zikaslika 136 Napisano Mart 5, 2012 Svrati ponekad, 125 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li imate savet čime da operem malo zamašćenu gorotex jaknu a da je ne zeznem? Da li bi je dobro očistili na hemijskom čišćenju ili postoji neko originalnije rešenje da se opere a da ostane ista funkcija materijala? Hvala unapred na savetu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dentas 55 Napisano Mart 5, 2012 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: u potrazi za motorom Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je deterdzent za sve tehnicke materijale-membrane. Posle pranje -jakna kao nova. http://www.louis.de/_300d86f69b8d134e48f54b70c5ec6a738c/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=335&wgr=428&list_total=38&anzeige=0&page=3&artnr_gr=10004346 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano Mart 5, 2012 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Postoje posebni tecni deterdzenti kojih ima da se kupe u (bolje opremljenim)prodavnicama moto opreme ili u (naravno)Luisu, kojim se peru sve jakne sa "membranom", u masini na tzv. programu za rucno pranje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaximo944 127 Napisano Mart 5, 2012 Svrati ponekad, 402 postova Lokacija: Novi Beograd-Bezanija-Bologna Motocikl: Ducati 944 000012....i od neki dan jedan Ducati ST4s Prijavi odgovor kao problematičan ciao druze,ja imam dainese gorotex opremu u italiji,prao sam jaknu skoro na hemijskom ali samo na suvo,nikako vodom i praskovima i mogu ti reci da je odlicno izasla.samo poskidaj sve membrane, postavu i protekcije naravno.pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zool 230 Napisano Mart 5, 2012 Life Ain't A Fairytale, 239 postova Lokacija: Iza Devet Brda iza Devet Mora! Motocikl: Cudni Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj u sportskim radnjama, Gori.... Membrane se koriste u svim outdoor sportovima. U Delti je oko 2600 dinara bio BMW set impregnator+deterdzent koji ti je dovoljan za 2 pranja i 2 impregnacije jakne i pantalona. Inace mozes i blagim deterdzentima da ih peres. Pranje nikako preko 40 stepeni. Proizvodjaci preporucuju 30 (mnogi smatraju 30 budalastinom posto je nase telo na 36 stepeni a jakne se nose i na preko 40). OBAVEZNA impregnacija posle pranja i NIKAKO omeksivaci bilo koje vrste, dobro isprati posle pranja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Mart 5, 2012 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Gore-Tex 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12375 Napisano Jul 18, 2012 Ne silazi, 7262 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro bi i ja trebalo da operem svoju motoopremu. Posto nisam znao kako se to radi, kontaktirao sam Louis i da ne duzim, rekli su mi isto sto su i momci gore napisali. Pranje do 40c, nikako omeksivaci i jaki deterdzenti uz naravno impregnaciju. Sem toga skrenuli su mi paznju na susenje, ni u kom slucaju pegla, izlaganje Suncu i susenje na radijatoru jer ce unistiti membranu. .Da li je ovo zadnje tacno, nazalost ne znam i nisam siguran. Mada uzmite u obzir kada budete prali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 939 Napisano Jul 19, 2012 Ol' dirty bastard, 607 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro bi i ja trebalo da operem svoju motoopremu. Posto nisam znao kako se to radi, kontaktirao sam Louis... Salis se? Nadam se da neces da se naljutis ako stavim i ovog smajlija? > 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 263 Napisano Jul 19, 2012 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Nikwax pa svi ostali. Godinama vec koristim njihove proizvode. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dukagss 353 Napisano Jul 19, 2012 ○○○○○○○○○○, 213 postova Motocikl: Honda CBR 600 Ф Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro bi i ja trebalo da operem svoju motoopremu. Posto nisam znao kako se to radi, kontaktirao sam Louis... Salis se? Nadam se da neces da se naljutis ako stavim i ovog smajlija? > @Djokicu, citam i mislim bas blago tebi kad ti ne moras nikog nikad i za nista da pitas jer sve sam od sebe znas, bices moj idol, pravi si k'o Cak Noris :care: A ja odoh da pitam zenu koji je to ili sta je blagi deterdzent da i meni ne stavljas "smajlije". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Jul 19, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan kakva je sansa da suvo hemijsko osteti reflektujuce delove i reflektujuci premaz na metalnom stitniku na ramenu? i treba li impregnacija nakon takvog pranja? u sustini, ja moram oprati jaknu zbog nakupljene necistoce unutar rukava, spolja mi nije prljava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Avgust 17, 2012 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan juce preuzeta sa suvog hemijskog cista, neostecena, a mirise prelepo sta sam uradio sa zastitom od kise, videcemo, mada se nadam da necu imati prilike da testiram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzaver 130 Napisano Avgust 17, 2012 U prolazu, 82 postova Lokacija: Irig Motocikl: Suzuki SV 650N Prijavi odgovor kao problematičan Meni keva povadila protektore i strpala u masinu...nista joj ne fali samo sto mirise 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pivarabip 25 Napisano Avgust 27, 2012 U prolazu, 29 postova Lokacija: Babusnica Motocikl: Kawasaki ninja 250r Prijavi odgovor kao problematičan Ја на својој јакни скинем протекторе, и бацим у машину да се опере... Ништа јој не фали а прао сам је 10 пута сигурно Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Avgust 28, 2012 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan zec vec rekao nikwax najbolje sto postoji !!! imate ga u devetki u beogradu mozda jos nedje ne znam sad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamiroslav 149 Napisano Octobar 14, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Paraćin Motocikl: Hyosung GV 650 EFI 2010 Prijavi odgovor kao problematičan zec vec rekao nikwax najbolje sto postoji !!! imate ga u devetki u beogradu mozda jos nedje ne znam sad A gde ti je ta devetka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Octobar 14, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Neko mi je rekao da u dm-u ima deterdzenata koji su pravljeni za pranje opreme mada ja nisam nasao. S druge strane, procitao sam negde savet da se nikako ne koristi obican vec tecni deterdzent do 40C. Opet, samo na tzv. rucnom pranju do 30C program ne ukljucuje centrifugu koja je na svim etiketama jakni koje sam do sad imao posebno zabranjena. Na jakni koju sad imam cak pise "only shower wash", whatever that means! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgboki 195 Napisano Octobar 14, 2013 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SF V4s Prijavi odgovor kao problematičan Pere se se navedenim artiklom. http://www.grangers.co.uk/product.cfm?cat=24&productid=1 Imas u prodavnici Gora na Nbgd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4744 Napisano Octobar 14, 2013 Ne silazi, 5545 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pere se se navedenim artiklom. http://www.grangers.co.uk/product.cfm?cat=24&productid=1 Imas u prodavnici Gora na Nbgd. Ima ga i u Iglusportu... Medjutim... Ja sam kupio ono njihovo sredstvo 2u 1, sto pere i imregnira. U praksi to mozda impregnira, ne znam kako da proverim, ali da pere to slabo. Kod tamnije opreme se to sigurno slabije primeti, ali kod svetle opreme, prljavstina se uopste ne ukloni, vec samo malo izbledi. Prosto receno, ne moze da opere prljavu opremu, narocito ako je svetle boje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2488 Napisano Octobar 14, 2013 ODUSTO OD DIJETE, 2611 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Gde se nalazi ta prodavnica ili ako neko ima br. tel. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6296 Napisano Octobar 14, 2013 Enduraš, 6362 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja perem tecnim deterdzentom za osetljivo rublje, kupujem ga u DM-u. U ves masini na programu za rucno pranje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgboki 195 Napisano Octobar 14, 2013 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SF V4s Prijavi odgovor kao problematičan Gde se nalazi ta prodavnica ili ako neko ima br. tel. Gora doo Bul Zoran Djindjica 123v 011/312 15 13 Nova zgrada, iza crkve Sv.Velikomucenika Dimitrija, na uglu Omlad.brigada i Bul Zorana Djindjica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 263 Napisano Octobar 14, 2013 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Problem sa obicnim deterdzentima je sto zapuse, zalepe membranu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Octobar 15, 2013 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam moju prao tecnim praskom za goretex rucno. Imas u Louis-u taj prasak i sprej za impregnaciju u kompletu i samo zavrnes posle rukave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Octobar 15, 2013 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan E sada jedno mozda glupo pitanje. Da li je neko probao da procita deklaraciju koja ide uz jaknu kao i onu malu brosuru koju verujem da vecina proizvodjaca daje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...