Whatever 83 Napisano Mart 22, 2012 ***, 162 postova Lokacija: BG Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan BAJKERKE iz srbije -- ako dođete u sloveniju ne vodim Vas samo na kobasice , kafu i krempite , nego sam Vam na uslugu da provozamo celu lijepu Sloveniju !!!!!!!!!! kada to rješite u jedno prijepodne spustite se u Istru na rakove i školjke i naravno MALVAZIJU do besvjesti a poslje toga se necete ni sjecati cjelog dana Dobro, jel ima nekih bajkerki u Sloveniji i Istri, pa da pozovu nas bajkere 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zvonkasta 369 Napisano Mart 22, 2012 Bajkerka u pokusaju :D, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: vrlo ozbiljan crveno-beli zvrk Prijavi odgovor kao problematičan Nensy nadam se da ce ti posao biti odgovarajuci, ko sto rece @Jelena580 to je prioritet! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Mart 22, 2012 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo da bude posla i para pa lako ćemo za vožnjice! tek je počela sezona! Aj javljaj utiske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Mart 22, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan uzivo sa posla tj probnog rada... Trenutno je uzivancija (: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Mart 22, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Već jesam ali da ponovim i ovde! Srećno Nensy na novom poslu da uživaš u tome i da zarada bude ona koju ti očekuješ!!! A za vožnju ima dana....lepi dani i leto je pred nama..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Mart 22, 2012 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan BAJKERKE iz srbije -- ako dođete u sloveniju ne vodim Vas samo na kobasice , kafu i krempite , nego sam Vam na uslugu da provozamo celu lijepu Sloveniju !!!!!!!!!! kada to rješite u jedno prijepodne spustite se u Istru na rakove i školjke i naravno MALVAZIJU do besvjesti a poslje toga se necete ni sjecati cjelog dana Dobro, jel ima nekih bajkerki u Sloveniji i Istri, pa da pozovu nas bajkere javi se na motoristice.net možda te usvoje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cmmon 211 Napisano Mart 22, 2012 U prolazu, 91 postova Lokacija: Backa Topola ili tu negde Motocikl: Honda cbf600s Prijavi odgovor kao problematičan Ako ima neko jos neki predlog neka prosledi...i sta se desava zar zene ne citaju ovu temu bahh, citaju i psuju drzavu, vladu, administraciju...nikako da registrujem motor,dok skupim lovu,strajkuju sluzbenici, onda te setaju sa saltera do poste pa nazad na salter i tako u krug,usput gospodja sluzbenica ima dorucak i izbacuje desetak zbunjenih ljudi napolje, onda pusi, onda prica na telefon nekome kako je muz bije i na kraju kada stignes na red kaze, pa nece vam biti dosta dva primeraka kupoprodajnog, vi ste iz drugog grada... i gleda te kao da si kreten jer nisi odsanjao sta ce ti sve trebati pre nego sto ti uzmu pare iskreno, mene cudi da neko uopste registruje motor,ovo je kao neki kafkin roman u delirijumu jos kada sam videla cenu goriva, EEE ali bas bih volela u jednu zajednicku voznju,makar to znacilo da pichim 200km do Bg i onda jos 20km do kafice:) jedna od sledecih voznji svakako, ako primate penziJonere ! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Mart 22, 2012 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Prateći ove postove primećujem, da ova tema postaje sve više vruća, ne vruća, nego vatrena i pritisak joj se svakodnevno povećava... Pa to je pravi "marketing".... i to od jedne nevine (naivne) ideje, kako će ženske izvesti svoj rajd od 200 km? Pa ja skoro svaki vikend pravim takve relacije i niko ne primećuje, kamo li da piše o tome, a ovde ima već šest stranica teksta o njima i svemu i svačemu, a one nisu ni pošle....... drugovi,........ vidite li vi, šta znači biti žensko na bajku??? Ja sam malo zavistan.... Kolikim stranica možemo se nadati tek, kada se one vrate sa izleta,..... bože sačuvaj!!! 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Mart 22, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan .....možeš Tomo da zamisliš tog rasplinjavanja...pa slika.....pa komentara.... ma Bože sačuvaj! Još samo i da odemo zaista..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Mart 22, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan drage moje ( i dragi nasi koji prtatite temu ) imam predlog da ovo prebacimo za naredni vikend, vreme ce biti lepo i tad a i ja cu moci da idem. . . Znam da je glupo da svi menjaju planove zbog mene, ali toliko sam se radovala ovoj voznji a sad ako ne odem na nju smoricu se jako o o o o o i bicu jako tuzna i depresivna , ako budem takva i decko ce da me ostavi a tek onda cu da vam kukam elem ko je za to da se prebaci za sledeci vikend neka digne dva prsta... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Mart 22, 2012 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Mart 22, 2012 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan [attachment=143252:images.jpg (ne zameri...sala mala ) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Mart 22, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan bitno da su dva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Mart 22, 2012 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Što se mene tiče bilo bi odlično prebaciti za sledeći vikend 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Mart 22, 2012 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Pošto mi se muž ovako brzo složio da bude sledeći vikend .....a i Ruža kojoj sam suvozač..... onda sam i ja za. Ti si bila inicijator pa bi bilo baš bezveze da baš ti ne ideš..... ...mimi,mimi.....cccc..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Mart 22, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan znam da ce i Nata da se slozi sa nama...kontaktiracu ujutru i ostale devojke...nadam se da ce se sloziti sa nama a napokon mi je stigla i nova `ciga . . . moram da budem cool na fotkama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Mart 22, 2012 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pošto mi se muž ovako brzo složio da bude sledeći vikend .....a i Ruža kojoj sam suvozač..... onda sam i ja za draga!! Ti si bila inicijator pa bi bilo baš bezveze da baš ti ne ideš..... ...mimi,mimi.....cccc..... Ups, izvinjavam se...greska...evo ispravljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Mart 23, 2012 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Jebeš kacigu, kakvo ti je ono kinesko pice u pozadini? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelena599 419 Napisano Mart 23, 2012 Svrati ponekad, 283 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R6 Prijavi odgovor kao problematičan Aj, sledeći vikend Nadam se da će i Nadalina tad moći... Do tad 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Mart 23, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Jebeš kacigu, kakvo ti je ono kinesko pice u pozadini? Soya sous Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Mart 23, 2012 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan O Vlajko Vladimire... Neki gulaš u najavi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Mart 23, 2012 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Aj, sledeći vikend Nadam se da će i Nadalina tad moći... I ja se nadam, draga, i ja! P.S. A, kad si po gradu i imas vremena, vici - 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koba 2 Napisano Mart 23, 2012 U prolazu, 19 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: honda Prijavi odgovor kao problematičan a jel mogu i ja kao suvozac... salim se ima ljubomornih muzeva... svaka cast za organizaciju zene 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cmmon 211 Napisano Mart 23, 2012 U prolazu, 91 postova Lokacija: Backa Topola ili tu negde Motocikl: Honda cbf600s Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je zaista diskriminacija. Zahtevamo jednakost! Stop ženskom teroru! salis se, znam ali ne moze biti dalje od istine...prodajem motor koji je u savrsenom stanju,sve pise u oglasu, do sad me je nazvalo jedno destak ljudi, sve momci, naravno i razgovor tece ovako - e, jel sam dobio dobar broj ?? da, jeste. jel vi prodajete motor ?? da,recite ... a gde ti je muz ?! ma slobodno pitajte mene sve sto vas zanima... PA JEL NEMA NEKO MUSKO U KUCI ?!? i to bi bilo to,pitaju jos nesto bez veze i sve tise pricaju i kao,doci cu da vidim ako budem imamo vreeemenaaa u cemu je stvar ? balkanac nece da kupi motor od cure ? ili sam ja glupa na kvadrat pa u oglas stavila - prodajem ga jer trazim veci ? eh, da, mora da je to to 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Mart 23, 2012 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...