bajone 304 Napisano Mart 17, 2012 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Juče se vozim, negde na novom beogradu i neki lik na jednom od onih maksi skutera (tipa vespa 250 kubika ili šta već) krene da se loži i da odrvrće onaj skuter kao da bi mi pokazao svoju moć. ja uzmem da ga primam i kako on ode, ja mu priđem..i on brate odvali tipa 120 u sred 6 posle podne, kola koliko hoćeš..ja vozim i samo čekam kada će da pogine. srećom, razišli su nam se putevi jer mislim da bi on silnog naduvavanja jaja bio u crnoj hronici. ako vas nerviraju skuteraši kompleksaši, slobodno ih ishejtujte u ovoj temi 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5697 Napisano Mart 17, 2012 Svakom po zasluzi, 12378 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje je ne primati se na provokacije Čuvaš glavu sebi a ujedno i tom ložaču Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Mart 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan kolko ja znam 98% crne hronike popunjavaju vozaci 600-1000cc , kako god nikako nisi pomogao liku time sto si ga lozio, a i tema ti je smesna ... 24 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2433 Napisano Mart 17, 2012 ODUSTO OD DIJETE, 2585 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Nikad se nisam primao na te fore ni onda kad sam bio na vidno jačem motoru od "napaljenka",kad sam hteo da se izduvam znao sam vreme,mesto a i sa kim to da odradim.Ipak imamo samo jedan život. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Mart 17, 2012 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan iskreno ne znam ko je tu više pogrešio, da li on što se loži ili ti što si se primio. Ja kad vidim takvog, idem svojim putem i svojim ritmom, svako odgovara za sebe. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Mart 17, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1000 ljudi, 1000 cudi.....ludake i budale se mogu naci svuda.......vazno je da se ne iznerviras i ne napravis neku glupost.....na semaforu mu kazes savet, ako hoce da ga prihvati hoce a ako nece nece.... Jesenas je Sasha jurio nekog skuterasa da mu kaze da ce ga neko ubiti kako vozi, i ovaj mu je zbrisao...ispostavilo se da je covek samo zurio na wc solju....i lepo se zahvalio na forumu...jer niko se nije u*rao ko je zakasnio, vec ko nije na vreme krenuo.......dakle neki put nuzda natera...mozda je i tog tvog skuterasa nuzda naterala..... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Mart 17, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ma sta se nerviras,samo mu mahnes onako drugarski i to je to... Sta mislis kako se on oseca kad vozi skuter 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Mart 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan mene nerviraju nalozeni "frajeri" na R-ovima koji turiraju i loze i misle da su na stazi po svim ulicama nase zemlje pa nikom nista niti pljujem niti pisem o tome. Praviti temu radi generalizacije kao sto Neci rece smesno. A ti ocigledno imas neki problem vece vrednosti u odnosu na druge ucesnike u saobracaju. 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 972 Napisano Mart 17, 2012 Drug član, 1088 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan U bre...pa koliko puta se to desi kolima. Ložana imas svuda. Nevezano sta voze. I mislim da nisu kompleksaši nego ložane P.S. a što reče neko gore...možda je čoveku samo prigustilo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Mart 17, 2012 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan ma meni je sve vreme bilo smešno..kako on ubrza, ja ga samo stignem i vozim iza njega..i on se pali i pali.. bože moj.. od danas objavljujem rat skuterašima i to baš ovim giga skuterima.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4609 Napisano Mart 17, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 5975 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Rukavica je bačena... ...i vespa nije maxi skuter... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Mart 17, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan ma meni je sve vreme bilo smešno..kako on ubrza, ja ga samo stignem i vozim iza njega..i on se pali i pali.. bože moj.. od danas objavljujem rat skuterašima i to baš ovim giga skuterima.. poneo sam neku motku, i sad kad vidim nekog na gsx 1100, prvo bijem, pa pitam jesi ti onaj pevac bajone..... ma ima da te pokidam ko dete cokoladu na 200metara.... a montirao sam specijalu napravu sa nitro pogonom, ima da udises izduvne gasove.... a kad se osvestis od batina, kidanja, i izduvnih gasova, tvoj drug Zeka ima da te vodi na pivo ....ali mora da se popnes na sto i da nam pevas.....moj favorit je ova pesma...... i nemoj da se ljutis na druga Zeku, on je danas vesele prirode, lep je dan i ide u voznju... 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusovortak 25 Napisano Mart 17, 2012 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kymco xciting 500 Prijavi odgovor kao problematičan ... e neka si mu rekao zeko .. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Mart 17, 2012 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1171 Napisano Mart 17, 2012 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Бајоне брате, не знаш скојом сектом улазиш у фрку.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Mart 17, 2012 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan jos su gori klinci tipa mene samo sto ja nisam takav, sto kupuju kineske cvaje 50cc i kurce se po gradu gadi mi se kad ih vidim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1067 Napisano Mart 17, 2012 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan @bajone ,ja se izvinjavam jer stvarno nisam u toku pa me interesuje jesi ti ovaj pevac sa linka ili samo imate isti nadimak? 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Mart 17, 2012 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan ah ljudi, stvarno ne znate za zezanje.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16719 Napisano Mart 17, 2012 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3622 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan A ja nisam siguran ko je u ovoj situaciji bio više "naložen"? 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano Mart 17, 2012 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan brate mili, ako vas nikad nije iznervirao neki skuteraš tj. ako ne možete to da napišete i date sebi oduška, svi kolektivno na lečenje..a ja čak i nemam ništa protiv skuteraša..i da, ložim se kada vozim i diže mi se i dalje..ne znam za ostalu ekipu ovde.. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...