panta_kg 687 Napisano Januar 21, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam inace alfista pa ako dodjem kolima niko vise nece da prica o skuterima pokvaricu smisao okupljanja salim se malo...u skripcu sam sparama a ja sam iz Nisa niste mi bas blizu polazem za A kategoriju treba dam jos 15000 uskoro inace sam skuterom proso pola srbije bez dozvole vec 3 god tako teram ima i alfista medj nama tako da nesh ostati bez tema za razgovor... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Januar 21, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan haha ko li je ovde jos alfista pitam se pozz za duplog kolegu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLADA87 1 Napisano Januar 21, 2015 U prolazu, 29 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha Mazesty dx 250 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno zato i polazem a to skup za maxiskutere u junu mesecu o kome pricas i gde tacno na zablju? eto kad procitaju moje nislije mozda se organizujemo pa dodjemo u vecem broju "preko 5" za vise sumnjam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4706 Napisano Januar 21, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 5998 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pročešljaj malo MAXI podforume: - MAXI vožnje i druženja - BJB Maxi Scooter Club Naćićeš tamo sve što ti treba i što te zanima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLADA87 1 Napisano Januar 21, 2015 U prolazu, 29 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha Mazesty dx 250 Prijavi odgovor kao problematičan VIdim ja da ce me administrator prekori ako nista drugo zbog alfizma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Januar 21, 2015 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto Xanto rece, nacices tu sta treba i za sve sto ti treba pitaj...Nadamo se da ce i Nislije doci , jednog sam i "upoznao" , Viktora. Ima Apriliu Atlantic. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLADA87 1 Napisano Januar 21, 2015 U prolazu, 29 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha Mazesty dx 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nista drugo ja podgrejao temu kod Nisljija pa valjda cemo se skupiti dogovoriti ja jos uvek neznam nikog sa foruma iz Nisa nov sam ovde na formu od juce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4706 Napisano Januar 21, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 5998 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ti nama došao Samo lagano, upoznaj MAXI podforume pa Bože zdravlja, naći ćemo se negde na pola puta već kad krene sezona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLADA87 1 Napisano Januar 22, 2015 U prolazu, 29 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha Mazesty dx 250 Prijavi odgovor kao problematičan Moze Jagodina jes da nije na pola puta ali ima akva park za merak malo se i rimuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GigaNisavac 19 Napisano Mart 4, 2015 U prolazu, 32 postova Lokacija: Nis Motocikl: yamaha majesty 250cc `96 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za "maxere" i posebno kolezi vlajku koji tera ovo matoro magare (ko moje). Elem planiram da obidjem ove godine centralnu/zapadnu Srbiju, nase manastire i druge lepote tih krajeva.(proslo leto vozikao po Cg, spremao putopis al mi se nesto izjalovilo pa nikako da zavrsim) Elem, magarac je zreo za osvezavanje, preso preko 30k, kazu mi da bi karb trebalo da se ocisti (model iz 96) zadnja guma treba novo, vise zbog starosti nego zbog sare, i naravno ulje/filter za gorivo.Voleo bih da se sam oko toga pozabavaim posto imam kuci skoro sve od alata ali nemam dovoljno u glavi Da li neko moze da me uputi u prodavnicu za delove, konkretno za model yamaha majesty DX (`96god sa dobosem nazad) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja2468 146 Napisano Mart 4, 2015 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda CN250 Helix, Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha barel radnja u ulici vojvode gojka, ulica koja ide paralelno sa prugom, u blizini palilulske rampe. Sve sto ti treba ces naci kod njih, mozda mora da sacekas dan dva da naruce ali su veoma korektni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GigaNisavac 19 Napisano Mart 11, 2015 U prolazu, 32 postova Lokacija: Nis Motocikl: yamaha majesty 250cc `96 Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha barel radnja u ulici vojvode gojka, ulica koja ide paralelno sa prugom, u blizini palilulske rampe. Sve sto ti treba ces naci kod njih, mozda mora da sacekas dan dva da naruce ali su veoma korektni hvala lepo kolega pa se vozikamo kad dodje neki lep april/maj, izucavam service manual, deluje mi da cu moci dosta stvari da odradim posto su ga japanci lepo gospodski jednostavno napakovali samo cu da poginem malo sa srafom za ulje posto se onako fino ojeo :S Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLADA87 1 Napisano April 9, 2015 U prolazu, 29 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha Mazesty dx 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nislije ce se vozimo li skupa u skorije vreme evo idu lepi dani napokon...ako ima interesenata nek se jave cisto da vidimo brojno stanje ps veliki pozz kolezi giginisavcu i svaka cast za podvig do crne gore ipak je to skuter sa manjim tockovima plus suvozac remeti balans planincine opasna preticanja od strane nesavesnih vozaca,kolima kad idem pa zahteva oprez...jos jednom svaka cast!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GigaNisavac 19 Napisano April 23, 2015 U prolazu, 32 postova Lokacija: Nis Motocikl: yamaha majesty 250cc `96 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vlado87, hvala za savete i za kontakt telefon U cg.. ma bilo je extra, ove godine idem kod kuma u Grcku, samo gumu zadnju da nabavim posto ova ima Cep Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Avgust 31, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za Nišlije i meni oduvek drag Niš u kojem sam proveo 10 lepih godina svog života! Zamolio bih da mi neko da kontakt od majstora Dejana sa Durlana, može na PP. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
9milos0 0 Napisano Januar 21, 2017 U prolazu, 4 postova Motocikl: Sprint Explorer Prijavi odgovor kao problematičan Da li je ova tema i dalje aktivna? Vidim nema vec dugo nikog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coa76 0 Napisano Januar 24, 2017 U prolazu, 13 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki Burgman AN400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Ima po nekog ali zima pa cutimo kuci Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
9milos0 0 Napisano Januar 24, 2017 U prolazu, 4 postova Motocikl: Sprint Explorer Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam relativno nov na forumu, pa reko da probudim te koji se greju kod kuce Nadam se da ce se sa lepsim vremenom pokrenuti neka organizacija ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coa76 0 Napisano Januar 27, 2017 U prolazu, 13 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki Burgman AN400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Morace nego sta brm brm Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasty_cold 1 Napisano Februar 15, 2017 U prolazu, 1 post Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine sam slabo vidjao skutere na ulicama, ali su zato 2015 bili bas dosta. Jedino gde su redovno bili je Vespa bar i Lagano. Cekamo lepse vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2595 Napisano Maj 20, 2017 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li vas, Nišlije? Ja ne vozim maksi, ali dobro bi mi došlo društvo za vožnju. Za sada uglavom teram sam. Mada svaki put naiđem na ljude koji voze u grupama. Danas bio do Zavojskog jezera i naišao barem na 3 grupe bajkera. Jednu grupu od troje ljudi sreo kod pekare Čair, druga je bila nešto veća - 7-8 bajkera sigurno, sreo ih kod kružnog kod Stop shop-a. Zatim sam u Sićevačkoj klisuri sreo još jednu grupicu od barem 5-6 bajkera. I bilo je još, sigurno. Ima li da je neko sa foruma bio u nekoj od tih grupa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pseudo_blues 7 Napisano Avgust 15, 2017 U prolazu, 39 postova Lokacija: Kruševac Motocikl: Aprilia Scarabeo 200 GT Prijavi odgovor kao problematičan Ima li preživelih ovde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čorta 172 Napisano Avgust 15, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 346 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Kymco + Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Nema gi Nišlije... ja sam povremeno skuterom u Nišu, ali ih i slabo vidjam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneSRB 1 Napisano Septembar 19, 2020 U prolazu, 6 postova Lokacija: Niš Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Nislije. Vidim da je tema zamrla načisto al reko da probam. Kupio sam Bugija i sad mogu na vožnje. Ako neko zna možda neki drugi forum gde se okupljamo u Nišu javite. Pozdravčić. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...