Igor va 743 Napisano Octobar 30, 2014 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Naletis kad se najmanje nadas.Onda neplanski pravis gimnastiku da bi uzeo.Zato sad imam 4-5 koje su u dubokom snu (cekaju svoj red) i par registorvanih. Polako ne zaleci se,naci ces sigurno nesto sto ti odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Novembar 4, 2014 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Evo i kraj dosao....Prvi probni kilometri provozani.... To bi bilo to....Jos jedna vespa iz gomile gvozdja vracena je u zivot.Krstarice jos dugo putevima ove nam lepe Srbije..... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanr 158 Napisano Novembar 4, 2014 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Vespa LML T-5 i GTS 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast igore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoledb 79 Napisano Novembar 4, 2014 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Jaca 125 Prijavi odgovor kao problematičan 5+..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coko 571 Napisano Novembar 4, 2014 ..., 298 postova Lokacija: Nju nau Motocikl: XF 650 freewind Prijavi odgovor kao problematičan Perfektno,uzivam kad vidim obnovljenu staru stvar svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 4, 2014 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1967 Napisano Novembar 4, 2014 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Gume pola motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Akashi Shimano 649 Napisano Novembar 5, 2014 Svrati ponekad, 368 postova Lokacija: Tu i tamo... Motocikl: Bicikla Prijavi odgovor kao problematičan Prelepa! Probaj prilikom fotografisanja da spustiš fotoaprat u ravni sa vespom. Mislim da će biti upečatljivije...Ovo nije posao, ovo je uživanje, svaka čast još jednom... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Novembar 5, 2014 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Hvala momci.... Inace sve je slikano telefonom a i ja nisam neki znalac za fotografiju.Zahvaljujem za zve pohvale,kritike i sugestije. :cirka1: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4833 Napisano Novembar 5, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6013 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Još jednom moram da ti izrazim divljenje na posvećenosti i preciznosti Za ovakve poslove na zapadu bi dobre novce zaradjivao Nadam se da i ovde ima bar nekog ćefa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Novembar 5, 2014 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Alexanto..... Hvala za podrsku Verovao ili ne......Za ovu vespu nisam uzeo ni jednu paru.Radio sam je drugu.Jedino sto su delovi placeni i nista vise.Prica oko ove vespe pocela je pre tacno godinu dana kada sam je rasturio.Kako je skupljao novac tako sam je pripremao da bi u zadnjih mesec dana sve finisirao.Trebalo je ipak odvojiti pozamasnu sumu za sve delove koji su ugradjeni da bi na kraju ispala korektna. Moja neka filosofija- ne ide da sa nekim delis kilometre druma i na kraju da gledas materijalnu stranu.Bice drugih prilika koje ce krpiti rupe slobodnog vremena. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4833 Napisano Novembar 6, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6013 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan U svemu se slažem Kad sam rekao "ovde" mislio sam na sveukupni tvoj rad (onaj koji uspeš ili prosto želiš da naplatiš) a ne samo na ovu plavušicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Novembar 7, 2014 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Kad se sve sabere ovo se meni svodi na hobi,jer nas stantard a i mentalitet naroda ne dozvoljava mnogo vise.Da ne pomislite sad nikad nista nisam naplatio....Jesam naravno ali to je minimalno.Zadovoljan sam da od svog rada skupim sebi finansije za moje voznje i po neki deo cisto da kucni budzet ne trpi moja zezanja. Najezi deo mi je kad covek pita koliko ce biti moj rad? Ponudim mu da bude samnom,kuva kafe nama dvojici,samo mi pravi drustvo i popodne dobije 1000 din.Do sada je svima bilo malo i niko nije prihvatio.E sad oko jedne vespe kompletno sredjivanje traje oko 45-60 dana.Po matematici za koju niko nece da radi to je od 45000-60000 din. Mnogo za nas standard??? Zato moja "korist"je mnogo mnogo manja od metematike koju sam naveo i uvek kazem da mi je ovo samo hobi i strast sto u stvari i jeste. Sto je najbitnije.....Mene ovo ispunjava i ja sam zadovoljan.Pronasao sam sebe u ovome i uzivam u svojoj jazbini.... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12750 Napisano Novembar 7, 2014 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sta onda reci, komentarisati? Razumem te u potpunosti, nalazimo se u drustvu koje se sunovratilo u provaliju nemorala, idiotskih vrednosti i nerada. Na prste mogu da prebrojim ljude kod kojih mogu da odem u goste i da se osecam lepo, od pakosnika ne smes da se pohvalis da si nesto napravio a naci coveka za posao i saradnju jos teze. Zato volim da se bavim motociklizmom i vozim, za mene nema nista lepse od voznje sa drugarima i svog doma kome se vratim. Zao mi je sto nismo blizu, rado bih se prihvatio da ucestvujum u restauraciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoledb 79 Napisano Novembar 8, 2014 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Jaca 125 Prijavi odgovor kao problematičan Нажалост живимо у материјалном свету који као такав уништава лепоту, ствара неморал, идиотске вредност и слично. Тежимо духовним вредностима, раду који ствара не само корисно добро већ и неку лепоту, осећај да смо учинили нешто лепо, нешто уметнички... Зато пратимо ова дела, волимо путовања и будимо људска бића једни према другима. Синоћ сам мало сређивао бициклицу, ништа посебно, замена гуме, жбице и подмазивање лежаја. По завршетку уживах у посматрању нове гуме...осетих се вредним... А сад одох на вожњу... Поздрав п.с. Радо бих викендом кувао кафу, правио друштво и посматрао рађање осица... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Novembar 8, 2014 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Novi Bgd nije preko sveta.Izvoli,dobrodosao kad mozes. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoledb 79 Napisano Novembar 8, 2014 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Jaca 125 Prijavi odgovor kao problematičan Хвала на позиву, знам да није далеко, а не тако давно (већ више од годину дана) био сам у Ваљеву и гледао лмл 150 (2008г) и питао сам за прецизност мењача. Наравно, па кад је следећи пројекат... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Novembar 8, 2014 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Sledeca je vec u garazi.Treba da pocnem ovih dana rasturanje. Kad si bio u Valjevu trebao si svratiti na kafu bar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoledb 79 Napisano Novembar 9, 2014 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Jaca 125 Prijavi odgovor kao problematičan Пратимо и следећу, не волим оправдања што не свратих (био сам врло млад форумаш). Поздрав . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Novembar 15, 2014 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Jos dva detalja su pala....patosnica i prokronski auspuh(koji se nazalos ne vidi na slici) THE END... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Novembar 19, 2014 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan grehota je ovo voziti! svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Novembar 19, 2014 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan @IGOR VA - Svaka ti čast prijatelju na energiji za sređivanje svih ovih Vespi! Slučajno sam video ovu temu ali sam je pročitao celu u jednom dahu i neverovatno mi je koliko si vremena i pedantnog truda uložio u sve restauracije. Zaista sam poželeo da i ja kupim jednu da uživam u vožnji. Još jednom - svaka ti čast i svako dobro da te služi. ps. Sledeća Vespa bi trebala da bude u nekoj crvenoj nijansi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Novembar 19, 2014 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan hahaha..... Hvala na lepom komentaru....tacno tako....sledaca je crvena. trenutno sam je rasturio i sad cekam inspiraciju pravu.Pravac je odredjen samo jos da definisem detalje u glavi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Novembar 20, 2014 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan grehota je ovo voziti! svaka cast GREOTA JE DA OVO STOJI KAO EKSPONAT. Ovo je da se vozi i uziva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Decembar 2, 2014 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne klubske. Posle duuuuzeg vremena covek resio da je dovede u red... Nisam se setio da je slikam pre rasturanja(mada nista niste propustili) Ispod podnih lajsni katastrofa.....rupa do rupe.Pod se mora menjati. Dok je limarija na sredjivanju treba masinu pretresti jer po izgledu vespe a i masine ne vidim da je bilo preterane brige o njoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...