panzzer 0 Napisano Octobar 14, 2007 U prolazu, 33 postova Prijavi odgovor kao problematičan POZZZ.... voleo bih vise informacija u vezi ovih motora...Tragajuci zakljucio sam da se oba mogu naci do 2000e preko..Voleo bih da cujem za vase komentare jer nezelim da se pokajem bas na prvom vecem motoru a iskreno ni nemam novca za skuplji motor i za cesto menjanje istih.... hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Octobar 14, 2007 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan ja ne vidim slike ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panzzer 0 Napisano Octobar 14, 2007 U prolazu, 33 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Octobar 14, 2007 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan bajk je verovatno za japansko trzhishte jer ima 400ccm i ovde se sigurno mogu nabaviti delovi ali je problem shto se duzhe chekaju (kao i za sve ostalo) i verovatno su skupi za motor od 400ccm... ako vec planirash da dash 2000e za stranca mozhesh kupiti i zxr 750 i josh gomilu boljih motora... rachunaj na to da cesh vrlo brzo prerasti taj motor i da cesh ga izuzetno teshko prodati... ako nisam u pravu neka me neko ispravi... po meni losha kupovina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panzzer 0 Napisano Octobar 14, 2007 U prolazu, 33 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi nije da niko nema nista da kaze za ovaj motor??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panzzer 0 Napisano Octobar 14, 2007 U prolazu, 33 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 125 Napisano Octobar 14, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan ZXR 400 ima ga moj drug u Mladenovcu. Vozio sam ga i evo: Ne znam cemu to sluzi? Pocinje da dise tek oko 7000,a punim plucima tek oko 12-13000. Pri tim obrtajima vristi kao da ides 300km,a kada spustis pogled na sat to je 140-160km/h. Ja sam visok metar i zilet,pa sam se jedva spakovao na njega,a oni vislji--mogu misliti. Motor je stabilan,lak za bacanje po krivinama,izuzetno dobre kocnice i to je to. Ako ga kupis uzmi maticara pa se bar vencaj po propisu sa kawicom, tesko ce naici kupac nekada da vas rastavi. POZDRAV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Octobar 14, 2007 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Octobar 14, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Jel si ti ozbiljan kad postavljash ovakvo pitanje???? Ta dva modela se ne mogu uporedjivati ni kom sluchaju?! Sem ako ti kazzesh u cenovnom. Zajenichu tachku imaju tek shto su motorcikli i jedan i drugi! E sad..o temi. Vozio sam CBR 600f4i i imam samo lepe rechi o tom motoru. Ali ovo je stariji model na koji nisam ni seo. Ali opet mislim da ne trebash razmishljati niti sekund..ako je tehnichki sve u redu sa motorom. Na kraju krajeva,vodi se svojim srcem i mozgom. I da...srecno sa kupovinom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panzzer 0 Napisano Octobar 14, 2007 U prolazu, 33 postova Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da sam ozbiljan....Zajednicko za ova dva motora jeste da su mi oba zapala za oko po izgledu i ceni naravno jer kao sto rekoh nemam novca da bih svake sezone menjao motor... Zato sam zamolio za vasa iskustva i savete da se nebi opekao odma na prvom..Zamolio bih vas vise komentara za hondu cbr600f jer to je to sta mi se svidja....pozzzz svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2824 Napisano Octobar 15, 2007 Drug član, 2749 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da sam ozbiljan....Zajednicko za ova dva motora jeste da su mi oba zapala za oko po izgledu i ceni naravno jer kao sto rekoh nemam novca da bih svake sezone menjao motor... Zato sam zamolio za vasa iskustva i savete da se nebi opekao odma na prvom..Zamolio bih vas vise komentara za hondu cbr600f jer to je to sta mi se svidja....pozzzz svima CBR 600 sam imao na kratko i svidela mi se. Lagana,povozna lepo ide, malo trosi. A kako vidim po forumima i nepoderiva je. Jedino sto mi se nije svidelo su plastike, komplikovane za skidanje .A sediste da bi skinuo,moras prvo deo plastika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fireblader 322 Napisano Octobar 15, 2007 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Sprint Pulser 125. MTS 1260 Enduro. Husky TE 250tbi Prijavi odgovor kao problematičan Ako se dvoumiš između honde i nekog drugog motora uvek biraj hondu. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHONED 022 7 Napisano Octobar 15, 2007 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Honda u svakom slucaju!pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Octobar 15, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Kupi Hondu cbr 600f i nece ti niko skinuti osmeh sa lica bar mesec dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Octobar 15, 2007 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Po meni jako je glupo porediti ta dva motora. Ja licno sam imao tu hondu cbr 600 f3, mislim da je pc37, motor je extra i namoj se ni malo ramisljati. Inace cela hondina F serija je do jaja, od f1 do f4, uostalom honda je to! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Octobar 15, 2007 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno HONDA CBR600F pa ako je jos F4, prelep motor. Mnogo se dobro pokazao po pouzdanosti a verovatno je i mnogo udobniji, ja na tvom mestu ne bih razmisljao. A evo i performansi: CBR600f4 105hp pri 12000o/min 66Nm pri 10500o/min Prednja kocnica: 296mm dupli disk sa klestima sa 4klipica Zadnja: 220 mm disk sa klestima sa 1 klipicem Prednja guma 120/60-17 zadnja 160/70-17 Suva tezina 170kg Rezervoar 17l Kawasaki ZXR400 398ccm, 4cilindra 65 hp pri 13000o/min 36,3 Nm pri 12000o/min Prednje kocnice: 310mm dupli disk sa klestima sa 4klipica Zadnja:220 mm disk sa klestima sa 1klipicem Prednja guma120/60-17 Zadnja guma 160/60-17 Suva tezina 159kg Rezervoar 16l Izvor iz koga su preuzete performanse http://www.motorbikes.be/en/Kawasaki_ZXR_400_1993.aspx i http://www.motorbikes.be/en/Honda_CBR_600_F(4)X_1999.aspx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Octobar 15, 2007 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Ova dva motora nisu u istoj klasi.Da bi mogli da ih poredimo.CBR je dosta jaci.Inace,izuzetno kvalitetan motor. Ne bi mnogo razmisljao izmedju ova dva motora.Sigurno da bi gledao cbr-a. Da je tema zzr 600 ili cbr 600.Tu bi mogli da pricamo.Jer sam se i ja dvoumio izmedju ta dva motora. Ja sam se odlucio za zzr-a,jer meni vise odgovara(polozaj tela na motoru,estecki izgled,..).zzr je udobniji,laksi za voznju i td.(moje misljenje) Ako se dvoumis izmedju 400 ccm i 600 ccm.Kupi 600(od viska glava ne boli).Ne trosi mnogo vise,nije mu skupa registracija.Odrzavanje skoro isto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Octobar 15, 2007 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...