Jump to content

Moto Zajednica

Naloženi skuteraši

Recommended Posts

• Neka Ekstra Titula, 402 postova

Juče se vozim, negde na novom beogradu i neki lik na jednom od onih maksi skutera (tipa vespa 250 kubika ili šta već) krene da se loži i da odrvrće onaj skuter kao da bi mi pokazao svoju moć. ja uzmem da ga primam i kako on ode, ja mu priđem..i on brate odvali tipa 120 u sred 6 posle podne, kola koliko hoćeš..ja vozim i samo čekam kada će da pogine. srećom, razišli su nam se putevi jer mislim da bi on silnog naduvavanja jaja bio u crnoj hronici.

ako vas nerviraju skuteraši kompleksaši, slobodno ih ishejtujte u ovoj temi :takoje:

• Podržavam 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svakom po zasluzi, 12378 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Najbolje je ne primati se na provokacije ;)

Čuvaš glavu sebi a ujedno i tom ložaču :moto3:

• BJB Maxi Scooter Club, 341 postova
  • Motocikl: Burgman 400 k7

kolko ja znam 98% crne hronike popunjavaju vozaci 600-1000cc , kako god nikako nisi pomogao liku time sto si ga lozio, a i tema ti je smesna ...

• Podržavam 24

• ODUSTO OD DIJETE, 2585 postova
  • Motocikl: GSX650F & NMAX155

Nikad se nisam primao na te fore ni onda kad sam bio na vidno jačem motoru od "napaljenka",kad sam hteo da se izduvam znao sam vreme,mesto a i sa kim to da odradim.Ipak imamo samo jedan život.:moto3:

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 627 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZZR600E

iskreno ne znam ko je tu više pogrešio, da li on što se loži ili ti što si se primio. Ja kad vidim takvog, idem svojim putem i svojim ritmom, svako odgovara za sebe.

• Podržavam 3

• veseli stomatolog , 860 postova
  • Motocikl: dl 650

1000 ljudi, 1000 cudi.....ludake i budale se mogu naci svuda.......vazno je da se ne iznerviras i ne napravis neku glupost.....na semaforu mu kazes savet, ako hoce da ga prihvati hoce a ako nece nece....0takoje.gif0takoje.gif0takoje.gif

Jesenas je Sasha jurio nekog skuterasa da mu kaze da ce ga neko ubiti kako vozi, i ovaj mu je zbrisao...ispostavilo se da je covek samo zurio na wc solju....i lepo se zahvalio na forumu...jer niko se nije u*rao ko je zakasnio, vec ko nije na vreme krenuo....1moto3.gif1moto3.gif1moto3.gif...dakle neki put nuzda natera...mozda je i tog tvog skuterasa nuzda naterala.....1care.gif1care.gif1care.gif

• Podržavam 3

• Svrati ponekad, 268 postova
  • Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro

Ma sta se nerviras,samo mu mahnes onako drugarski i to je to...

Sta mislis kako se on oseca kad vozi skuter :D

• Podržavam 1

• BJB Maxi Scooter Club, 342 postova
  • Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo

mene nerviraju nalozeni "frajeri" na R-ovima koji turiraju i loze i misle da su na stazi po svim ulicama nase zemlje pa nikom nista niti pljujem niti pisem o tome. Praviti temu radi generalizacije kao sto Neci rece smesno. A ti ocigledno imas neki problem vece vrednosti u odnosu na druge ucesnike u saobracaju.

• Podržavam 7

• Drug član, 1088 postova

U bre...pa koliko puta se to desi kolima. Ložana imas svuda. Nevezano sta voze. I mislim da nisu kompleksaši nego ložane :moto3:

P.S. a što reče neko gore...možda je čoveku samo prigustilo :lol:

ma meni je sve vreme bilo smešno..kako on ubrza, ja ga samo stignem i vozim iza njega..i on se pali i pali.. bože moj.. od danas objavljujem rat skuterašima i to baš ovim giga skuterima.. :lol:

• veseli stomatolog , 860 postova
  • Motocikl: dl 650

ma meni je sve vreme bilo smešno..kako on ubrza, ja ga samo stignem i vozim iza njega..i on se pali i pali.. bože moj.. od danas objavljujem rat skuterašima i to baš ovim giga skuterima.. :lol:

poneo sam neku motku, i sad kad vidim nekog na gsx 1100, prvo bijem, pa pitam jesi ti onaj pevac bajone.....1nanana.gif1nanana.gif1nanana.gif

ma ima da te pokidam ko dete cokoladu na 200metara....1moto3.gif1moto3.gif1moto3.gif

a montirao sam specijalu napravu sa nitro pogonom, ima da udises izduvne gasove....1lol.gif1lol.gif1lol.gif

a kad se osvestis od batina, kidanja, i izduvnih gasova, tvoj drug Zeka ima da te vodi na pivo ....ali mora da se popnes na sto i da nam pevas.....moj favorit je ova pesma......

i nemoj da se ljutis na druga Zeku, on je danas vesele prirode, lep je dan i ide u voznju...1zdravo.gif1zdravo.gif1zdravo.gif

• Podržavam 6

• Zainteresovan, 702 postova
  • Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600

jos su gori klinci tipa mene samo sto ja nisam takav, sto kupuju kineske cvaje 50cc i kurce se po gradu

gadi mi se kad ih vidim

• Tutti Frutti, 668 postova
  • Motocikl: Pojela Maca

@bajone ,ja se izvinjavam jer stvarno nisam u toku pa me interesuje jesi ti ovaj pevac sa linka ili samo imate isti nadimak?

• Podržavam 3

• Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3622 postova
  • Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka)

A ja nisam siguran ko je u ovoj situaciji bio više "naložen"?

• Podržavam 2

brate mili, ako vas nikad nije iznervirao neki skuteraš tj. ako ne možete to da napišete i date sebi oduška, svi kolektivno na lečenje..a ja čak i nemam ništa protiv skuteraša..i da, ložim se kada vozim i diže mi se i dalje..ne znam za ostalu ekipu ovde..

• Podržavam 2

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja