orlovi 594 Napisano Maj 30, 2015 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Nov regler za Honde.Pet izvoda...70e..Donosim iz Italije...Shokla je jednom prilikom pazario pa ga pitajte za utiske... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Maj 30, 2015 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Imam nov orginalni regler hondin sa pet pinova 100e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1134 Napisano Novembar 17, 2017 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze broj telefona od Joske?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17189 Napisano Novembar 17, 2017 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3648 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za svoj Transalp napravio regler još 2012. god (po sopstvonoj konstrukciji) i još uvek funkcioniše bez greške. U narednih par godina sam drugarima napravio više desetina reglera (za razne motore) i svi su i dalje u funkciji. Od prošle godine radim reglere za sve zainteresovane korisnike i samo u toku ove godine sam uradio više od šesdeset komada (normalno uz garanciju). Detalji i dogovori na pp ili na tel. 063 106 3937. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malenov 92 Napisano Novembar 17, 2017 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Оригинал реглер од er6n a. 80€ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22201 Napisano Novembar 17, 2017 Integrisan, 9556 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ako se regler kupuje moj je savet mosfet tipa, izbegavati ove cija oznaka pocinje na "SH"... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ktm600 222 Napisano Novembar 18, 2017 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo koji regler sa 5 pinova ti moze,imas tri zute to ide na namotaje i plus i minus,ako se mora dzek mjenjati treba paziti da se ne zamjene plus i minus Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17189 Napisano Novembar 18, 2017 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3648 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, ktm600 je napisao: Bilo koji regler sa 5 pinova ti moze,imas tri zute to ide na namotaje i plus i minus,ako se mora dzek mjenjati treba paziti da se ne zamjene plus i minus Ako je u pitanju motor sa trofaznim akternatorom (sa stalnim magnetima u pobudi), uglavnom može da se montira bilo koji (trofazni regler) bez obzira na broj provodnika na izvodima. A ima ih sa 4, 5, 6, 7, 8, .. izvoda i uvek su od njih tri faze i jedan ili dva plusa. Obično budu i jedna do dva minusa (ali i ne mora jer masa može da bude i direktno spojena na hladnjak reglera i nema poseban izvod). Kod nekih motora ima i provodnik koji dovodi "pobudni napon" sa brave (i to je uglavnom tanji provodnik). Auto (moto) električar koji poznaje ovu problematiku može da poveže bilo koji od navedenih reglera na većinu motora i uglavnom će sve da funkcioniše ispravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...