petar883 0 Napisano Mart 16, 2012 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hteo bih da kupim ovaj motor..Odgovara mi cena i dopada mi se izgled..Ali me interesuje da li je ovo motor namenjen i za malo losije puteve i makadam,blato i prasinu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Mart 16, 2012 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan ja po izgledu i ne bi baš rekao.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar883 0 Napisano Mart 16, 2012 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tako se i meni cini ali proizvodjac ga stavlja u Enduro grupu...A meni bi odgovarao i motor koji moze da sidje i malo sa asfalta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6323 Napisano Mart 16, 2012 Enduraš, 6368 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Moze da sidje sa asfalta na neki utabani makadam (kao i bilo koji drugi motor), nista vise od toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Mart 16, 2012 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikserkg 14 Napisano Mart 16, 2012 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan POGLEDAJTE MALO NA YOU TUBE PREDTAVLJANJE MOTORA.....JA SAM GLEDAO POSTO MOJ ORTAK PLANIRA DA GA KUPI.SA R GUMAMA CE SE TESKO SNALAZITI PO ENDURO PUTEVIMA ILI JE TO PROSTO SULUDO.IPAK JE OVO DOBAR ENDURO POLOZAJ SA BRZIM GUMAMA =ODLICNA PUTNA KOMBINACIJA-PO MENI PRAVA TORING VARIJANTA. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Mart 16, 2012 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan savrsen je ... podseca na novu teneru... o kojoj cifri je rec?.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanTT 114 Napisano Mart 16, 2012 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: (Vertemati) Vor EN400 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Evo specifikacija pa procenite: Technical Specifications -- NC700X (ED-type) ENGINE Type Liquid-cooled 4-stroke 8-valve, SOHC parallel 2-cylinder Displacement 670 cm3 Bore x Stroke 73 x 80mm Compression Ratio 10.7 : 1 Max. Power Output 38.1kW/6,250min-1 (95/1/EC) *35kW/6,250min-1 (95/1/EC) Max. Torque 35kW version: 60Nm @ 4,750rpm (95/1/EC) 38kW version: 62Nm @ 4,750rpm (95/1/EC) FUEL SYSTEM Carburation PGM-FI electronic fuel injection Throttle Bore 36 mm Aircleaner 5.8 Litres Fuel Tank Capacity 14.1 litres FRAME Type Diamond; steel pipe CHASSIS Dimensions (LxWxH) 2210mm x 830mm x 1285mm Wheelbase 1540mm Caster Angle 27° Trail 110mm Turning Radius 3.0m Seat Height 830mm Ground Clearance 165mm Kerb Weight Standard 214kg ABS 218kg DCT 228kg Max Carrying Capacity 209kg SUSPENSION Type Front 41mm telescopic fork, 153.5mm travel Rear Monoshock damper, Pro-Link swingarm, 150mm travel WHEELS Type Front multi-spoke cast aluminium Rear multi-spoke cast aluminium Rim Size Front 17M/C x MT3.50 Rear 17M/C XMT 4.50 Tyre Size Front 120/70-ZR17M/C(58W) Rear 160/60-ZR17M/C(69W) Tyre Pressure Front 250KPa Rear 290KPa BRAKES Type Front 320mm single wavy hydraulic disc with 2-piston (* 3-piston) caliper and sintered metal pads Rear 240 single wavy hydraulic disc with single-piston caliper and sintered metal pads. Po meni sa fabrickim gumama ne verujem da uopste moze da prodje neki makadam, a na travu ili ne daj boze blato moze da uleti samo covek koji nema sta da izgubi (zovu ga kamikaza) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Mart 16, 2012 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan honda svasta ume da strpa u enduro klasu, zanimljiv motor jeste, verovatno dobar za putovanja...pored endura nije ni prosao. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Mart 16, 2012 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ma ni na TVu nije video Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar883 0 Napisano Mart 16, 2012 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jedina varijanta je mozda ako bi imao jos jedan par guma pa da moze i neki manji makadam da vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Mart 16, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka Honda je enduro. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6588 Napisano Mart 16, 2012 Ne silazi, 6516 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je samo Enduro glumac... Koji makadam da vozis ti sa oba tocka od 17 cola. Da je prednji veci, pa i nekako, stavis neki sitni krampon i teraj. Plus ovo cudo ako se ne varam nema ni kvacilo. Sve moze,ali... @GhostMIle CBR Firenduroblade... Ti si za posmatranje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Mart 17, 2012 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan o kojoj cifri je rec?.. Pa odeš na sajt uvoznika Honde i preuzmeš cenovnik : http://www.honda-srbija.rs/code/navigate.php?Id=74 Dakle - 6099 evra za osnovnu verziju sa normalnim menjačem ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Mart 17, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan moze i prst u oko..ali boli 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanjastruja 19 Napisano Mart 17, 2012 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bmw r1200gs adv Prijavi odgovor kao problematičan naidjoh sasvim slicajnu na ovaj klip neposredno posto sam procitao vasu diskusiju... na nekih 1:30 pocinje neki losiji deo puta a motor i dalje ide pa reko da podelim ako se vec neko razmislja o kupovini ovog motora i voznji van puta. inace za 6000e uzeti ovakav nov motor! ja mislim da je to skroz korektno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Mart 17, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan 6000e zaista nije puno za nov motor.Ovaj losiji deo konkretno na ovom klipu ce ne sporije proci svaki putni pa i R motor,pa ih to ne cini endurom. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Mart 17, 2012 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Svaka Honda je enduro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Mart 19, 2012 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Svaka Honda je enduro. Kako mu nije zao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Mart 19, 2012 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgleda, samo ima veliku manu - malo konja u ergeli. Sa onim koferima i kres barovima skup.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Mart 20, 2012 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Auuu čoveče šta ovaj radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar883 0 Napisano Mart 25, 2012 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan naidjoh sasvim slicajnu na ovaj klip neposredno posto sam procitao vasu diskusiju... na nekih 1:30 pocinje neki losiji deo puta a motor i dalje ide pa reko da podelim ako se vec neko razmislja o kupovini ovog motora i voznji van puta. inace za 6000e uzeti ovakav nov motor! ja mislim da je to skroz korektno. To sam i mislio Super izlgled a dobra cena.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Mart 25, 2012 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Pre par dana sam bio u Delti drugim povodom ali sam uzgred bacio oko bas na ovaj model...mogu vam reci da sam prijatno iznenadjen izgledom i cenom ovog motora,po recima prodavca agregat je nov paralelni dvocilindras stim da je radilica nesto korigovana da bi se smanjili trzaji i dobio zvuk slican V motoru...cena je 6100e za obican,6500 za abs model i 7500e za model sa dct menjacem...za dodatnu opremu nisam pitao ali mislim da bi za dobro opremljen model kao sa slike na prvoj strani mogao da kosta i 8000-9000e bez problema.... Po recima prodavca Honda je pokusala da napravi gradski motor sa malom potrosnjom (fabrika kaze 3,6l/100km),spretan i okretan po gradu,relativno brz od semafora do semafora a jednostavan za servisiranje i jeftin za kupiti...vreme ce pokazati koliko su u tome uspeli ali mislim da su na pravom putu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Mart 25, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Dečko je sve objasnio, motor koji ti padne i ne zaboli te glava zbog toga, a ujedno je sposoban za razno-razne izazove, to je enduro 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Mart 25, 2012 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan što onda ovaj gore nije skinuo kofer pa ga bacio... ovako ostavio na strani koju baca... a što se Honde tiče, super izgleda (liči na Multistradu 1200), lepa je i cena kao i potrošnja ali sam sumnjičav što se konja tiče... malo rekao bih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...