesta u kom zivim mu je ladno nudio 8000 Pa to treba streljati! Sretna potraga! Kakav god da je ne vredi toliko, bolje da se vozi nego da stoji! Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano April 11, 2012 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan kad je bila moda uvoziti golfove i suze pre 15 i vise godina preko krajine i crne gore ,ta cena je bila za golfove stare 10 godina ,a suze nesto jeftinije ,naravno u markama 2000-2500 dm a interesantno da su kod nas ta auta jos uvek po istoj ceni,kupis auto vozis 15 godina i prodas ga po istoj ceni -to samo srbin imade(SVABU),verovatno zato i hocemo u EU da nam bude po svapski.Inaceda vam dam savet kupujte auto u svabiji uvek u septembru jer ide uskoro frankfurtski sajam automobila pa se nemci rastosiljavaju svojih lepotana pa tu ulecu srbi i pakistanci i ostali da se ponove 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 12, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan jel mora da bude i beli golf2...pa da budes u full-u ubica motorista. Kad vidim belog golfa2 po navici ili bezim s puta ili u napred nogom lomim retrovizor, jer ih obicno voze neke seljacke dandare koje motor nisu videle ni na slici ili idioti koji misle da ako voze golfa2 imaju prednost u svim situacijama. Jedino vozilo koje mrzim vise od afrike. Zamalo da ti uradim plus. Usr`o si na kraju teksta 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 995 Napisano April 12, 2012 Ol' dirty bastard, 633 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Ima moj cale to sto trazis,od ulaganja nema nista krupno narednih godinu-dve. Ima rupicu pozadi skroz ispod migavca(mogu srediti to o mom trosku pre kupovine),inace kosevi,patos,pragovi i ostatak limarije dobar. Kad sam ga uzeo pre dve godine imao je 3-4 rupice na patosu ali stvarno ni olovka da prodje kroz njih.To smo odmah sredili i posle zastitili odozdo i iznutra ceo patos. Auto je 84god,i stvarno je neverovatno da su limovi ovako odlicni. Na satu stoji preko 600 000km. Motor sredjen pre mesec dana,zamenjene karike,vodjice neke i jos sta je trebalo. Akumulator odlican,mozda je jos pod garancijom. Gume sve dobre.Ima plin,atestiran.Pre nedelju dana bio kod majstora da proveri kocnice i trap. Cale ga odrzava jer putuje do posla svaki dan sa njim,oko 60km dnevno. Unutrasnjost nije bas sjajna. Bas je sad otisao da ga registruje,dakle miran si celu godinu. E sad! Tesko da bi on to prodao ispod 1200e,nije skroz lud,ali ako ga da za 700e sta posle da trazi za te pare,a u takvom stanju?Juga? Ja sam vozio taj auto neko vreme a sad imam Korolu. Za 1200e mozes da nadjes Toyotu Corollu oko 90god, u odlicnom stanju,sa plinom. Veruj mi da su ta dva auta nebo i zemlja. Razmotri to.Delovi za Japance nisu toliko preskupi kao sto ljudi pricaju - nego su za Golfa jeftini. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 12, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan jel mora da bude i beli golf2...pa da budes u full-u ubica motorista. Kad vidim belog golfa2 po navici ili bezim s puta ili u napred nogom lomim retrovizor, jer ih obicno voze neke seljacke dandare koje motor nisu videle ni na slici ili idioti koji misle da ako voze golfa2 imaju prednost u svim situacijama. Jedino vozilo koje mrzim vise od afrike. Zamalo da ti uradim plus. Usr`o si na kraju teksta a ne bih to onda bio ja, kad nesto ne bih usrao 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano April 12, 2012 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Ima moj cale to sto trazis,od ulaganja nema nista krupno narednih godinu-dve. Ima rupicu pozadi skroz ispod migavca(mogu srediti to o mom trosku pre kupovine),inace kosevi,patos,pragovi i ostatak limarije dobar. Kad sam ga uzeo pre dve godine imao je 3-4 rupice na patosu ali stvarno ni olovka da prodje kroz njih.To smo odmah sredili i posle zastitili odozdo i iznutra ceo patos. Auto je 84god,i stvarno je neverovatno da su limovi ovako odlicni. Na satu stoji preko 600 000km. Motor sredjen pre mesec dana,zamenjene karike,vodjice neke i jos sta je trebalo. Akumulator odlican,mozda je jos pod garancijom. Gume sve dobre.Ima plin,atestiran.Pre nedelju dana bio kod majstora da proveri kocnice i trap. Cale ga odrzava jer putuje do posla svaki dan sa njim,oko 60km dnevno. Unutrasnjost nije bas sjajna. Bas je sad otisao da ga registruje,dakle miran si celu godinu. E sad! Tesko da bi on to prodao ispod 1200e,nije skroz lud,ali ako ga da za 700e sta posle da trazi za te pare,a u takvom stanju?Juga? Ja sam vozio taj auto neko vreme a sad imam Korolu. Za 1200e mozes da nadjes Toyotu Corollu oko 90god, u odlicnom stanju,sa plinom. Veruj mi da su ta dva auta nebo i zemlja. Razmotri to.Delovi za Japance nisu toliko preskupi kao sto ljudi pricaju - nego su za Golfa jeftini. Potpisujem za Corollu! Juče sam šlepao drugara, koji vozi Golfa 2 GTD, stradao mu menjač. Naravno Corollom... Toliko o kvalitetu dvojki... Uvek sam se pitao zašto dvojke drže cenu?! Nije da je loš auto, ali brate neki likovi traže i po 2000€... Realno ne vredi ni 1000€(ni ovoliko, al˙ ajde sad dokaži nekima da ne vredi) Btw, srećno sa pronalaženjem... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...