Gastrorider 263 Napisano Decembar 13, 2021 Fat and furios, 594 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan Svaka ti cast, uzivanje je pratiti ove restauracije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Decembar 13, 2021 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6725 Napisano Decembar 13, 2021 Ne silazi, 6569 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Neka bude da sitničarim....ali sedište je svakako moglo da bude bolje...lepše. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6098 Napisano Decembar 13, 2021 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Nemam mnogo plusića da stavim na svaki post. Izuzetno je lepo pratiti kako se od gomile krša dođe do reprezentativnog primerka popularnog vozila. Hvala ti što deliš sa nama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Decembar 13, 2021 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, pronto je napisao: Neka bude da sitničarim....ali sedište je svakako moglo da bude bolje...lepše. probija se budzet.......uvek se sediste moze naknadno odraditi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanr 158 Napisano Decembar 13, 2021 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Vespa LML T-5 i GTS 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na odradjenom poslu Dr.Igore 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6725 Napisano Decembar 13, 2021 Ne silazi, 6569 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Igor va je napisao: probija se budzet.......uvek se sediste moze naknadno odraditi Svakako... I bio bi red. Baš nekako odskače. Mašina složena na note...a sic, baš promašen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2241 Napisano Decembar 13, 2021 Drug član, 983 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li sam nekad ranije to napisao,ako jesam,izvinjavam se,opet ću.Bilo bi mi pravo uživanje gledati ove radove na you tube kanalu. Verujem da nisam jedini.Do tad je ona " e živote mrvice mi daješ" ,tj. Igore, mrvice nam daješ .Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7290 Napisano Decembar 13, 2021 Drug član, 3033 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast. Ova braon me u žicu dira! To je to, može, daj dva komada 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1276 Napisano Decembar 14, 2021 prisutan, 1139 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan odlicna!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UrosCuoreSportivo 308 Napisano Decembar 15, 2021 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Vespa LML Star Deluxe 150 Prijavi odgovor kao problematičan Boja je kao sa Renault Clio 4, zar ne? Tacnije jedna od... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Decembar 15, 2021 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, nemam pojma. Po kartici sam uzeo i nijansi boje a iz koje palete boja nisam ni gledao. Sasvim je moguce da i clio ima u toj boji,nisam pratio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UrosCuoreSportivo 308 Napisano Decembar 17, 2021 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Vespa LML Star Deluxe 150 Prijavi odgovor kao problematičan To mi je bila prva asocijacija. A drugar iz Stare Pazove je upravo upotrebio slicnu boju, ovu sa Poloa, da sredi jednog PXa nedavno. Pokusacu da nabavim sliku. Svakako odlican izbor. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goshy 134 Napisano Decembar 18, 2021 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Novi Banovci Motocikl: Bandit 1200, TDM 850TX Prijavi odgovor kao problematičan Lepa i upotrebljiva boja, zahvalna za svakodnevno prljanje. Odlicno odradjen projekat. Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7290 Napisano Decembar 18, 2021 (promenjeno) Drug član, 3033 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ima i Opel neku takvu, mahagoni braon se zvala u katalogu... Fenomenalna nijansa. Promenio Decembar 18, 2021 član Andrej_Hotstepper 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanr 158 Napisano Decembar 10, 2022 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Vespa LML T-5 i GTS 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Evo prodje godinu dana otkad ovde nema nikakve aktivnosti Imali neke restauracije ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Decembar 11, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Bila je letnja pauza neočekivana... Ima stalno restauracija....mislim da sam dosadio ljudima. Promenio Decembar 11, 2022 član Igor va Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4918 Napisano Decembar 11, 2022 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakvi dosadio, meni je uživanje da gledam kako se klasici vraćaju u život. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10023 Napisano Decembar 11, 2022 Drug član, 1494 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Za mene je ova tema jedna od najboljih na sajtu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanr 158 Napisano Decembar 11, 2022 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Vespa LML T-5 i GTS 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Očekujemo da nas ubijes od dosade sa novim restauracijama @Igor va 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ČIČA956 52 Napisano Decembar 23, 2022 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: valjevo Motocikl: Honda transalp Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za trud ....Uživanje pratiti.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...