Satelis 15793 Napisano Jul 23, 2012 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Hvala koleZe 2 stvari mi nisu jasne: 1. Sreli smo samo jednog bajkera za 240km 2. U selu Bogovadja ima toliko crnaca da to nije normalno, o cemu je rec ni sam ne znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jul 23, 2012 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Isprva sam imao stav "Peugeot Satelis" je ružan i amin, nema priče o tome... A sada, što ga više gledam sve mi ugodniji oku, da ne kažem ljepši... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 929 Napisano Jul 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala koleZe 2 stvari mi nisu jasne: 1. Sreli smo samo jednog bajkera za 240km 2. U selu Bogovadja ima toliko crnaca da to nije normalno, o cemu je rec ni sam ne znam Центар за азил У насељу се налази привремени Центар за азил који је отворен средином 2011. године.[1] Центар је смјештен у просторијама које је Комесаријат за избеглице закупио од Црвеног крста Београда. Претходно су се у центру налазале избјеглице из БиХ и Хрватске.[2] Source - Wikipedia 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Jul 23, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala koleZe 2 stvari mi nisu jasne: 1. Sreli smo samo jednog bajkera za 240km 2. U selu Bogovadja ima toliko crnaca da to nije normalno, o cemu je rec ni sam ne znam hahahaha U tom selu su smesteni azilanti! Uvek idu u grupicama klanovi, za slucaj da dodje do neke sorke medju talibanima. Da li je neko zainteresovan za tu istu rutu npr. preko Divcibara do Gornje Dobrinje, rodnog mesta kneza Milosa Obrenovica? Subota ili nedelja meni sve jedno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Jul 23, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Hvala koleZe U selu Bogovadja ima toliko crnaca da to nije normalno, o cemu je rec ni sam ne znam Gaje crnce kao domace zivotinje za izvoz.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15793 Napisano Jul 23, 2012 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Isprva sam imao stav "Peugeot Satelis" je ružan i amin, nema priče o tome... A sada, što ga više gledam sve mi ugodniji oku, da ne kažem ljepši... ima neki svoj smek alexanto#junior@ progledah na oci pomislih da nismo stigli do Afrikepaprike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Jul 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan MP3 Ja sam zainteresovan za tu rutu a verujem i kolega Pizon al ako bi mogla nedelja ihhhhh, bio ja zainteresovan i prosle nedelje nego mi nije radio komp. i jos uvek ne radi pa nemam bas uvid sta se dogadja na forumu u poslepodnevnim casovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Jul 24, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je bas sve jedno da li je subota ili nedelja... Mislim da mi je Pizon spomenuo da njemu odgovara subota, tako da je najbolje da svi koji se jave napisu koji im dan odgovara pa po demokratskom principu da izglasamo i odemo da se brm brm. Evo ja cu da se prvi stavim na spisak za voznju sledeceg vikenda tj. u subotu ili nedelju (u zavisnosti od glasanja) ka Divcibarama, Gornjoj Dobrinji, Pozegi i jos gde nas put nanese... 1. MP3 2. ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Jul 24, 2012 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan 1. MP3 2. Pizon, ako se ide u subotu... sljakam u nedelju 3. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Jul 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Daretu i meni bi bilo mnogo da dva vikenda idemo na istu destinaciju,s tim sto mi spremamo u avgustu 12.08. turu do Bosne tacnije do etno sela Stanisici pa ko yeli moze da se zapljune . 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15793 Napisano Jul 24, 2012 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bi zatrpavali "mini-maxi-sq-voznje" detalji za Bosnu bice napisani u temi "Izleti i putovanja" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jul 24, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis Pa sta ga tupis otvori novu temu za Republiku Srpsku!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15793 Napisano Jul 24, 2012 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ne tupim , ima tema koja je predvidjena za predlog voznje, destinacije tako da ne treba za sve otvarati novu temu ( ima visak kolko os' ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Jul 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ovu rutu je Dare poominjao par puta, tako da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jul 25, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan E ovako...meni i jos nekima iz severne nam Srbije vise odgovara nedelja za odlazak na Divcibare i jako bi voleli da idemo putem NS-RU-Sabac-VA...tako da bi mogli da se sretnemo sa BG ekipom ili u Valjevu ili u Sapcu!!! To bi se jos dogovorili!!! ruta Dakle,nedelja 29.07. u 8h,plato Spensa 1.BigRider 2.zile(nije na forumu) 3.BojanNexus(nije na forumu) 4. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Jul 26, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan A sta mislite da se nadjemo u mestu Divci (10km od Valjeva) prema Lajkovcu jedno mesto, i odatle vodi jedan mnogo zanimljiv put za voznju preko Mionice na Divcibare? Ne znam da li ima jos neko zainteresovan iz Beograda sem mene? p.s.- E sad ne znam ni da li ovu temu zavrsiti ovde dok se ne organizujemo ili da je premestamo u "TEMA za dogovaranje MAXI voznji/ca" ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4706 Napisano Jul 26, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 5998 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Završite je ovde da ne pravimo karambol sa premeštanjem postova u onu temu jer su stariji datumski od postavljanja one teme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jul 26, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan ce da zavrsimo ovde onda ovu temu i to je to!!! A sad ajmo koje jos raspolozen za divcibare iz Subotice,Vrbasa,Novog Sada i osalih sevrnih gradova i sela??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jul 26, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan A sta mislite da se nadjemo u mestu Divci (10km od Valjeva) prema Lajkovcu jedno mesto, i odatle vodi jedan mnogo zanimljiv put za voznju preko Mionice na Divcibare? Ne znam da li ima jos neko zainteresovan iz Beograda sem mene? p.s.- E sad ne znam ni da li ovu temu zavrsiti ovde dok se ne organizujemo ili da je premestamo u "TEMA za dogovaranje MAXI voznji/ca" ? Moze,moze...samo vidis da se niko ne javlja!!! Ni iz bg ni iz ns!!! Ako ne bude niko hteo ti mozes onda sa nama da se nadjes kod Rume pa picimo zajedno a vratimo se preko lajkovca nazad!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Jul 26, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da nema ljudi uopste... Ajde da sacekamo jos malo pa da vidimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Jul 27, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja definitivno ne idem. Klizao sam 15ak metara.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jul 27, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja definitivno ne idem. Klizao sam 15ak metara.. Au bre pa kako?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15793 Napisano Jul 27, 2012 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne realizujete u nedelju Divcibare sta mislite da odemo na kupanje do aqua parka Petroland ili Klub S u Jakovu, Ada...? 37/8 stepeni, taman za brckanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jul 27, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan petroland je NJESRA! Guzva velika,nidje lada nema,voda vrela! Ja sa ns ekipom idem na Divcibare...a voleo bi da ide neko od forumasa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Jul 27, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pizon mi se javio u poruci i rekao da je nazalost sprecen da ide u nedelju zbog posla... Izgleda da su mnogi zapalila na more i da kuliraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...