Gile_Extremeboy 7925 Napisano April 18, 2012 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Svi idemo kod Extremaaaaaa da pijemo zajedno sa Borom pred binu uveceeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano April 18, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano April 19, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Prisutna Prosle god je bilo ludo i nezaboravno...samo vam je veliki propust sto nece biti mehanickog bika.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano April 19, 2012 Drug član, 1021 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano April 19, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan http://www.tickets.r...&ConcertID=1706 800din ulaz na skup? Nigde ne pise program....malo je neozbiljno...slazem se da nije u redu mesati politicki skup u ovo....ali.... Uostalom ovo je tema EXTREM-a....ima tema o Ulicnim borcima sa malko vise informacija.....ljudi sami biraju gde ce da idu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano April 19, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Drugari vidimo se na JUGOVU Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano April 19, 2012 Drug član, 1021 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Sve poruke koje nemaju veze sa ovom temom su obrisane i bice brisane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 257 Napisano April 19, 2012 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, vidimo se kod brace EXTREMA 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veki.sd 2 Napisano April 20, 2012 U prolazu, 6 postova Lokacija: smederevo Motocikl: zx 10 r Prijavi odgovor kao problematičan bice,na ISTOM mestu kao i prosle godine,kod ISTOG .... Prisutna Prosle god je bilo ludo i nezaboravno...samo vam je veliki propust sto nece biti mehanickog bika.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano April 20, 2012 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan A u gradu svira Parni valjak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano April 20, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan kod Ulicnih boraca svira Valjak...a kod Extrem-a Corba..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivta EXTREM m.k. 10 Napisano April 20, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, poželeo bih vam dobrodošlicu na moto skup u organizaciji MK EXTREM Smederevo na lokaciji Jugovo Banja 27.,28. aprila 2012. god. Moj klubski brat Alekre je izneo sve bitne informacije, ja samo da dopunim sa još par sitnica... MK EXTREM je član MASa i samim tim pridržavaće se svih pravila ove asocijacije oko organizovanja moto skupa. Ne bih da širim temu i gušim sa pojedinostima ali želim da obavestim da su svi uslovi ispunjeni u smislu dovoljnog broja WCa u kampu, vode za umivanje,hrane za bajkere, prostora za šatore, struje u kampu itd... Nažalost, mi smo klub koji se finansira iz sopstvenih izvora odnosno od članarina i po kojeg sponzora, tako da shodno našim mogućnostima i organizujemo skup odnosno, finansije nam odredjuju rok grupe koje će nastupiti u dva dana na našem skupu. Glavna grupa u petak 27.04. od 22h je Beogradsko-Niška grupa FAR za koju znate svi,a inače su stari bajkeri, posebno Pop pevač koji ima gomilu kilometara i skupova iza sebe. Pre FARa u petak će nastupiti bed "Upitaj Prah" i "Bed Bit", lokalni bendovi koji na svom repertoaru imaju odlične strane i domaće numere. Subota je takodje rezervisana za ova tri benda s tim da će grupa večeri biti "Riblja Čorba" sa Borom na čelu i nadam se da ćete se provesti odlično. U okviru skupa organizovaćemo razne bajkerske igre i nagrade za pobednike u igrama. Ko je bio pre dve godine kod nas zna za naše čuvene bicikle "EXTREMKE" koje su izuzetno teške za vožnju, biće bacanje radilice, kanap i još igara koje su uobičajene na ovakvim okupljanjima. Defile ulicama grada je rezervisan za 17h MK EXTREM broji 37 aktivnih članova i mnogo pripravnika i svi do jednog su "naoružani" pozitivnom energijom i željom da se dokažu kao dobri domaćini. Svi želimo da našu pozitivnu energiju prenesemo na vas i da se svi zajedno dobro provedemo. Svi u klubu voze motore i znaju šta vole bajkeri i znamo da napravimo dobru atmosveru. Sve informacije na telefone Bubi 064/ 1234 064 ili Ivta 064/ 20 38 501 Ko želi da rezerviše smeštaj, tu je Šuster 063 / 284 250 Pored sokića i vode biće točeno LAV pivo Promoterke i gomile devojčica koje vole motore da razgale ove mladje bajkere poput čika Žareta,Pere i dr. Dobro došli 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 21, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano April 21, 2012 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se.. Pa da, to tvoj domaći skup Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano April 21, 2012 Drug član, 1021 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Au Ivta,nismo Zare i ja najstariji na forumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano April 21, 2012 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Au Ivta,nismo Zare i ja najstariji na forumu pa vidis mene nije pomenuo .. ja se podrazumevam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivta EXTREM m.k. 10 Napisano April 21, 2012 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Niste naravno Pero, posebno nije Žare kad se očešlja kao ja Pozdrav i dobro nam došli 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano April 21, 2012 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan Znaci slusamo Parni valjak, pa onda pomocnika ministra corbu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano April 21, 2012 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Niste naravno Pero, posebno nije Žare kad se očešlja kao ja Pozdrav i dobro nam došli Ja mator ? Pa meni ni kosa još nije porasla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komunalac 0 Napisano April 22, 2012 U prolazu, 0 postova Lokacija: Starcevo Motocikl: Aprilia Pegaso 650ie Prijavi odgovor kao problematičan Niste naravno Pero, posebno nije Žare kad se očešlja kao ja Pozdrav i dobro nam došli Ja mator ? Pa meni ni kosa još nije porasla. Jok Zare , Kole i ti nemate ni 100 zajedno :D ...... vidimo se u Smederevu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeraM 19 Napisano April 24, 2012 U prolazu, 51 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano April 24, 2012 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan ja sam prosle godine bio u smederevu ti.skupu koji je odrzavan na tvrdjavi,citajuci ove vase postove sad ni sam ne znam ni kako se zovem. oce li mi neko objasniti ko je prosle godine odrzavo moto skup koji se odrzavao na tvrdjavi,takodje bih zamolio da neko okaci mapu da bi mi koji ne poznajemo put dosli do odredista odnosno skupa .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano April 24, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan ...takodje bih zamolio da neko okaci mapu da bi mi koji ne poznajemo put dosli do odredista odnosno skupa .. Imaš na prvoj strani kartu,za dolazak do skupa.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
papacito 1354 Napisano April 24, 2012 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Pecinci Prijavi odgovor kao problematičan ...takodje bih zamolio da neko okaci mapu da bi mi koji ne poznajemo put dosli do odredista odnosno skupa .. Imaš na prvoj strani kartu,za dolazak do skupa.Pozdrav hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano April 24, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Ništa druže zato smo tu.Znam da ti nemaš vremena za čitanje,ako se držiš tvojih saveta za zdrav život.Pozdrav i podržavam te,ipak je zdravlje najvažnije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...