zika56 16864 Napisano Mart 3, 2012 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Gospođa i ja danas po podne krenuli malo da se provozamo do Kruševca. Da pogledamo neki Punto koji smo videli u oglasima (za moju suprugu) i da ona isproba novu kacigu (koju sam inače ja dobio na lutriji na "moto žurki"). Dakle lepo se iz Niša odvezli do Kruševca, pogledali auto i odmah krenuli nazad (da nas ne "uhvati" mrak). Idem prema izlazu za Đunis. Dve trake, nema gužve ... . Ispred mene u desnoj traci neki mali autić. Vidim, za volanom plavuša. Ide oko 30-40km/h i razgovara telefonom. Pređem u levu traku i na par metara iza nje ablendujem i "svirnem" joj (ga)! Pošto je u pitanju plavuša radnju ponovim još jednom i krenem u preticanje. Već sam bio prošao 2/3 auta (nalazio sam se upravo pored vozačkih vrata), kad gospođa (a moguće je i da je starija gospođica) naglo skrenu ulevo! Pravo na mene! Levo od mene visoko "ostrvo" koje odvaja traku za supotan smer. Skrenem do samog ivičnjaka i istovremeno "opalim" po gasu. uspem da se provučem a auto jedino uspe da jedva malo okrzne moju gospođu po štitniku za koleno i nosač bočnog kofera. Normlno da sam svo to vreme "ležao" na sireni. A u retrovizoru vidim da je auto prvo gotovo zakačio levi ivičnjak na putu, a zatim se naglo vratio u desnu traku i i tu stao. Zaustavim se i ja, a i nekoliko vozača automobila koji su videli događaj. Gospođa dođe kolima do mene, otvori prozor lepo mi "uruči" izvinjenje. U isto vreme traži telefon koji joj je ispao iz ruku. Reko da je pitam: "Pa dobro sestro nesi li s'g za 'ebanje", ali sam odustao. Možda kaže da jeste pa šta ću. A i supruga prisutna. Situacija vrlo neugodna. Rekoh joj da pripazi i odoh. Pripazite se. Ja uvek očekujem ovakav scenario pri preticanju i oprezan sam. Ipak, da je Transalp i najmanje "oklevao" kad sam dao gas, auto bi nas oborio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5747 Napisano Mart 3, 2012 Svakom po zasluzi, 12394 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ćuti, dobro si prošao Al' ona tvoja opaska "...sestro..." je baš prava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Mart 3, 2012 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Jeftino, jeftino... sestra verovatno nema pojma šta je zapravo uradila i to će ponoviti kad-tad. I sigurno je bila s'g za 'ebanje al što reče, kako kad je supruga tu mali off Arakis je video danas na putu do Vira kako me baja sa telefonom na uvetu "nije video" dok se prestrojavao preko mene, a u povratku u 29. novembra i Cvijićeve, druga "sestra" sa punim autom "sestri" mi se na'eba mile mame što mi je presekla raskrsnicu, što sam morao da kočim do blokiranja i što sam svirao i ablendovao dok je sekla raskrsnicu. Ovim putem joj se izvinjavam što postojim subotom uveče kad je sa "sestrama" izašla da se provede, provedem joj ga mami zaključak: počelo je počelo! Vozačko slepilo uzima maha od samog početka sezone p.s. ili je možda po kalendaru još rano da postojimo, zašta se unapred izvinjavam svim vozačima četvorotočkaša i želim im da se što lepše provedu ove sezone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrvatreci 177 Napisano Mart 3, 2012 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Rano je da postojimo. Niko me danas nije video bez sirene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Mart 3, 2012 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan zato ja neću da vozim još nedelju - dve... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban EN 526 Napisano Mart 3, 2012 Pažljivo prati, 615 postova Lokacija: Novi Sad-Futog Motocikl: Husqvarna 701 enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nisu samo plavuše za volanom ima i plavušana i to sve više. Užas, danas već oboren motociklista kod Sr. Karlovaca na Banstolu. niko ni ne obraća pažnju na motocikliste više su obraćali pažnju na sneg dok je bio. Svi u svojoj traci valjda da ne zgaze sneg na putu a motociklista "pa nek pazi sam sebe nas se to ne tiče" katastrofa. Dobro si se ti snašao inače... Pažnja 100% a do sledeće zime možda i počnu da vode računa za volanom ilii bar ostave mobilni u svojim tašnicama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stanebane 643 Napisano Mart 3, 2012 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Moracu da postavim jos jednu temu i glasanje "Da li ste za obavezno nosenje fluo prsluka al' sa zvucnim i svetlosnim efektima na pocetku sezone" 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Mart 3, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Arakis je video danas na putu do Vira kako me baja sa telefonom na uvetu "nije video" dok se prestrojavao preko mene, a u povratku u 29. novembra i Cvijićeve, druga "sestra" sa punim autom "sestri" mi se na'eba mile mame što mi je presekla raskrsnicu, što sam morao da kočim do blokiranja i što sam svirao i ablendovao dok je sekla raskrsnicu. Ovim putem joj se izvinjavam što postojim subotom uveče kad je sa "sestrama" izašla da se provede, provedem joj ga mami zaključak: počelo je počelo! Vozačko slepilo uzima maha od samog početka sezone p.s. ili je možda po kalendaru još rano da postojimo, zašta se unapred izvinjavam svim vozačima četvorotočkaša i želim im da se što lepše provedu ove sezone. Dobro je prosao ovaj na novom Bg-u danas sa telefonom na uvetu, dobio je samo vaspitno popravno napushavanje, Scuba zaustavio saobracaj i objasnio budali da mu se samo cini da je nevidljiv! P.S. Cuvajte se ljudi, pocelo je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16864 Napisano Mart 3, 2012 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan stanebane Postavljeno Danas, 21:42 PM Moracu da postavim jos jednu temu i glasanje "Da li ste za obavezno nosenje fluo prsluka al' sa zvucnim i svetlosnim efektima na pocetku sezone" Slabo ti je to prijatelju! Ja razmišljam da na motor ugradim sistem za vatromet. Pa kad idem da oko mene svetli i puca na sve strane. Kao oni "mamci" kada se borbeni avioni nađu u opasnosti od samonavođenih raketa. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlado81 23 Napisano Mart 3, 2012 Šljivotres, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Moracu da postavim jos jednu temu i glasanje "Da li ste za obavezno nosenje fluo prsluka al' sa zvucnim i svetlosnim efektima na pocetku sezone" ote mi tekst iz prsta! samo cu ja jos nekim belim folijama da prelepim mog Zekonju kad vozim po gradu, da se foliram da sam pandur Aj sad ozbilje, oprezno drugari, hladne masine, hladni mi (bar vecina nas... mislim... ) hladan asfalt (gde ga ima posle ove zime), cetverotockasi vec zaboravili da postojimo... nemoj da punimo "ONU" hroniku (pu pu pu pu pu pu pu) od pocetka sezone! Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dukagss 353 Napisano Mart 3, 2012 ○○○○○○○○○○, 213 postova Motocikl: Honda CBR 600 Ф Prijavi odgovor kao problematičan Jedva čekam da i marsovci izmile sa svojim dotočkalima pa kad se njima dovoljno izizvinjavaju i poruše i njih par uz odgovarajuće kažnjavanje, te njihove namere da ti život oduzmu, možda će biti, i nama bez rotacija i ninunana svirena, nijansa lakše - do tada zaista ma koliko pažljivo vozili izvinjenje im najjeftinije a i kulturno se osećaju posle toga makar nas rastavvili na proste činioce - samo ima ih koji se i ne izvinjavaju jer se podrazumeva da mi "jurimo" pa nije ni čudo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tuner 165 Napisano Mart 3, 2012 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Bajina Bašta - Tara Motocikl: Bev 2oo Prijavi odgovor kao problematičan Dođe mi da menjam Passat za neki dzip sa sve roll-barovima pa rokaj. Koliko puta mi se desilo da ne vide auto a kamoli moped. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Mart 3, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Glupaca. Drugar mi danas prica kako ga je udarila/naguzila neka "plavusa". Srecom, bio je u kolima. Kaze "izvini, tek sam ustala i kucala sam poruke da izcimam nekoga za kafu u gradu" Bezobrazluk takvih mi se desio letos, kada sam (ne znam ni ja iz kog razloga) umesto da obidjem glupacicu u levoj traci (u istom smeru), odlucio da malo sacekam, jer se blizilo suzenje. Naravno, iseca me najopustenije. Ne reaguje na sirenu - ne ni izvini. Posle 5 metara, kroz otvoren prozor izbacuje pljugu - skoro na mene. S obzirom da radi bilizu mene, odlucio sam da je otpratim do parking mesta. Sto je najgore, ona bre zna sta je uradila, kaze "pa sta nije u redu, dala sam migavac". Glupa, a bezobrazna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Inspektor Nagib 58 Napisano Mart 3, 2012 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit (ex Kawa ER5) Prijavi odgovor kao problematičan Ocekujte neocekivano i to uvek, a pogotovo na pocetku sezone. Ja sam danas prosao ok, jedino me neki lik malo secnuo kada se prestrojavao, uobicajena radnja prvo je skrenuo, pa je tek onda pogledao u retrovizor i dao migavac. Bolid. Sva sreca nisam isao brzo. Zato sam video 2 lika na r-ovima kako mrtvi ladni cepaju kroz crveno svetlo. Ludaka za volanom svuda, bez obzira na broj tockova. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 110 Napisano Mart 4, 2012 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Auu, znaci bolje da se pripazi jer koliko mi se chini jos su ludji od prosle sezone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos11 27 Napisano Mart 4, 2012 U prolazu, 75 postova Lokacija: bgd Motocikl: GSX 750 R K6 Prijavi odgovor kao problematičan ista situacija pre jedno dve godine ali plavusan nije imao telefon nego glupan krenuo da izbegne macku kolima ali zato mene nije promasio!!!!cuvajte se ljudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1533 Napisano Mart 5, 2012 Drug član, 1554 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Citam situacije, prozivljavam i svoje sa vasim i dize mi se pritisak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Mart 6, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Samo jedan krug, jedan je dovoljan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16864 Napisano Mart 6, 2012 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Čini mi se da u ovakvim situacijama nije reč o tome da neko ne vidi motocikl. Osobe koje ne gledaju oko sebe isto tako vrlo često "ne vide" ni neki drugi auto (ili kamion). Oni jednostavno ne vode računa šta se oko njih događa. Takvi su udesi ("češanja" između dva auta) ) veoma česta u gradu. Problem je u tome što kad neko tako "čukne" drugi auto to uglavnom prođe sa malo oguljene fabe ili iskrivljenog lima. A kad na ovakav način malo "čuknu" motociklistu posledice su neuporeedivo teže jer se to uglavnom završava našim padom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Mart 6, 2012 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Dve 'iljade dinara, ali kazu da ubiVa koliko je glasno. Sve mi se cini da cu ih ugraditi nakon citanja poruka u ovoj temi.. Ne znam da li su te sirene na snimku, ali deluju jako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krema 207 Napisano Mart 6, 2012 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Bgd Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Gde ima ovo cudo da se kupi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Mart 6, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan ja ovakve slicne, samo crne nasao kod kineza za 600din...razmisljam se da ih ugradim u x9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrvatreci 177 Napisano Mart 6, 2012 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Nisu na odmet,naravno. Ali kao sto je Zika rekao,kod onih koji ne gledaju,to nista ne znaci. A da ne govorim o bezobraznim koji namerno hoce da iseku ili da se utrkuju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Mart 6, 2012 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan jaooo bree pa kako smire ljudi sebe, da posle incidenta masakr ne naprave ?! tako mi kvrcne nesto u sekundi joooj #@#*! juce decko komotno poceo da se ukljucuje na auto put i direkt u mene. sva sreca pa uvek drzim 4 ociju otvoreno. hmm, pitam se da li bih se i na plavusu naljutiJo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Mart 6, 2012 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dve 'iljade dinara, ali kazu da ubiVa koliko je glasno. Sve mi se cini da cu ih ugraditi nakon citanja poruka u ovoj temi.. Ne znam da li su te sirene na snimku, ali deluju jako. Gde ima ovo cudo da se kupi? ja ovakve slicne, samo crne nasao kod kineza za 600din...razmisljam se da ih ugradim u x9 Imao sam te kineske - hoće da se pokvare, limovi za montažu koje dobiješ uz njih su extra tanki pa mi se pokidali, vukao sam jednog puža na žicama, a drugi je otpao jednom prilikom. Našao sam u Beogradu, u 27. marta (mislim da je broj 44, radnja Shop Invest) iste sirene, ali mislim da su proizvedene u Češkoj... Primetno bolji kvalitet izrade. Bile su između 1500 i 2000 din, ne sećam se davno je bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...